John Abruzzi
John Abruzzi
Robert Knepper to chyba najlepszy element serialu "Skazany na śmierć". Świetny aktor, rewelacyjna rola i niesamowita postać. Nie dziwi więc, że o serialowego T-Baga zaczęło upominać się kino. W nadciągającym "Hitmanie" Knepper zagra złego, ale to nie jedyny film, w którym go ujrzymy.

Napierw pojawiły się plotki, że Robert Knepper miałby zagrać wroga agenta 007 w "Bondzie 22". Na pierwszy rzut oka plotki dość absurdalne, bo jeden aktor już był przymierzany do roli, a o drugim - Mathieu Almaric ("Monachium", "Maria Antonina") - właśnie się mówi:

Nie znaczy to jednak, że Robert Knepper nie pojawi się w "Bondzie 22". W końcu James Bond to twardy facet i jeden przeciwnik to dla niego za mało.

Poza tym - i to już bardziej prawdopodobne - serialowy T-Bag zagra przeciwnika Hugh Jackmana w kręconym właśnie filmie "Wolverine", a może i zobaczymy go u boku Naomi Watts w remaku "Ptaków" Hitchcocka. Facet ewidentnie doczekał się swoich pięciu minut i powinien je wykorzystać, bo to zdolny aktor i warto śledzić rozwój jego kariery.

Źródło: theprisonbreak.net
Michael Scofield
Michael Scofield
hehe fajnie, na pewno obejrzę bonda
Tweener
a ja hitmana , no no T-Bag naprawde . ciekawe jak sprawdzi sie na duzym ekranie , mam nadzieje ze zagra rownie dobrze jak w serialu .
Świeżak
No jest to na pewno jeden z najlepszych aktorów w Prisonie. Oby na dużym ekranie również mu się powiodło. :-D
Fernando Sucre
Super! Nie mogę się doczekać "Wolverine" >D!! iwogole gdziekolwiek :D Knepper jest po prostu n iesamowity ; D
Michael Scofield
Ja na pewno zobaczę Wolferine, bo uwielbiam Jackama :roll:

Może nareszcie będzie miał normalną fryzurę ;P
Michael Scofield
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:Może nareszcie będzie miał normalną fryzurę ;P
to co do tej pory nie miał??? hehe :-D ;-)
T-Bag
no własnie, bo to zdolny aktor, więc powinien to wykorzystać szczególnie dlatego iż otrzymuje tak świetne propozycje; na Hitmana już czekam bardzo długo jednakże nie wiedziałam iż on tam wystąpi, ale bardzo sie cieszę z tego powodu, skoro główny bohater - Agent mi nie pasuje to przynajmniej jakiś ulubieniec sie pojawi, bo tak to tylko czekam na akcję i efekty, tak też co z tego powstało przekonam się już wkrótce (mam taką nadzieję)
Michael Scofield
to co do tej pory nie miał??? hehe
Taki tleniony blond- psychol ;)
Świeżak
t-bag na duzy ekranie.moze byc ciekawie
Świeżak
fajnie lól :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”