Michael Scofield
własnie ona była jego (jedyną chyba) kolezanka z pracy , i jak z nim gadał to było widac że go lubi i wogóle, więc chya by go nie okłamała tak perfidnie. Alex na bank ucieknie po drodze do tego drugiego więzienia, przeciez nie da się tak wpakowac , bez żadnej walki.
Michael Scofield
Albo po drodze albo juz w hotelu...w sumie chyba zdjęcie kajdanek nie jest takie trudne jak się wie jak...
Lang na pewno jest szczera, ale cały dowcip może polegać, że i ona może być oszukiwana xD i robi nam się moda na sukces, ale to są tylko takie moje spekulacje
Dokładnie, Alex walczył przez cały 2 sezon! Nie podda się tak łatwo, Tylko że wtedy miał jeden jasny cel: Pam I Cameron. A teraz, sama nie wiem, chyba chce żeby to się już po prostu skończyło, żeby dali mu święty spokój. Chyba, nie zagłębiłam sie jeszcze w jego "posonowską" psychikę
Lang na pewno jest szczera, ale cały dowcip może polegać, że i ona może być oszukiwana xD i robi nam się moda na sukces, ale to są tylko takie moje spekulacje
Dokładnie, Alex walczył przez cały 2 sezon! Nie podda się tak łatwo, Tylko że wtedy miał jeden jasny cel: Pam I Cameron. A teraz, sama nie wiem, chyba chce żeby to się już po prostu skończyło, żeby dali mu święty spokój. Chyba, nie zagłębiłam sie jeszcze w jego "posonowską" psychikę
Michael Scofield
tak Alex już bardzo dużo wytrzymał; psychicznie jak i fizycznie. Po tym wszystkim co przeżył, tak łatwo się nie podda.
Jeden z najciekawszych i skomplikowanych aktorów w PB, przedewszystkim intelignety i mądry. Bardzo go lubię, imponuję mi tym, że zawsze znajduje jakieś wyjście z jakiejś trudnej sytuacji.. no i posiadaprzenikliwy umysł
Życie miał dość'smutne'; ta cała historia z rodziną, że tak powiem 'obsesja' na punkcie tego mordercy (Oscar Shales) Niewiadomo co po nim można się spodziewać. jednym słowem bardzo dużo złego przeżył.
Odegra również wazna role w 3 sezonie.
Jeden z najciekawszych i skomplikowanych aktorów w PB, przedewszystkim intelignety i mądry. Bardzo go lubię, imponuję mi tym, że zawsze znajduje jakieś wyjście z jakiejś trudnej sytuacji.. no i posiadaprzenikliwy umysł
Życie miał dość'smutne'; ta cała historia z rodziną, że tak powiem 'obsesja' na punkcie tego mordercy (Oscar Shales) Niewiadomo co po nim można się spodziewać. jednym słowem bardzo dużo złego przeżył.
Odegra również wazna role w 3 sezonie.
Michael Scofield
Ja się zastanawiam, dlaczego Alex tak zerkał na Lang, kiedy rozmawiał, a raczej wydzierał się na S...tego na S ;P I pytanie typu "co jest w pudełku?" Czy skuła mu ręce? W trailerze 8 odcinka mignął mi Alex i chyba nadal był w tym hotelu.
Lincoln Burrows
z tymi napisami co oglądałem było SullinsAutumnLeaf pisze:że Sollins (jeszcze inaczej ;P)
Fernando Sucre
AutumnLeaf - a ja miałam takie zboczo-wizjon, że on się z tą murzynką pocałuje, bo tak gadali, a on przecież TAK DŁUGO kobiety nie miał XDDD...
Michael Scofield
no to zostaje Sullins xD
Oktarynka, dlaczego mnie to nie dziwi xD
Mnie się wydaje, że ona go naprawdę lubi...a przynajmniej szanuje.
A po obejrzeniu 20 odcinka 2 serii, jestem pewna, że Sullins, nie przyjechał tam z dobrego serca, ratować go. Przecież on go nienawidził! Tak nagle zachciało mu się przyjeżdżać do Panamy i ratować bądź co bądź swojego wroga? Nawet C- notowi obiecał, że się nim zajmie.
Oktarynka, dlaczego mnie to nie dziwi xD
Mnie się wydaje, że ona go naprawdę lubi...a przynajmniej szanuje.
A po obejrzeniu 20 odcinka 2 serii, jestem pewna, że Sullins, nie przyjechał tam z dobrego serca, ratować go. Przecież on go nienawidził! Tak nagle zachciało mu się przyjeżdżać do Panamy i ratować bądź co bądź swojego wroga? Nawet C- notowi obiecał, że się nim zajmie.
Fernando Sucre
Więc co? D: Ten cały Sullins przyjechał go tak naprawdę wykiwać i jeszcze bardziej pogrążyć, a murzynka zrobi tylko duże oczy i powie: "I'm sorry, Alex". Skują go i skażą na śmierć D:? (I Scofield go pójdzie ratować! W sumie... nie taki zły scenariusz XDD)
Lincoln Burrows
całkiem możliwe.. za tyle morderstw..Oktarynka pisze:Skują go i skażą na śmierć D
Michael Scofield
Ja nie znam odpowiedzi na to pytanie, bo znają ją tylko ci, co to kręcą ;P
Sullinsowi nie ufam i koniec.
Skazać, nie skażą, booo się dowiemy jutro dlaczego ;P Nie znam odpowiedzi na wszystko
Bądź co bądź Alex to poszukiwany morderca (aż mnie palce bolą jak to pisze), skoro znaleźli go w Panamie to chcą go dorwać.
Skazać, nie skażą, booo się dowiemy jutro dlaczego ;P Nie znam odpowiedzi na wszystko
Bądź co bądź Alex to poszukiwany morderca (aż mnie palce bolą jak to pisze), skoro znaleźli go w Panamie to chcą go dorwać.
xD lola murzynka zrobi tylko duże oczy i powie: "I'm sorry, Alex".
Fernando Sucre
Jak to nie znasz odpowiedzi na wszystko? JAK TO XD?AutumnLeaf pisze:Ja nie znam odpowiedzi na to pytanie, bo znają ją tylko ci, co to kręcą ;P
Bądź co bądź Alex to poszukiwany morderca (aż mnie palce bolą jak to pisze), skoro znaleźli go w Panamie to chcą go dorwać.xD lola murzynka zrobi tylko duże oczy i powie: "I'm sorry, Alex".
Właśnie, a ja nie chcę żeby się mu stała krzywda D: Mahone trzymaj się, nadchodzę!!!
Michael Scofield
wiem, że to przygnębiające, ale tak już ten świat ułożony ;P
biegnę tuż obok xDMahone trzymaj się, nadchodzę!!!
Michael Scofield
on nie może trafić do więzienia i koniec!!!
;-)
T-Bag
hehe no tak w tym przypadku to dopiero początekB... pisze:on nie może trafić do więzienia i koniec!!!;-)
Michael Scofield
własnie ..przeciez dobrze wiemy , ze akurat dla kogoś takiego więzienie to mały pikuś 
Michael Scofield
Właśnie dla Mahonea więzienie to byłby raczej duży pikuś ;P Chyba, że mówisz o wydostaniu się z niego ^^
Michael Scofield
w 8 odcinku bylo widac jak na przesluchaniu juz nad soba nie panowal, jak sie caly trzasl

Świeżak
spox gościu 
Michael Scofield
Jestem 5 minut po obejrzeniu odcinka i nadal nie mogę wyjść z szoku. Jasna cholera, jak Mahone znowu trafi do Sony to nie wróże mu dobrze. Chłopina już jest tak wycieńczony fizycznie i psychicznie, że zaczynam tracić nadzieję, iż ma jeszcze siłę walczyć. Dosłownie nie mogłam na niego patrzeć przez ten odcinek. Z żalu.
Świeżak
U-w-i-e-l-b-i-a-m f-a-c-i-a!
Ach, ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga jak magnez (pewnie używa tego kremu [czy co to tam było] co go/je reklamują xD)
BARDZO ciekawa i interesująca postać. Dobrze, że dorównuje Majkelowi inteligencją (a co!, niech Pan M. sobie nie myśli, że jest wielki, bo inżynierem jest xD).
Ach, ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga jak magnez (pewnie używa tego kremu [czy co to tam było] co go/je reklamują xD)
BARDZO ciekawa i interesująca postać. Dobrze, że dorównuje Majkelowi inteligencją (a co!, niech Pan M. sobie nie myśli, że jest wielki, bo inżynierem jest xD).
Michael Scofield
oj maaaaaaaAna xD pisze:ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga jak magnez
może ktos postarał by sie to jednak jakos nazwać, bo ja nie umiem
Świeżak
Pewnie w swoim organizmie posiada wszelkie niezbędne i zbędne witaminki, zdrowo się chłopina odżywia, uprawia sporty. Po prostu ta jego niesamowicie zdrowa zdrowość razi w oczy. I oczywiście słucha piosenki Reni Jusis. XDB... pisze:oj maaaaaaaAna xD pisze:ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga jak magnez![]()
![]()
![]()
Fernando Sucre
po prostu jest mądry, inteligentny, cyniczny, pociągający, jest także ciemnym charakterem z niezbyt fajną przeszłością, jest taki słodki, a jednocześnie taki szorstki, jest taki wspaniały wspaniały wspaniały.Ana xD pisze:Pewnie w swoim organizmie posiada wszelkie niezbędne i zbędne witaminki, zdrowo się chłopina odżywia, uprawia sporty. Po prostu ta jego niesamowicie zdrowa zdrowość razi w oczy. I oczywiście słucha piosenki Reni Jusis. XDB... pisze:oj maaaaaaaAna xD pisze:ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga jak magnez![]()
![]()
![]()
właśnie że on zdrowy wcale nie jest :<. powinien przejść na dietę drugową czy coś. sporty uprawiać XD.
ponoć kiedyś był jeszcze romantyczny, jak donosi Pam *.*
Michael Scofield
no dzięki o to mi chodziło hehehheOktarynka pisze:jest taki wspaniały wspaniały wspaniały.
ale by miał z nas zianie jakby przypadkiem tu trafił siedząc sobie na necie i jakby jeszcze rozumiał po polsku...
Świeżak
proszę ja ciebie, moja wizja została wyrażona pod punktem bilogicznym, zdrowotnym i chemicznym i tak dalej. osobiście badałam Pana M. i mogę z całą pewnością stwierdzić ów diagnozę.po prostu jest mądry, inteligentny, cyniczny, pociągający, jest także ciemnym charakterem z niezbyt fajną przeszłością, jest taki słodki, a jednocześnie taki szorstki, jest taki wspaniały wspaniały wspaniały.
właśnie że on zdrowy wcale nie jest :<. powinien przejść na dietę drugową czy coś. sporty uprawiać XD.
Nie no chłopina jest FANTASTYCNIE NIEZIEMSKO KOSMICZNO MAGNEZOWO PRZYCIAGAJĄCY i kropa.