Ogólnie o serialu
aaaaaaaa pamiętam ten odcinek!
Linc był wtedy taki smiesznie jajogłowy ( w sumie jest nadal

) i miał chyba włosy o.O
rzeczywiscie chyba House cieszy się u nas nadzwyczajnym zainteresowaniem i oglądalność musi miec sporą naprawdę, skoro tvp wykupiła prawa do kolejnego sezonu i od razu go puszcza po trzecim...
Znacznie bardziej wolę to oglądać własnie w tv, ale coś czuję, że gdy teraz będę mieć cały sezon u siebie, to chyba nie będę w stanie go sobie jakoś rozsądnie 'zdawkować'. Więc możliwe, że w przyszły weekend mnie tu nie ujrzycie

z pewnym względów.
Ale 4 sezon ma jakoś mało odcinków podobno...kilkanaście tylko...16 czy jakoś tak. Prawda to?
[ Dodano: 2009-03-18, 14:43 ]
Wiedziałam! No wiedziałam, ze tak bedzie.
Wczoraj zakonczyłam przygodę w pobieraniem 4 sezonu. Zgodnie z wczesniejszym planem miałam obejrzec góra 3 odcinki w tygodniu. No i....chyba muszę właczyć 8, bo nie wytrzymam.
Ale naprawdę swietny sezon. Zabawa z dobieraniem sobie *team'u* wyjątkowo dodaje uroku całości xD
i...nie wiem czy mam zwidy, ale jeden z kandydatów to chyba Twilight'owy wampirek
spora dawka smiechu.
[ Dodano: 2009-03-20, 11:46 ]
No, Robaczki ogladac ten 4 sezon, bom poszalała ostro i go wczoraj uroczyscie zakonczyłam

a teraz czuje potrzebe uzewnetrznienia swoich refleksji, ale nie chce spoilerowac tym, którzy ogladaja na tvp
Powiem tylko, ze 2 ostatnie odcinki miazdza < biedny Wilson

>
...Podobnie jak soundtrack

Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:48 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.