Świeżak
Głosujcie, zobaczymy ile ludziom się spodobało a ilu nie
, konkretnie tak lub nie.
Ostatnio zmieniony 2009-05-21, 23:33 przez yester, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Ależ konkretna ta ankieta. 
Czwarty sezon podobał mi się najmniej, a zakończenie podobało mi się bardziej niż cała reszta czwartego sezonu.. właściwie z całego czwartego sezonu chyba najbardziej podobało mi się zakończenie, więc.. głosuję na tak.
Pomijając wszystkie inne rzeczy, których można by się czepiać - zakończenie samo w sobie jak dla mnie było dobre. Nie przeszkadza mi śmierć MS, wręcz uważam, że stworzyła bardzo fajny klimat na sam koniec.
Czy ja piszę w kółko to samo?
hmm.. Przenoszę ankietę do działu IV Sezonu.
Czwarty sezon podobał mi się najmniej, a zakończenie podobało mi się bardziej niż cała reszta czwartego sezonu.. właściwie z całego czwartego sezonu chyba najbardziej podobało mi się zakończenie, więc.. głosuję na tak.
Pomijając wszystkie inne rzeczy, których można by się czepiać - zakończenie samo w sobie jak dla mnie było dobre. Nie przeszkadza mi śmierć MS, wręcz uważam, że stworzyła bardzo fajny klimat na sam koniec.
Czy ja piszę w kółko to samo?
hmm.. Przenoszę ankietę do działu IV Sezonu.
Świeżak
Zakończenie to wiedziałem jakie będzie jeszcze w zeszłym roku, gdy napisałem na forum XON, iż Michael na końcu zginie w klasycznym "sacrifice & redemption". Dlatego nie podobało mi się, nie ze względu, iż zginął, jednak ze względu na to, że spodziewałem się czegoś ambitniejszego niż anihilacja głównego bohatera.
Moje stwierdzenie, iż zginie na końcu miało być sarkastyczną wersją tego czego nie powinno być ... jednak się nie pomyliłem niestety.
Jak komuś się chce może odszukać tam posty użytkownika Canarinhos - wtedy się przekona

Zresztą sami zobaczcie:
http://www.forum.prisonbreak.xon.pl/vie ... cc1b#40142
Moje stwierdzenie, iż zginie na końcu miało być sarkastyczną wersją tego czego nie powinno być ... jednak się nie pomyliłem niestety.
Jak komuś się chce może odszukać tam posty użytkownika Canarinhos - wtedy się przekona
Zresztą sami zobaczcie:
http://www.forum.prisonbreak.xon.pl/vie ... cc1b#40142
Świeżak
Może to kogoś zdziwi ale zaznaczyłem TAK...
Zakończenie było dobre i mogło się podobać. Chociaż ja dopisałbym scenariusz bardziej bezwzględny i nie tak szczęśliwy.
Moim zdaniem serial powinien skończyć się w momencie ucieczki z Fox River po pierwszym sezonie. Druga seria miała finisz najgorszy jaki w życiu widziałem. Co dziwne, beznadziejny i karykaturalny trzeci sezon miał najpiękniejsze i najlepsze zakończenie.
Ostateczny finał tak naprawdę dopiero przed nami... i tego się obawiam by twórcy na pożegnanie jeszcze czegoś nie schrzanili.
Zakończenie było dobre i mogło się podobać. Chociaż ja dopisałbym scenariusz bardziej bezwzględny i nie tak szczęśliwy.
Moim zdaniem serial powinien skończyć się w momencie ucieczki z Fox River po pierwszym sezonie. Druga seria miała finisz najgorszy jaki w życiu widziałem. Co dziwne, beznadziejny i karykaturalny trzeci sezon miał najpiękniejsze i najlepsze zakończenie.
Ostateczny finał tak naprawdę dopiero przed nami... i tego się obawiam by twórcy na pożegnanie jeszcze czegoś nie schrzanili.
Świeżak
Nie no mi się podobało zakończenie 2 sezonu, dobre było, wejśce do Sony jak to wszystko wyglądało, Ćpuny, pedzie, koksy... i wszyscy wolno puszczeni po całym więzieniu, trzymało nas w ciekawości jak to teraz tam będzie, i jak wszedł na podwórko, głosy, krzyki jak na jakimś stadionie, biało się zaświeciło i koniec:P ta ciekawość co tam będzie, to jest to. No ale każdemu może się inaczej podobać.
Świeżak
Ja również jestem na TAK 
Zakończenie bardzo hmmmm...klimatyczne takie, inne niż wszystkie, niż można było się tego spodziewać.
Zakończenie bardzo hmmmm...klimatyczne takie, inne niż wszystkie, niż można było się tego spodziewać.
John Abruzzi
Piszę tutaj o zakończeniu z 04x22, a nie The Final Break .
Bardzo mi się podobało, pozostawiało bardzo dużo do przemyślenia (co zabiło zakończenie w dodatkowych odcinkach niestety). Zagłosowałem na tak.
Bardzo mi się podobało, pozostawiało bardzo dużo do przemyślenia (co zabiło zakończenie w dodatkowych odcinkach niestety). Zagłosowałem na tak.
Michael Scofield
Mam to samo od czucie co Dominik. Jakby zostawili bez tych dodatkowych odcinków to wg. mnie by się lepiej skończyło... teraz nie ma już śmierci Mike owianej tajemnicą... Wszystko jest jasne! Nudy!!
Ale zagłosowałam na tak z powodu 22 odcinka
Ale zagłosowałam na tak z powodu 22 odcinka
Świeżak
Mnie zakończenie serialu z 04x22 podoba się jeszcze bardziej po obejrzeniu dodatkowego Final Break.
Odwiedziny nad grobem Michaela szczęśliwej Sary z synkiem, Linca, Sucre i Alexa to nalepsza nagroda za poświęcenie Scofielda.
Odwiedziny nad grobem Michaela szczęśliwej Sary z synkiem, Linca, Sucre i Alexa to nalepsza nagroda za poświęcenie Scofielda.
Świeżak
zgadzam się w 100% i zaznaczam takDominik676 pisze:Piszę tutaj o zakończeniu z 04x22, a nie The Final Break .