Sara Tancredi
no dobra to niech będzie: 'Zidane A 21 Century Portrait', film o rozgrywającym Tricolores, jego sylwetka została przedstawiona w meczu Real Madryt-Villareal, jego ruchy obserwowało 50 kamer, w tle celtyckie brzmienia, fajny film 
Michael Scofield
Szybko i wściekle. Miałam nie ściagać i poczekać na dobra jakość, ale po tych wszystkich komentarzach, recenzjach i opisach po prostu nie dałam rady
. Sciagnęłam, obejrzałam i... jestem zachwycona! Film przekozacki. Dużo lepszy niz się spodziewałam. Zaskoczył mnie tyen pierwszy wyscig. Nie przypuszczałam, ze może mieć taka formę...i takie zakończenie! Scena z cysterna grubo przesadzona. Mozna się zniechęcić do dalszego ogladania. Na końcówce uśmiałam sie jak na komedii xD. To było zbędne
. Soundtrack wypas. Idealnie pasuje do atmosfery filmu. Zupełnie inaczej się go słucha po seansie. I Paul... o masz. Chyba nie zasnę z wrażenia. Mógby mi sie dzisiaj taki przyśnic...w pasiastej koszuli 
Jakość co prawda nie zachwyca, ale idzie obejrzeć. Jedyne co psuje przyjemność oglądania, to napisy. Koszmartne
. Chyba się za nie wezmę w najbliższym czasie...choć znajac zycie, to prędzej pojawią się w sieci 
Sciagajcie, ogladajcie i się zachwycajcie!
Jakość co prawda nie zachwyca, ale idzie obejrzeć. Jedyne co psuje przyjemność oglądania, to napisy. Koszmartne
Sciagajcie, ogladajcie i się zachwycajcie!
Michael Scofield
tak, tak, tak!
Też jestem bardzo usatysfakcjonowana seansem wczorajszym a za 2 h będę także i dzisiejszym^^
Niezle im wyszlo, obawiałam się troszkę, ze mogą go skopać...dla mnie tylko 1 jest godna uwagi...potem jeszcze 2 była w miare...ale im dalej w las, tym wiecej kleszczy xD
4 część jednak bardzo baaaaardzo przyzwoita ;] Duża w tym zasluga tej cudownej parki Diesel'a i Walker'a....czuć ten klimat z pierwszej części, ktorego nie bylo w 2 srodkowych.
Sceny wyścigów emocjonujące, bardzo dynamiczne, fajnie się to oglada. 'Wypasione' samochody, piękne kobiety- dla panów, przystojniaczki- dla nas
Muzyka rzeczywiscie brzmi zupelnie inaczej niż przed seansem...^^
Oceniając juz samą 'treść'- przez pierwsze 40 minut miałam raczej mieszane uczucia...wydawalo mi sie, że fabuła jest jakaś taka...nieskładna...że tak niby się rozkręca, ale nie do konca...^^ Ale potem nie miałam już na co narzekać. Jedyne co mnie trochę zdenerwowało i zasmucilo^^ to fakt, że już na początku uśmiercili postać graną przez Michelle Rodriguez...
Ode mnie film ma 10,5/11
Jesli ktoś lubi taki gatunek to raczej się nie zawiedzie oglądając go
< co do wyglądu panów...to uhuhuhu...nawet Vin nie był aż tak tragiczny jak mu się to czasem zdarzało xD >
Też jestem bardzo usatysfakcjonowana seansem wczorajszym a za 2 h będę także i dzisiejszym^^
Niezle im wyszlo, obawiałam się troszkę, ze mogą go skopać...dla mnie tylko 1 jest godna uwagi...potem jeszcze 2 była w miare...ale im dalej w las, tym wiecej kleszczy xD
4 część jednak bardzo baaaaardzo przyzwoita ;] Duża w tym zasluga tej cudownej parki Diesel'a i Walker'a....czuć ten klimat z pierwszej części, ktorego nie bylo w 2 srodkowych.
Sceny wyścigów emocjonujące, bardzo dynamiczne, fajnie się to oglada. 'Wypasione' samochody, piękne kobiety- dla panów, przystojniaczki- dla nas
Oceniając juz samą 'treść'- przez pierwsze 40 minut miałam raczej mieszane uczucia...wydawalo mi sie, że fabuła jest jakaś taka...nieskładna...że tak niby się rozkręca, ale nie do konca...^^ Ale potem nie miałam już na co narzekać. Jedyne co mnie trochę zdenerwowało i zasmucilo^^ to fakt, że już na początku uśmiercili postać graną przez Michelle Rodriguez...
Ode mnie film ma 10,5/11
< co do wyglądu panów...to uhuhuhu...nawet Vin nie był aż tak tragiczny jak mu się to czasem zdarzało xD >
Michael Scofield
Troche inaczej wyobrażałam sobie spotkanie po latach Briana z Mią i Domem... Miałam nieco inną wizję tego wydarzenia.
Co do aut, to sie nie popisali. Wyjatkiem jest ten przepiekny granatowy Nissan Skyline R34...boski po porstu...i jeszcze ten kierowca
Co do aut, to sie nie popisali. Wyjatkiem jest ten przepiekny granatowy Nissan Skyline R34...boski po porstu...i jeszcze ten kierowca
Michael Scofield
eeee mi się tam podobały^^edzik pisze:Co do aut, to sie nie popisali. Wyjatkiem jest ten przepiekny granatowy Nissan Skyline R34...boski po porstu...i jeszcze ten kierowca
W 1 poszaleli z autami...ale to była pierwsza część, więc jakie by nie byly to i tak robily wrazenie...potem w 2 i 3 samochody stanowiły 70 % całosci...w sumie fajnie, bo 'kozacko' i 'bajerancko' xD i taki typ filmu i w ogole, ale dla mnie to jednak troche malo. Tutaj samochody były tylko tłem, co stanowi moim zdaniem zaletę filmu ;] Dlatego też np 2 część mi się nie podobala...bo samochody były swietne, bo było kolorowo, ale nic poza tym...z wyjątkiem Paula trampkach oczywiscie ^^
Tez sobie inaczej wyobrazalam to spotkanie. Ogladajac trailery stworzyłam sobie własną wizję tej sceny...ale w sumie specjalnie się tez nie rozczarowałam tym wątkiem.
A koncówka mnie rozbroiła ; >
Michael Scofield
No w sumie masz rację... widać, zę poszli z duchem czasu i dali sobie spokój z tymi bajerami na maskach i drzwiach samochodów. Nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale u mnie figuruja pod mianem naklejek
. Jakby nie patrzeć to samochodów było mało...może jak ściagnę w HQ to będa inne efekty też xD
Myślałąm, że pękne ze śmiechu...no przegieli xD.A koncówka mnie rozbroiła ; >
Lincoln Burrows
Wczoraj oglądałem "Nie zadzieraj z fryzjerem" i bardzo polecam ten film! Podczas wielu scen ryłem ze śmiechu jak nawiedzony
Szczerze, dawno się tak nie uśmiałem. Świetny film!
Michael Scofield
Hehe, zgadzam się z Nero. Film jest głupi i pusty, ale przy tym bardzo śmieszny
Michael Scofield
Glupi jest, ale pusty? Nieee Zohan ma przecież barwną osobowość xD
Też polecam, bardzo zabawna komedia.
Sandler przeszedł sam siebie, a ostatnio te komedyjki z jego udzialem były raczej ponizej przeciętnej.
Też polecam, bardzo zabawna komedia.
Sandler przeszedł sam siebie, a ostatnio te komedyjki z jego udzialem były raczej ponizej przeciętnej.
Lincoln Burrows
Dokładnie, może film głupi, ale na pewno nie pusty. Nie nudziłem się w ogóle w czasie filmu. Dużo zabawnych, nawet zboczonych scen. Teksty typu: "Przepraszam, muszę najpierw uczesać i przelecieć tą panią" rozbrajały mnie, również akcje tych arabów.
Zaciekawiłem się tym filmem, ponieważ ostatnio oglądałem "Mr. Deeds - milioner z przypadku" i bardzo mi się spodobała gra Sandlera.
Zaciekawiłem się tym filmem, ponieważ ostatnio oglądałem "Mr. Deeds - milioner z przypadku" i bardzo mi się spodobała gra Sandlera.
Ostatnio zmieniony 2009-04-13, 12:56 przez Nero, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Sciagnełam pare filmow po swietach i mam ochotę cos obejrzec przez weekend < taki mus wewnętrzny^^>, ale nie mam za bardzo czasu i zapytuje w tym momencie o rade:
Ktory warto? Tak, zebym potem nie miala wrazenia ze zmarnowałam cenny czas, który mogłabym poswiecic na nauke
:
Gran torino
Miasto boga
No country for old men
Memento
American History X ?
i poleccie mi komedię jakąs fajną i lekka może, bo sie zdecydowac nie moge na nic ostatnio :<

Ktory warto? Tak, zebym potem nie miala wrazenia ze zmarnowałam cenny czas, który mogłabym poswiecic na nauke
Gran torino
Miasto boga
No country for old men
Memento
American History X ?
i poleccie mi komedię jakąs fajną i lekka może, bo sie zdecydowac nie moge na nic ostatnio :<
Michael Scofield
Cos tam ostatnio obejrzałam, bo jak neta nie było to jakoś trzeba było sobie czas zając.
Po raz pierwszy od dawna obejrzałam coś w TV. Był to film Wszystko gra. Powiem szczerze, że dośc ciekawy. Myślałam, zę wszystko pptoczy się nieco inaczej. I muszę stwierdzić, ze film taki yyy...seksowny jest
.
Na chwilę obecną nie przypominam sobie co tam jeszcze ogladałam..
Po raz pierwszy od dawna obejrzałam coś w TV. Był to film Wszystko gra. Powiem szczerze, że dośc ciekawy. Myślałam, zę wszystko pptoczy się nieco inaczej. I muszę stwierdzić, ze film taki yyy...seksowny jest
Na chwilę obecną nie przypominam sobie co tam jeszcze ogladałam..
Świeżak
Ostatnio oglądałem Mumie III na komputerze, bo jakoś tak nie miałem w nocy co robić i sobie obejrzałem i serdecznie polecam. Naprawdę bardzo dobry film.
Michael Scofield
Mam ten film, ale jakos mnie nie pociąga.
-Jestem na tak!- Spodziewałam się czegoś bardziej śmiesznego po Jimie Carrey. Owszem film jest fajny, ale ze śmiechu się nie kulałam
. No i dość oryginalny pomysł.
- Ślubne wojny- taki całkiem leki film. Marzeniem 2 najlepszych przyjaciólek jest wziąć ślub w Hotelu Plaza. Kiedy już mają pierścionki zaręczynowe. Udają się do organizatorki ślubów. Dochodzi jedan do pomyłki i... Bardziej obyczajowy niż komediowy. I żarty też takie naciagane.
- Ogród Luizy-
- Marley i ja- Najlepszy dowód na to, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka. Spłakałam się na nim jak bóbr...
.
- Madagaskar 2- rewelacja! Jedynka wysiada. Momentami można płakać ze śmiechu. Pingwiny i król Julian rządzą xD
- Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj (albo odwrotnie)- film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Dwóch płatnych zabójców po nieudanej akcji musi zniknąć z kraju. Udają się do Brugii, małego miasta w Belgii. Po niezbyt wciagającym początku miałam ochotę wyłączyć, ale dobrze, ze tego nie zrobiłam. Duzy plus za dość specyficzny humor i grę aktorską (jest na czym oko zawiesić
). I ta muzyka...uspokajająca i zarazem budująca napiecie...Generalnie polecam, bo warto obejrzeć.
-Jestem na tak!- Spodziewałam się czegoś bardziej śmiesznego po Jimie Carrey. Owszem film jest fajny, ale ze śmiechu się nie kulałam
- Ślubne wojny- taki całkiem leki film. Marzeniem 2 najlepszych przyjaciólek jest wziąć ślub w Hotelu Plaza. Kiedy już mają pierścionki zaręczynowe. Udają się do organizatorki ślubów. Dochodzi jedan do pomyłki i... Bardziej obyczajowy niż komediowy. I żarty też takie naciagane.
- Ogród Luizy-
- Marley i ja- Najlepszy dowód na to, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka. Spłakałam się na nim jak bóbr...
- Madagaskar 2- rewelacja! Jedynka wysiada. Momentami można płakać ze śmiechu. Pingwiny i król Julian rządzą xD
- Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj (albo odwrotnie)- film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Dwóch płatnych zabójców po nieudanej akcji musi zniknąć z kraju. Udają się do Brugii, małego miasta w Belgii. Po niezbyt wciagającym początku miałam ochotę wyłączyć, ale dobrze, ze tego nie zrobiłam. Duzy plus za dość specyficzny humor i grę aktorską (jest na czym oko zawiesić
Michael Scofield
Kołolski! \o/edzik pisze:- Madagaskar 2- rewelacja! Jedynka wysiada. Momentami można płakać ze śmiechu. Pingwiny i król Julian rządzą xD
swietny filmek!
ten film jest na filmwebie okreslony chyba jako komedia kryminalna. Dla mnie to raczej dramat komediowy^^ ale cięzko się zdecydować, bo zakonczenie nie jest zbyt radosne, ale w ciagu całego filmu usmiałam się tak, że aż sama się dziwiłamedzik pisze:- Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj (albo odwrotnie)- film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Dwóch płatnych zabójców po nieudanej akcji musi zniknąć z kraju. Udają się do Brugii, małego miasta w Belgii. Po niezbyt wciagającym początku miałam ochotę wyłączyć, ale dobrze, ze tego nie zrobiłam. Duzy plus za dość specyficzny humor i grę aktorską (jest na czym oko zawiesić). I ta muzyka...uspokajająca i zarazem budująca napiecie...Generalnie polecam, bo warto obejrzeć.
Zgadzam się w pełni, ze warto obejrzec!
Michael Scofield
Ja ogladałam Lektor
NO i powiem ze mam prawie 18 lat ale sie zgorszyłam.
No helloł mogli napisac na ulotce ze beda nadzy faceci to bym nie szła
Ale tak po za ta "drobnostka" to film całkiem fajny. Psychologiczny. W moim typie.
A rola Kete winstler faktycznie warta oskara.
NO i powiem ze mam prawie 18 lat ale sie zgorszyłam.
No helloł mogli napisac na ulotce ze beda nadzy faceci to bym nie szła
Ale tak po za ta "drobnostka" to film całkiem fajny. Psychologiczny. W moim typie.
A rola Kete winstler faktycznie warta oskara.
Świeżak
Ania1991.. - Lektor, pewnie z racji wieku cie zgorszył
hehehe
trzeba przyznać, że niezły film był.
Osobiście mi do gustu przypadł "the curious case of Benajamin Button"
Naprawdę nietypowy film z ciekawie opowiedziana historią życia człowieka.
A z filmów które wspominam z takich czy innych względów z sentymentem to z pewnością:
"Jurastic Park" - w kinie oglądałem premierę mając lat mniej niż 10. horror
"Gladiator" - muzyka
"Wichry namiętności" <z udziałem Hopkinsa, Pitta> niezła obyczajówka
A z seriali "Dynastia" - oglądałem już jako niemowle
trzeba przyznać, że niezły film był.
Osobiście mi do gustu przypadł "the curious case of Benajamin Button"
Naprawdę nietypowy film z ciekawie opowiedziana historią życia człowieka.
A z filmów które wspominam z takich czy innych względów z sentymentem to z pewnością:
"Jurastic Park" - w kinie oglądałem premierę mając lat mniej niż 10. horror
"Gladiator" - muzyka
"Wichry namiętności" <z udziałem Hopkinsa, Pitta> niezła obyczajówka
A z seriali "Dynastia" - oglądałem już jako niemowle
Michael Scofield
Lektor jest absolutnie beznadziejnym filmem
Juz pomijąjąc kwestie ewentualnego zgorszenia xD...
<Aniu co Cie zgorszyło w tym filmie? >... to ten film jest wyjątkowo bez sensu. Jest nieskładny, pomysł moze ciekawy, ale dziwnie nakręcony, te przeskoki^^ w czasie, akcji zaburzają całość fabuły. 100 motywów..jeden na drugim... nie podobał mi się bardzo
Kate grała dobrze, ale oskar powinnien powędrować do Angeliny za Changelling. Amen \o/
Juz pomijąjąc kwestie ewentualnego zgorszenia xD...
<Aniu co Cie zgorszyło w tym filmie? >... to ten film jest wyjątkowo bez sensu. Jest nieskładny, pomysł moze ciekawy, ale dziwnie nakręcony, te przeskoki^^ w czasie, akcji zaburzają całość fabuły. 100 motywów..jeden na drugim... nie podobał mi się bardzo
Kate grała dobrze, ale oskar powinnien powędrować do Angeliny za Changelling. Amen \o/
Michael Scofield
Beatka no smiej sie, ale mnie to zgorszyło. Widziałam rozne filmy ale tu to było przegiecie. Z na ulotce było napisane ze od 15 lat. Ci to sie zgorszyli dopiero.
Lubie taki klimaty wojenne takze mi sie spodobał.
Nie ogladałam jeszcze tego filmu z Angelina wiec nie mam porównania ktora z nich grała lepiej.
Nie ogladałam jeszcze tego filmu z Angelina wiec nie mam porównania ktora z nich grała lepiej.
Michael Scofield
ale chodzi Ci o to, że ten chłopiec był w porównaniu do tej kobiety , granej przez Kate, rzeczywiscie CHŁOPCEM^^ czy o 'sceny' same w sobie?
Mi w sumie cięzko okreslić o czym tak naprawdę był ten film. Mogli zrobić go od poczatku do konca opierając na tym wątku miłosnym...ale nie...dołożyli tutaj ten wątek z holocaustem, z wojną...i tak trochę zaburzyło mi to całość.
Choć przyznaje, ze postać grana przez Kate Winslet była naprawdę interesujaca.
Ale film ogólnie nie zrobił na mnie wrażenia.
Mi w sumie cięzko okreslić o czym tak naprawdę był ten film. Mogli zrobić go od poczatku do konca opierając na tym wątku miłosnym...ale nie...dołożyli tutaj ten wątek z holocaustem, z wojną...i tak trochę zaburzyło mi to całość.
Choć przyznaje, ze postać grana przez Kate Winslet była naprawdę interesujaca.
Ale film ogólnie nie zrobił na mnie wrażenia.
Michael Scofield
Jestem na świeżo po filmie FRONTIER(S) i żałuję, że dałam się namówić. Nie miałam co robic i poszłam oglądać - nie popełniajcie mojego błędu, już lepiej jest nic nie robić. xD
Film jest tak beznadziejnie głupi, chory i nienormalny, że brak mi słów.
Jeżeli komuś podoba się "horror" Hostel i czerwoni od krwi ludzie to możecie oglądać śmiało, powinniście być zachwyceni. :]
Mi się nie podobał.
Film jest tak beznadziejnie głupi, chory i nienormalny, że brak mi słów.
Jeżeli komuś podoba się "horror" Hostel i czerwoni od krwi ludzie to możecie oglądać śmiało, powinniście być zachwyceni. :]
Mi się nie podobał.
Michael Scofield
Miałam ten film, ale nie zdążyłam obejrzeć, bo mi sie komp zwalił.
Chyba się wezmę za Piłę V
Chyba się wezmę za Piłę V
Michael Scofield
Ja nie wiem jak można takie filmy w ogóle kręcić, wpuszczać do kin i oglądać.
Powinna powstać nowa nazwa dla okreslenia tego typu produkcji, bo dla mnie to żaden horror, gdy przez ten niesmak i obrzydzenie, nie mogę w ogóle na coś takie patrzeć, a co za tym idzie- nie mogę się bać...a chyba takie było pierwotne założenie horrorów, nie?
Powinna powstać nowa nazwa dla okreslenia tego typu produkcji, bo dla mnie to żaden horror, gdy przez ten niesmak i obrzydzenie, nie mogę w ogóle na coś takie patrzeć, a co za tym idzie- nie mogę się bać...a chyba takie było pierwotne założenie horrorów, nie?
Michael Scofield
Masz rację...Hostel 2 jakoś obejrzałam, ale kidy z ciekawości wlączyłam 1, to zrezygnowałam po 20 minutach. Mam wielką ochotę na dobry horror, ale ciężko jest coś znależć. Może coś z tych nowych (Nienarodzony, Nieproszeni goście) będzie fajne...
Michael Scofield
hmmm...
Wczoraj oglądałam "Poszukiwana opiekunka". Podobno horror, a tak na prawdę w całym filmie był jeden (półminutowy) fragment, kiedy mogłabym powiedzieć, że sie bałam...
A w ogóle to horrory powinny być nieprzewidywalne i zaskakujące, a ten film to już od początku był dla nas jasny i wszystko wiedzielismy xd
Wczoraj oglądałam "Poszukiwana opiekunka". Podobno horror, a tak na prawdę w całym filmie był jeden (półminutowy) fragment, kiedy mogłabym powiedzieć, że sie bałam...
A w ogóle to horrory powinny być nieprzewidywalne i zaskakujące, a ten film to już od początku był dla nas jasny i wszystko wiedzielismy xd