Michael Scofield
Ale ma takie zaje*iste butki Pumy 
Michael Scofield
Pffffffffffff. Wielkie mi co.
Jak miał trampki był lepszy
Jak miał trampki był lepszy
Michael Scofield
jakby mial Reeboki Henry'ego byłby lepszy 
Sara Tancredi
Maya Nasri zniknęłą 
Michael Scofield
i Paul i Ryan i Patrick...wszyscy znikneli 
Ostatnio zmieniony 2009-02-27, 20:54 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
i Robert
no a tyle się nazdychałam...i wszystko na marne, ehhhh...
ale....
<nadrobimy>
no a tyle się nazdychałam...i wszystko na marne, ehhhh...
ale....
<nadrobimy>
Tweener
Kurde, muszę na nowo zdjęcia Milli powrzucać 
Lincoln Burrows
Za "Ot, temat o zdychaniu"...
Michael Scofield
No ;] xD
obejrzałam 'Ciekawy przypadek Benjamina Buttona' ( swoją droga wyjątkowo piękny film
) i zostałam 'porażona' charakteryzacją Pitta...o.O
nie wiem jak oni to zrobili, ale po prostu znowu 'wyczarowali' jego osobę sprzed paru dobrych lat.
obejrzałam 'Ciekawy przypadek Benjamina Buttona' ( swoją droga wyjątkowo piękny film
nie wiem jak oni to zrobili, ale po prostu znowu 'wyczarowali' jego osobę sprzed paru dobrych lat.
Sara Tancredi
to może ja zacznę

Michael Scofield
Ja tez chce Benjamina ja tez! Ale nie wiem kiedy sciagne, bo ten rapid <fuj>...Tylko mi teraz B...nie mow ze bedziesz wzdychala do Pitta
...chociaz to bylabym Ci w stanie wybaczyc. Pitt jest ladniejszy od patisonka przeciez 
Michael Scofield
sciagaj czym predzej! Warto!
wzdychac nie będę, bo jestem wierna temu, komu powinnam <
>
ale musiałam nabąknąć o nim, bo naprawdę ta charakteryzacja robi wrażenie. Młodziutki, blondynek o 'lekkiej' sylwetce...duzy kontrast z obecnym wyglądem, jaki np zaprezentował na gali Oskarów.
Przystojny jest, ale nigdy na mnie specjalnego wrażenia nie robił, jeśli chodzi o wygląd. Teraz się postarzał bardzo, ale jeszcze w czasach 'Fight clubu' był apetyczny^^
Lubie go w sumie jako aktora. Sprawdza sie. Zagra wszystko.
robię sobie w ogóle taki 'oskarowy weekend' xD, bo przez ostatni miesiąc naściągał wiele badziewnych filmów akcji, komedii itp, a te 'głosne' jakoś omijałam.
Wczoraj zaliczyłam jeszcze 'Slumdoga', nie było nikogo przystojnego, ale film dobry i godny uwagi. Jamal ma tylko fajny głos.
Dzis sobie oblukam "Changelling", "The reader" i jak starczy czasu jeszcze "Vicky Christina Barcelona", moze kogoś obczaje godnego uwagi^^ Zwłaszcza jesli chodzi o ten ostatni mam najwieksze nadzieje ;-)
wzdychac nie będę, bo jestem wierna temu, komu powinnam <
ale musiałam nabąknąć o nim, bo naprawdę ta charakteryzacja robi wrażenie. Młodziutki, blondynek o 'lekkiej' sylwetce...duzy kontrast z obecnym wyglądem, jaki np zaprezentował na gali Oskarów.
Przystojny jest, ale nigdy na mnie specjalnego wrażenia nie robił, jeśli chodzi o wygląd. Teraz się postarzał bardzo, ale jeszcze w czasach 'Fight clubu' był apetyczny^^
Lubie go w sumie jako aktora. Sprawdza sie. Zagra wszystko.
robię sobie w ogóle taki 'oskarowy weekend' xD, bo przez ostatni miesiąc naściągał wiele badziewnych filmów akcji, komedii itp, a te 'głosne' jakoś omijałam.
Wczoraj zaliczyłam jeszcze 'Slumdoga', nie było nikogo przystojnego, ale film dobry i godny uwagi. Jamal ma tylko fajny głos.
Dzis sobie oblukam "Changelling", "The reader" i jak starczy czasu jeszcze "Vicky Christina Barcelona", moze kogoś obczaje godnego uwagi^^ Zwłaszcza jesli chodzi o ten ostatni mam najwieksze nadzieje ;-)
Michael Scofield
Kurde...farie mi sie koncza, a to oznacza ze koniec z czarodziejkami! Cole dzisiaj wygladal zjawiskowo i najlepsze jest to ze juz do konca taki pozostanie... najlepsze odcinki mnie omina...eh
. Chyba ze sciagne, ale moze byc ciezko 
Michael Scofield
no Cole był, był...
obejrzałam tą Barcelonę i niestety nie było nikogo godnego uwagi w tym temacie. Jedynie można było powzdychać nad katalońskimi krajobrazami.
Aczkolwiek Juan Antonio był tam w jakimś stopniu czarujący i przystojny (?)^^
Choć jednocześnie wyjątkowo nieatrakcyjny
taki paradoks mały.
a teraz idę obejrzeć sobie konferencje prasową z Pattinsonkiem u Japońców.
obejrzałam tą Barcelonę i niestety nie było nikogo godnego uwagi w tym temacie. Jedynie można było powzdychać nad katalońskimi krajobrazami.
Aczkolwiek Juan Antonio był tam w jakimś stopniu czarujący i przystojny (?)^^
Choć jednocześnie wyjątkowo nieatrakcyjny
a teraz idę obejrzeć sobie konferencje prasową z Pattinsonkiem u Japońców.
Michael Scofield
Fibi jes glupia krowa
! Ja tam bym nie patrzala czy demon czy nie demon tylko bym brala i juz...najwyzej by mnie zabil, jakby sie zdenerwowal ^^
A dzis Maciaszek
A dzis Maciaszek
Michael Scofield
Nie zabiłby, gdyż ją kochał przecież
Zaczęłam wczoraj Infiltracje w nocy,ale nie skonczyłam, bo po 1) było juz późno,
a po 2)... Damon
fuj fuj fuj.
edzik jak Ty tak mogłaś
Zaczęłam wczoraj Infiltracje w nocy,ale nie skonczyłam, bo po 1) było juz późno,
a po 2)... Damon
fuj fuj fuj.
edzik jak Ty tak mogłaś
Michael Scofield
Ludzie rozne rzeczy z milosci robiaNie zabiłby, gdyż ją kochał przecież
Ej no co?! Przeciez taki najgorszy nie jest...lepszy niz patison. I w ogole calkiem niezly
Czekalam caluski tydzien na Sie kręci...Maciaszek, Maciaszek, maciaszek se myslam, a oni mi tu dali tylko taki maly fragmencik z Rockiem!
Ale jeden plus! Maciek zgolil wąsy, oł je!!! Jeszcze przydaloby sie mu troche wloski przyciac, ale one mnie tak nie draznia jak te wasiska...
Sara Tancredi
Javelin chyba się psychicznie załamał usunięciem tylu postów z Millą 
Michael Scofield
film może i tak, ale weźże ;]edzik pisze:Ej no co?! Przeciez taki najgorszy nie jest...lepszy niz patison. I w ogole calkiem niezlyAle za to film kozacki
Damon jest paskudny, już sam kształt twarzy jest okropny, o wyrazie nie mówiąc już nawet.
I do tego momentu jaki obejrzałam ( czyli jakieś 30 minut^^) jego postać tez wybitnie działała mi na nerwy.
a Pattinson sam w sobie jest przeagent
A Maciaszka nie oglądałam. Widziałam tylko urywek. Nawet nie zwróciłam uwagi, ze nie ma wąsów
tylko nie fochaj za to, takie luźne skojarzenie
Michael Scofield
Dawno mnie nie było i teraz widzę że B... też przeszła do sekty miłośników Edwarda.
No mnie to tam taki wampir nie imponuje. Ale nie będę krytykowała twoich gustów.
Ja teraz jestem na etapie Johnny Deppa i innych aktorów. U mnie nie zmienia się to tak często.
No mnie to tam taki wampir nie imponuje. Ale nie będę krytykowała twoich gustów.
Ja teraz jestem na etapie Johnny Deppa i innych aktorów. U mnie nie zmienia się to tak często.
Michael Scofield
Roberta, Roberta. Edward był w stadium początkowym hehe.Ania1991_ck pisze:Dawno mnie nie było i teraz widzę że B... też przeszła do sekty miłośników Edwarda.
u mnie tez się przecież nie zmienia często
Michael Scofield
Bo on gra w tym filmie role strasznie irytujacego policjantajego postać tez wybitnie działała mi na nerwy.
To przez te wlosy! Nie wygladal tak wczesniej... Teraz ma nos wiekszy niz ten skoczek narciarskiz nosem jak 'klamka od zachrystii' xD
Michael Scofield
no moze i tak xDedzik pisze:To przez te wlosy! Nie wygladal tak wczesniej... Teraz ma nos wiekszy niz ten skoczek narciarski.
wszakże nie kazdy wygląda z dłuższymi włosami jak Robert Pattinson
rzeczywiscie kiedys takiego nosa nie miał, a chyba mu nie urósł.
Pisz do niego, zeby sie obciął.
[ Dodano: 2009-02-28, 19:20 ]
a jaki skoczek narciarski ma takiego znowu duzego nosa?
Michael Scofield
No mowie ci ze nie mial, teraz ma taki jak skocznia narciarska
...I wogole moglby se te wlosy rozczochrac czy cos
.
. Musze sie taty zapytac
.
Myślisz, że posłucha?Pisz do niego, zeby sie obciął
Nie pamietam...hanawald czy cosa jaki skoczek narciarski ma takiego znowu duzego nosa?
Michael Scofield
jak Robert <3edzik pisze:I wogole moglby se te wlosy rozczochrac czy cos.
ehehe
Ty, wiem chyba...Austriak taki wysoki...kurde tylko jak on się zwał...oj no mam na koncu językaedzik pisze:Nie pamietam...hanawald czy cos. Musze sie taty zapytac
.
edit:
wiem! Martin Hollwarth! na bank on
Hanawald był słodziutki w sumie, ale nienawidziłam go, ze względu na patriotyczne kibicowanie Adamowi :]edzik pisze:Nie pamietam...hanawald