Mahone
Historia......
Michael Scofield
czytam gazetę
Michael Scofield
zdycham sobie 
Michael Scofield
migam się od odkurzania
Michael Scofield
haha ja teżedzik pisze:migam się od odkurzania
Michael Scofield
Kurde no. Nienawidzę swiąt. Od wczoraj mam malego, wrednego i rozkapryszonego trolla w domu- siostrzenca, który jutro ma chrzciny i zeby się tam nie pałętał miedzy nogami to pałęta się u mnie w domu...
dramat /o\
Nienawidzę swiąt. Nienawidzę małych dzieci, a przynajmniej takich, ktore się drą w niebogłosy zamiast powiedziec o co im chodzi
Perspektywa jutrzejszej mszy 1,5 h +dodatkowo z 12 chrztami ( ten który mnie interesuje jest 8 w kolejce
) jakos nie napawa mnie radościa...
Dzieki Bogu, ze ten okołoswiateczny zapierdziel dobiegł juz prawie konca....
Za chwilę idę sobie kulturalnie spozywac alkohol pierwszy raz w tym roku na moim wiosennym 'bruczku' \o/
ale jutro będzie cięzkooo...
dramat /o\
Nienawidzę swiąt. Nienawidzę małych dzieci, a przynajmniej takich, ktore się drą w niebogłosy zamiast powiedziec o co im chodzi
Perspektywa jutrzejszej mszy 1,5 h +dodatkowo z 12 chrztami ( ten który mnie interesuje jest 8 w kolejce
Dzieki Bogu, ze ten okołoswiateczny zapierdziel dobiegł juz prawie konca....
Za chwilę idę sobie kulturalnie spozywac alkohol pierwszy raz w tym roku na moim wiosennym 'bruczku' \o/
ale jutro będzie cięzkooo...
Michael Scofield
B...ty alkoholiku! xD
No nudzę się jak choler*...zajeli mi laptopa i nie ma gdzie filmow ogladac...Jedynym wyjsciem na poprawe nastroju jest obejrzenie FF
No nudzę się jak choler*...zajeli mi laptopa i nie ma gdzie filmow ogladac...Jedynym wyjsciem na poprawe nastroju jest obejrzenie FF
Tweener
Nooo, to widze że nie jestem sam
Też nienawidze świąt, sprzątania przed świętami i ogólnie całego tego cyrku. Na szczęście udało mi się uciec od stołu po niecałych 10 minutach spożywania śniadania 
Teraz też kulturalnie spożywam zimniutkie piwko w ten ciepły słoneczny dzień. Szkoda że nie ma z kim w plener pójść - wszyscy gdzieś z rodzinkami...
Teraz też kulturalnie spożywam zimniutkie piwko w ten ciepły słoneczny dzień. Szkoda że nie ma z kim w plener pójść - wszyscy gdzieś z rodzinkami...
Tweener
oglądam tv 
Michael Scofield
Skonczyłam pic po pólnocy. Wróciłam o 4, bo wczesniej sie nie dało
Msza mi sie zaczynała o 9. Podobno mnie budzili juz o 7...nie wiem...nie pamiętam...wstałam o 8:30. Tak sie spieszyłam, ze zdążyłam rozwalić piekne czarne rajstopy za 34 zł!!!111 xD i musiałam zalozyc brązowe,czyli takie, ktorych nienawidze z całego serca.
Msza zleciała szybko, aczkolwiek bolesnie i duszno, bo koscioł przezywał oblęzenie gorliwych katolików. Potem szybko zbiorowy chrzest z 12 małymi trollami, z których połowa darła sie tak jakby ich ze skóry obdzierano.
Potem z 6 h za stołem, przez które z 10 razy musiałam powtorzyc każdemu, że kotlet i nadziewane jajko z majonezem kiedys zyło lub zyc mogło i dlatego go nie jem i jsc nie bede.
Następnie najdłuzsza podróz mojego zycia samochodem w 8-cm obcasach, w których nie czułam hamulca za bardzo : <
Na szczescie ten dzien pełen wrażen i przygód dobiega konca...
Teraz sobie siedzę, sączę połsłodkie wino o dziwnym smaku, pisze sobie tutaj na klawiaturze i czekam na filma.
Nie lubie swiat.
Msza mi sie zaczynała o 9. Podobno mnie budzili juz o 7...nie wiem...nie pamiętam...wstałam o 8:30. Tak sie spieszyłam, ze zdążyłam rozwalić piekne czarne rajstopy za 34 zł!!!111 xD i musiałam zalozyc brązowe,czyli takie, ktorych nienawidze z całego serca.
Msza zleciała szybko, aczkolwiek bolesnie i duszno, bo koscioł przezywał oblęzenie gorliwych katolików. Potem szybko zbiorowy chrzest z 12 małymi trollami, z których połowa darła sie tak jakby ich ze skóry obdzierano.
Potem z 6 h za stołem, przez które z 10 razy musiałam powtorzyc każdemu, że kotlet i nadziewane jajko z majonezem kiedys zyło lub zyc mogło i dlatego go nie jem i jsc nie bede.
Następnie najdłuzsza podróz mojego zycia samochodem w 8-cm obcasach, w których nie czułam hamulca za bardzo : <
Na szczescie ten dzien pełen wrażen i przygód dobiega konca...
Teraz sobie siedzę, sączę połsłodkie wino o dziwnym smaku, pisze sobie tutaj na klawiaturze i czekam na filma.
Nie lubie swiat.
Tweener
Święta są do baaaani, ale gratuluję ze żyjesz, ja bym sobie już dawno podciął żyły (jak ja nie lubię 8cm obcasów
)...
Zabawne, bo też mam półsłodkie winko w szafce pod biurkiem - miałem ostatnio wypić z dziewczyną ale jakoś nasz związek nie dotrwał tego momentu
Ale chyba zostawię je na później i zadowolę się Żubrem 
Tak więc w tej chwili piję piwko, słucham muzyki i... przerabiam sobie bluzę od munduru
Nie ma to jak igła i nitka po pijaku... O przepraszam - w stanie wskazującym 
Zabawne, bo też mam półsłodkie winko w szafce pod biurkiem - miałem ostatnio wypić z dziewczyną ale jakoś nasz związek nie dotrwał tego momentu
Tak więc w tej chwili piję piwko, słucham muzyki i... przerabiam sobie bluzę od munduru
Michael Scofield
boje sie boje sie
pierwsze spotkanie z "tesciami''
jak dobrze, ze juz prawie po swietach
jak dobrze, ze juz prawie po swietach
Michael Scofield
huhuhuniunia pisze:![]()
![]()
![]()
pierwsze spotkanie z "tesciami''
milo dzis.
nie ma to jak pakowac sie po pijaku \o.
musz wracac czym predzej do tego krk bo wpadne w nalog jakis
ale gdzie ja dzis nie bylam /o\
xd
Tweener
nudze sie 
Michael Scofield
wspomnien dziecinstwa czar xD
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=pu3L1JrGT9U
ale to tak w międzyczasie^^ bo ogolnie cisnę proces z rzymu ostro
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=pu3L1JrGT9U
ale to tak w międzyczasie^^ bo ogolnie cisnę proces z rzymu ostro
Michael Scofield
Ja sobie pomarudzę ...jak mi się nic nie chceeee..!
A to wszystko przez święta, dobrze że już się skończyły...
Z drugiej strony przynajmniej było trochę wolnego, ale za mało.
I wcale nie chce mi się jeszcze wracać do pracy i szkoły, a tymczasem już zostałam zawalona robotą
I boli mnie głowa..
Ależ bezsensu się dzisiaj czuję. I to nic, że to nie ten temat... --'

A to wszystko przez święta, dobrze że już się skończyły...
Z drugiej strony przynajmniej było trochę wolnego, ale za mało.
Ależ bezsensu się dzisiaj czuję. I to nic, że to nie ten temat... --'
Michael Scofield
Zgrywam zdjecia z aparatu.
Dokładniej to sesja typu "dziecko i dzewa, duzo drzew"
Dokładniej to sesja typu "dziecko i dzewa, duzo drzew"
Michael Scofield
bolą mnie oczy... A tak to patrzę na moją klasę w sali multimedialnej.. 
Planuję pidżama party
Planuję pidżama party
Szykuje sie na urodzinki 
Tweener
Leżę w łóżku, popijam piwko, akurat zrobiłem malutką przerwę między odcinkami House'a... Boże, dlaczego dopiero kilka dni temu kupiłem bezprzewodową klawiaturę i mysz? Przecież to cudowny wynalazek 
Michael Scofield
słucham myslovitz któryś dzień z rzędu i znów nie robie nic.
Michael Scofield
a Myslowitz graja na juwenaliach, hura hura hura \o/
miałam wyłaczyc kompa o 21 i wrócic do ochrony prawa własnosci, ale sie kurcze przedłuzyło i znowu musze chyba czekac do pełnej godziny
Chyba nie ide dzis spac. Rozważam to jeszcze, ale chyba jednak nie ide.
miałam wyłaczyc kompa o 21 i wrócic do ochrony prawa własnosci, ale sie kurcze przedłuzyło i znowu musze chyba czekac do pełnej godziny
Chyba nie ide dzis spac. Rozważam to jeszcze, ale chyba jednak nie ide.
Michael Scofield
u nas na Korto graja... normalnie oooooooooochhhhhhhhhhhhh! ^______________^B... pisze:a Myslowitz graja na juwenaliach, hura hura hura \o/
Kaszle, pije, zdycham --'
Michael Scofield
Kupiłam kawe. Pije własnie taka pyszna... bo nawet z mlekiem < a nie zabielaczem
>
i robie sobie przerwe xD
i w ogole jestem w szoku, bo moja współkatorka pierwszy raz od grudnia sprzata
Szkoda, ze tylko dlatego, ze sie spodziewa goscia wieczorem...
byle do czerwca, byle do czerwca!!!
i robie sobie przerwe xD
i w ogole jestem w szoku, bo moja współkatorka pierwszy raz od grudnia sprzata
byle do czerwca, byle do czerwca!!!