John Abruzzi
Teraz, po zakończeniu emisji serialu na pewno będzie miał od grona propozycji na rolę, tym bardziej, że przecież jest bardzo dobrym aktorem.
Słyszałem, że ma zamiar pracować przy ekranizacji gry Bioshock, ale podobno jeszcze nie wiadomo czy będzie pracował przy tym jako aktor, czy jakiś producent.
Słyszałem, że ma zamiar pracować przy ekranizacji gry Bioshock, ale podobno jeszcze nie wiadomo czy będzie pracował przy tym jako aktor, czy jakiś producent.
Tweener
Brzmi dość tajemniczo. Miejmy nadzieję, że nie będzie to kolejny gniot science fiction.
Ostatnio zmieniony 2009-05-29, 20:55 przez skotar, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
Aktor najprawdopodobniej wystąpi w filmie "Bioshock" Gore'a Verbinskiego.
Wentworth Miller zasugerował we wpisie na swoim koncie Twitter, że zagra w adaptacji popularnej gry wideo.
- "Skazany na śmierć" może się kończy, ale ja mam zapewnioną pracę - pisze Miller. - Dam wam wskazówkę. Jedno słowo: Bioshock.
Bohaterem filmu "Bioshock" będzie pilot, który rozbija się u bram podwodnego miasta zwanego Rapture. Mężczyzna szybko odkrywa, że rządzące metropolią prawa wolnego rynku nie funkcjonują tak, jak powinny, a jego własna wola nie jest aż tak wolna, jak mogło mu się wydawać.
Brzmi dość tajemniczo. Miejmy nadzieję, że nie będzie to kolejny gniot science fiction.
Zródło: wp.pl
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-06-01, 15:02 ]
Ta wiadomość pojawiła się na forum 3 posty wcześniej - ten post zniknie.
Wentworth Miller zasugerował we wpisie na swoim koncie Twitter, że zagra w adaptacji popularnej gry wideo.
- "Skazany na śmierć" może się kończy, ale ja mam zapewnioną pracę - pisze Miller. - Dam wam wskazówkę. Jedno słowo: Bioshock.
Bohaterem filmu "Bioshock" będzie pilot, który rozbija się u bram podwodnego miasta zwanego Rapture. Mężczyzna szybko odkrywa, że rządzące metropolią prawa wolnego rynku nie funkcjonują tak, jak powinny, a jego własna wola nie jest aż tak wolna, jak mogło mu się wydawać.
Zródło: wp.pl
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-06-01, 15:02 ]
Ta wiadomość pojawiła się na forum 3 posty wcześniej - ten post zniknie.
Tweener
Świeżak
bioshock to była genialna gra, bardzo mroczna i interesująca, jak uda im się stworzyć klimat jak z gry to myślę że będzie to duży hitchester0512 pisze:Aktor najprawdopodobniej wystąpi w filmie "Bioshock" Gore'a Verbinskiego.
Ostatnio zmieniony 2009-07-12, 12:54 przez Kokon303, łącznie zmieniany 1 raz.
W ubiegłym roku grał w "Resident Evil: Afterlife". Widział ktoś? Jak jego występ?
Następna rola w 2013 roku - "BioShock"
W 2012 powstanie film "Stoker" oparty na jego scenariuszu.
Myślałem, że po "Prisonie" będzie się częściej pojawiał na ekranie...
Następna rola w 2013 roku - "BioShock"
W 2012 powstanie film "Stoker" oparty na jego scenariuszu.
Myślałem, że po "Prisonie" będzie się częściej pojawiał na ekranie...
Świeżak
Zagra w swoim filmie? 
Świeżak
Kurde ja myślałem że po takim kasowym sukcesie ten aktor będzie występował wszędzie, a tu cicho, ja z nim tylko chyba dinotopię oglądałem ale to starszy film niż PB jest chyba.