ale jakoś nie wyszło ;]
Maciaszek jest dziennikarzem zawodowym? Wiesz coś o jego kwalifikacjach?
No niby nie, ale tak z Maciaszkiem wyskoczyłaś...a czy z mojego posta wynika, że coś takiego sugerowałam?
ja chciałam byc 'sportową' tzn wiesz latac po stadionach i wywiady robićedzik pisze:Nie wiem...jakoś tak mnie kręci od paru lat...i jak na razie "w przyszłości chcę zostać dziennikarką". Najlepiej radiową xD
Zdaję sobie z tego sprawę i dlatego właśnie myślę, ze kiedyś tam pójdę być może na inne studia niż dziennikarstwo...^^W ogole jak słyszę słowo 'dziennikarz' to od razu kojarzy mi się z takim co pisze do gazety, bo tacy radiowi, a na pewno juz telewizyjni to taki 'pic na wodę'. Jak się ma ładną buzie < opcja tv> i dobre gadane <tv i radio> to można spokojnie byc dziennikarzem, jednoczesnie formalnie nim nie będąc.
Nigdy.B... pisze:kiedy macie zakonczenie roku szkolnego?
agulec pisze:zaczną się chyba w sierpniu
A ja powiem że już zakończenie roku miałem ponad miesiąc temukiedy macie zakonczenie roku szkolnego?
Ja 30 czerwca, ale potem 2 tygodnie praktyk i 2 tygodnie pleneru. oOB... pisze:Kurde ja mam 29 ostatni egzamin.
takie siedzenie jest bardziej męczące niż normalne lekcje. Nienawidziłam tych dni. W podstawowce i gimnazjum trzeba bylo siedziec...i to własnie na jakims boisku...na słoncu...gorąco... dramat /o\edzik pisze:Koniec oficjalny jest 19 czerwca, ale u mnie nieoficjalny to w sumie był w piatek, jak juz wystawili oceny. Teraz się człowiek tylko męczy i nudzi w tej szkole, bo ile można siedzieć na boisku?
Dokładnie... Jeszcze jak jest ciepło to sie można na trawę walnąć i spokój, a jesli jest zimno lub pada (jak dziś) to gorsza sprawa... W sumie to lenistwo sie skończyło..jutro nie ide, czwartek i piatek wolne, a w przyszłym tygodniu to jakieś zawody czy coś to nawet nie zauważa jak kogoś nie będzie xDtakie siedzenie jest bardziej męczące niż normalne lekcje.
Racja, też tego nie lubiłam, ale jak napisałaś - w liceum człowiek trochę odważniejszy się robi i potrafi sobie inaczej czas zorganizować.B... pisze:takie siedzenie jest bardziej męczące niż normalne lekcje.
My też oficjalnie mamy 3, ale tak się świetnie składa, że każdy wykładowca chce sobie zrobić - jak to się ładnie nazywa - "zaliczenie" swojego wykładu, które niczym nie różni się od zwykłego egzaminu. W rezultacie mamy z 5 egzaminów i ze dwie prace do napisania.edzik pisze:u brata na geografii mają tylko 3 egzaminy
B... pisze:W ogóle to postanowiłam, że jak zdam na 2 rok to się zacznę systematycznie uczyć ;]
hehe wiem, wiem...ale ja lubię się tak podbudowywaćagulec pisze:Mhm - mówię sobie tak co semestr.Właściwie wierzyłam w to do 2 roku, teraz już przestałam tak mówić. xD
bo stwierdziłam, że kończe sesję czerwcową wczesniejedzik pisze:A dlaczegóż to?
xDDDDDedzik pisze:"Pani jest piękna bardzo"![]()
a bo to ja Ci wiemJaki ty masz naturalny?