Michael Scofield
tak sie nudze, ze to chyba już grzech..idę spac 
Michael Scofield
gdybym była na Twoim miejscu, nudzila się i nic by mi nad głową nie wisiało, poszłabym napić się wódki \o/, a nie smędziła, że zamulasz.
ale nie pójdę, bo nie moge
obejrzałam film, nastawiłam budzik na 3:40, ale widzę, ze tu Efekt motyla na polsacie leci...
kurde /o\
niedlugo to nawet wiadro lodu a nie kostka nie wystarczy na moje zapuchnięte oczeta.
idę rozmyślać co by tu począć.
ale nie pójdę, bo nie moge
obejrzałam film, nastawiłam budzik na 3:40, ale widzę, ze tu Efekt motyla na polsacie leci...
kurde /o\
niedlugo to nawet wiadro lodu a nie kostka nie wystarczy na moje zapuchnięte oczeta.
idę rozmyślać co by tu począć.
Michael Scofield
Pewnie razem z ojcem jeszczeposzłabym napić się wódki
Dlaczego ja nie wiedziałam, ze jest Efekt motyla?!
Prezentacje robie
Tweener
Wróciłem ze szkoły, wypoczywam 
Michael Scofield
Mam taką szczerą nadzieję, ze nie umrę z przemęczenia... Oo
Michael Scofield
wcinam bombę kaloryczną w postaci truskawek ze śmietaną
Tweener
Pakuję się, o 5.20 rano pociąg do szkoły, jutro o 12.00 i w środę o 9.00 - egzaminy na licencję ochrony. Trzymajcie kciuki bo mam złe przeczucia 
Michael Scofield
Myślę jak by się tu ogrzać..
I też myślę co dobrego zjeść xD
Michael Scofield
Trzymam kciuki podwójnie - za wstawanie przed 5.00 ..oO i za licencję!javelin pisze:Pakuję się, o 5.20 rano pociąg do szkoły, jutro o 12.00 i w środę o 9.00 - egzaminy na licencję ochrony. Trzymajcie kciuki bo mam złe przeczucia
Próbuję się wziąć do roboty, ale zdycham.
Nawet nie wiem jaki dzisiaj dzień, wiem tylko, że ciężki. xD
Michael Scofield
no co to było
chyba szykuje mi sie pasjonujacy wrzesien
a teraz jem sobie Laysy: letnia papryka z pomidorem i cebulką z serii 4 pory roku \o/
w porównaniu do ogorkowych -pyyyyycha!
Michael Scofield
jutro mam taki egzamin, że jeżeli nie stanie się cud i baba nie wyjdzie na pół godziny z sali, to taki pasjonujący wrzesień też najprawdopodobniej będzie mnie czekał.B... pisze:chyba szykuje mi sie pasjonujacy wrzesien
..i jeszcze praca do napisania
Łączę się z Tobą w bólu
Michael Scofield
Płaczę, bo to jest już koniec... ;(
Świeżak
Ja się do szkoły szykuje xD
Michael Scofield
kuuuuuuuuuuur... mać!
oparzyłam sobie rękę, przypaliłam garnek, teraz muszę doczyścić kuchenkę, a na dodatek jeszcze zapomniałam wczoraj wypłacić kasę z bankomatu i teraz mam przy sobie równe 1,43 zł. Nie stac mnie nawet na wodę mineralną, nie wspominając już nawet o fajkach
ogólnie mam ochotę kogoś upierd*lić w tym momencie, ale niestety tak się złozyło, ze jestem sama w mieszkaniu
oparzyłam sobie rękę, przypaliłam garnek, teraz muszę doczyścić kuchenkę, a na dodatek jeszcze zapomniałam wczoraj wypłacić kasę z bankomatu i teraz mam przy sobie równe 1,43 zł. Nie stac mnie nawet na wodę mineralną, nie wspominając już nawet o fajkach
ogólnie mam ochotę kogoś upierd*lić w tym momencie, ale niestety tak się złozyło, ze jestem sama w mieszkaniu
Michael Scofield
Padam na ryj, ale nie musiałam zabijać pani profesor, bo zaciągnęła na egzamin tylko męża swojej córki i dała jedną grupę. 
..i na szczęście miałam za co zrobić zakupy i kupić wszystkie potrzebne rzeczy do przetrwania dwóch kolejnych dni i nocy, bo inaczej bym zeszła chyba i miała nerwa jak post wyżej - podobne sytuacje też mi się zdarzają, B.. i nienawidzę ich.
..i na szczęście miałam za co zrobić zakupy i kupić wszystkie potrzebne rzeczy do przetrwania dwóch kolejnych dni i nocy, bo inaczej bym zeszła chyba i miała nerwa jak post wyżej - podobne sytuacje też mi się zdarzają, B.. i nienawidzę ich.
Michael Scofield
ja też ;]
Ogólnie to nienawidzę wszystkich i wszystkiego. Bylam wczoraj na dyzurze po wpis. Nie było babki. Druga kazała mi przyjsc dzis, bo miała byc dzis na pewno. No i zgadnijcie czy była?
Jak jutro nie przylezie na 8:40 to już nie wiem...
Jak egzamin? Współpraca możliwa?
Czasami ludzkie odruchy sąsiada potrafią uratować zycie xD
Ogólnie to nienawidzę wszystkich i wszystkiego. Bylam wczoraj na dyzurze po wpis. Nie było babki. Druga kazała mi przyjsc dzis, bo miała byc dzis na pewno. No i zgadnijcie czy była?
Jak jutro nie przylezie na 8:40 to już nie wiem...
Jak egzamin? Współpraca możliwa?
Czasami ludzkie odruchy sąsiada potrafią uratować zycie xD
Michael Scofield
Dokładnie. xD <haha> No ogólnie myślę, że zaliczę.B... pisze:Jak egzamin? Współpraca możliwa? Czasami ludzkie odruchy sąsiada potrafią uratować zycie xD
No i co, wtedy by było 5 rzeczy za mną, 5 przede mną. I kolejne dwa tygodnie sesji.
A u Ciebie jak się sprawy mają? Widać koniec?
Michael Scofield
jakiż koniec?
Czekam na wynik jednego...i kurde przez to nie mogę się skupić na nauce do kolejnego ;/ Oczywiscie zakladam, ze nie zdałam, bo pewnie nie zdalam i muszę się spręzyć, żeby jakby co to poprawić jeszcze w czerwcu, bo mi się ten wrzesien nie usmiecha /o\
a 29 logika. Ktorej poki co ni w ząb nie rozumiem
Czekam na wynik jednego...i kurde przez to nie mogę się skupić na nauce do kolejnego ;/ Oczywiscie zakladam, ze nie zdałam, bo pewnie nie zdalam i muszę się spręzyć, żeby jakby co to poprawić jeszcze w czerwcu, bo mi się ten wrzesien nie usmiecha /o\
a 29 logika. Ktorej poki co ni w ząb nie rozumiem
Michael Scofield
Lepiej się nastawić negatywnie, bo potem można być mile zaskoczonym
.
W pewnym filmie z Waszym "ulubionym" aktorem padł taki mądry tekst: "Trzeba mieć nadzieje na lepsze, ale szykować się na najgorsze"...
Podliczam punkty na jutro
W pewnym filmie z Waszym "ulubionym" aktorem padł taki mądry tekst: "Trzeba mieć nadzieje na lepsze, ale szykować się na najgorsze"...
Podliczam punkty na jutro
Michael Scofield
Mądre słowa. :] Szykować się na zło będę jutro przy wynikach, dzisiaj nie mam czasu. xDedzik pisze:"Trzeba mieć nadzieje na lepsze, ale szykować się na najgorsze"...
A co ja robię.. od kilku godzin to samo - projekt.
Michael Scofield
pochłaniam 2 miskę truskawek z bitą smietana /o\
Michael Scofield
Jestem dokładnie w połowie sesji (tej gorszej połowie) i zdążyłam już umrzeć jakieś 3,5 raza. xD Dzisiaj trochę odespałam i zaczynam kolejny maraton od jutra - teraz idę się trochę odmóżdżyć. 
Gratulacje z powodu zdania egzaminu B..!
Gratulacje z powodu zdania egzaminu B..!
Michael Scofield
Ubolewam nad moimi ząbkami...
Swędziały Was kiedyś zęby?? Oo
Swędziały Was kiedyś zęby?? Oo
Michael Scofield
dzieksagulec pisze:Gratulacje z powodu zdania egzaminu B..!
noooo...jak ktoś przejedzie styropianem po szybie swędzą jak cholera. a czasem tez tak bez powodu...w sumie cięzko powiedziec ze swędzą, ale to takie głupie uczucie. Szlag mnie wtedy trafia xDAglek pisze:Swędziały Was kiedyś zęby?? Oo
Piję kawkę.
Wstałam o 12:45.
w domu brak lodu, nie ma czym sobie zredukować podkrązone od NADMIARU!!! < w koncu \o/> sińce pod oczami /o\
głowa nawet nie boli...
a za chwilę logika \o/
Michael Scofield
Konam po raz czwarty. <haha>