John Abruzzi
Sarah Wayne Callies (grająca dr Sarę Tancredi) jest w ciąży, dlatego jej postać będzie pojawiać się w serialu tylko do pewnego momentu. Potem na jakiś czas zniknie z ekranu. Nie potwierdzono jednak śmierci jej postaci. Na pewno umrze Benjamin Miles 'C-Note' Franklin (Rockmond Dunbar). Aktor wcielający się w tę postać podpisał umowę na jedną z głównych ról w nowym serialu.
Ostatnio zmieniony 2007-10-05, 19:26 przez KhAn, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
mam nadzieje, że jej nie uśmiercą bo ona jest dobra postacią tego serialu.......
Michael Scofield
być może odsuną ją na dalszy plan a kiedy będzie w stanie znowu grać, jakoś wplątają w toczącą się fabułę.Rownież nie chciałabym jej śmierci.
Świeżak
Raczej nie uśmiercą tak ważnej postaci. Co zrobi biedny Micheal? Co do C-Note to może pokabluje troche i poprostu wyślą go gdzieś w ramach programu ochrony świadków. Wiem niech zabiją Lincolna., nie trzeba bedzie się męczyć już z aktorskimi umiejętnościami Purcella. Mam przeczucie że Sucre za długo nie pożyje.
Michael Scofield
hehe co do Linca i jego zdolności to też się zgadzam ^^
Sara jest taką dobrą duszą tego serialu...gdyby ją uśmiercili to nie wiem jakby to przyjął Michael.
a gdyby uśmiercili Linca to po cholere cała 1 seria^^??!!
Sucre umiera a co z Maricruz?być może Bellick jej nie porwał i bezpiecznie siedzi w domku martwiąc się o Sucre.
Sara jest taką dobrą duszą tego serialu...gdyby ją uśmiercili to nie wiem jakby to przyjął Michael.
a gdyby uśmiercili Linca to po cholere cała 1 seria^^??!!
Sucre umiera a co z Maricruz?być może Bellick jej nie porwał i bezpiecznie siedzi w domku martwiąc się o Sucre.
Sara Tancredi
Wszyscy podpiszą kontrakty z innymi serialami i nie będzie pb xD 
Świeżak
licn sink jest wporzo nie wiem co wy od niego chcecie
pewnie zginie Bellick
Tweener
C-note moze nie zginac bo i tak juz go nawet nie pokazuja i nie wspominaja o nim.... ;-)
Lincoln Burrows
Już wiemy że zginęła Sara
jak na razie.. ja nie wiem co wy wszyscy chcecie od Purcella .... jak dla mnie on gra świetnie.. właśnie tak jak powinien grać tą postać...
Michael Scofield
przyrko, że ona umrze.
jakby nie patrzec wspaniale odegrała rolę dr Sary.
Jedna z najważniejszych postaci... chciałabym żeby to się inaczej potoczyło.
mam małą nadzieję, że jeszcze wróci.
Świeżak
a ja też myślę, że producenci nam zrobią jakiś dowcip i ona na końcu wróciniunia pisze:przyrko, że ona umrze.jakby nie patrzec wspaniale odegrała rolę dr Sary.
to by dopiero podbiło oglądalność...
Michael Scofield
dla mnie byłoby to za bardzo naciągane, ciężko bo ciężko, ale jakoś pogodziłam się z jej śmiercią. umarła i koniec...
Lincoln Burrows
Musialo byc naciagane bo nie bylo tego w scenariuszu
tylko sie nie dogadali z aktorka i wepchali 
T-Bag
ja bym się jednak nie zdziwiła z powrotu Sary, bo przecież bez problemu mogliby pokazać Linc'owi jakąś sztuczną lalę, dosłownie głowę, a później prawdziwa Sara zgodzi się na to by dalej grać i wtedy Firma mówi iż Sara żyje, a ten cały cyrk byłby tylko przykrywką i "zmobilizowaniem" Linc'a by nic nie kombinował; różnie bywa 
Świeżak
tak, tak, tak dokładnie musi byćMela0607 pisze:ja bym się jednak nie zdziwiła z powrotu Sary, bo przecież bez problemu mogliby pokazać Linc'owi jakąś sztuczną lalę, dosłownie głowę, a później prawdziwa Sara zgodzi się na to by dalej grać i wtedy Firma mówi iż Sara żyje, a ten cały cyrk byłby tylko przykrywką i "zmobilizowaniem" Linc'a by nic nie kombinował; różnie bywa
Lincoln Burrows
Mela z całym szacunkiem,ale fantazjujesz.. Sary nie ma, i nie będzie. Już do końca. I ja się cieszę ;-P
T-Bag
może i fantazjuje, ale ja tylko stwierdziłam fakt to co tu ludzie piszą, wróci czy nie wróci mi jest/była obojętna, więc nie użalam się nad nią, ale jak już wspomniałam w tym serialu można spodziewać się wszystkiego, więc gdyby jednak wróciła to ja bym się nie zdziwiłaSebastian66i6 pisze:Mela z całym szacunkiem,ale fantazjujesz.. Sary nie ma, i nie będzie. Już do końca. I ja się cieszę ;-P
Michael Scofield
a mnie się teraz wydaje, że zginie Whistler, w końcu w trailerze 6 odcinka lał się z nim Majkiel na ringu, więc któryś musi zginąć!na pewno nie Majkiel bo widać było jak schodził po linie, Linc odbije Lja, albo Lj zginie...z ręki tego gościa co go trzymał...
T-Bag
ale przecież Whistler też tam był tzn. na tej lince, albo mam jakieś zwidy?
a może jednak nikt nie zginie, obaj zaatakują patrona co Ty na to? 
Michael Scofield
hmmm jeszcze raz obejrzę trailer i zobaczę czy tam był czy nie bo może też mi się pomyliło...tylko, że gdyby zaatakowali Lechero to mieliby pzekichane, bo zaraz rzuciłaby się na nich cała banda...
T-Bag
wiesz, że nawet wątpie i pewnie inne osoby z Sony mają go dość; zresztą jak to było z tą wodą, może i by jego "niewolnicy" go obronili, ale nikt więcej, wątpie czy by nawet T-Bag kiwnął na to ręką 
Michael Scofield
T-nag na pewno nie
Jednak Whistler tam był...cała moja teoria legła w gruzach XD zakręciłam się...teraz to ja już nie wiem kto zginie. nprawdę Oo ^^
T-Bag
hehe no tak szczególnie tą swoją "złotą rączką" 
a widzisz, czyli on przetrwa
a ja mówię (tzn. pisze) wam iż zginie... ehm... LJ;
aaa toż to ja medium jestem, więc pewnie tak będze
a widzisz, czyli on przetrwa
a ja mówię (tzn. pisze) wam iż zginie... ehm... LJ;
aaa toż to ja medium jestem, więc pewnie tak będze
Michael Scofield
gdzieś właśnie coś widziałam o Lju, ale ja spoilerów dokładnie nie czytam b ich nie lubię
szkoda chłopaka...kurczę... na końcu teo trailera było takie ujęcie, jakby ktoś mierzył do Majka Oo ciekawe...(mam nadzieję, że mi Alexa nie ubiją ale ććśśś)
T-Bag
ale on tzn. LJ też będzie gadał w 6, albo 7 odcinku z Susan, ta zaś będzie tylko w koszuli, aj będzie sexi
hehe a Alex sobie pożyje; na pewno przecież odgrywa ważną rolę, chociaż... (powtórze się) różnie bywa