Michael Scofield
Michael Scofield
Re: 3x04 Good Fences

Post autor: PatuŚ »

nie no...co Wy ... chociaż Linc przecież nie przyglądał się głowie czy to aby na pewno ona, ale z drugiej strony jaki Firma miałaby cel w okłamaniu że sara nie zyje???, albo po co ona byłaby im potrzebna żywa.
chyba by nie ryzykowali tym że michael oleje Wistlera , raczej chcieli by go zmotywować-a to nie jest raczej dobra motywacja :-|
Świeżak
Świeżak

Post autor: skrzacik0 »

omg my tu optymistycznie przyjdzie taki patus1905, i rozmyje nam rzeczywistosc :D:D:D Nie no ale wiesz to jest serial tam krowa moze latac :D To moze firma zostawila Sare :P No nic nie przekonamy sie puki nie wydadza wszytkich odcinkow :]
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

no sorry , ja też mam nadziej że wróci..ale szanse sa takie same jak to że wróci Abruzzi... ale tak trzymajmy się tego że wiara czyni cuda :mrgreen:
Świeżak
Świeżak

Post autor: skrzacik0 »

heh :D ale ja wierze tylko w serialach :D:D Nie no chodzi o to ze sie boje ze przez to scofild ze w koncu tak zalamie ze sie zabije i i i ja bede bardzo smutny :mrgreen: No ale juz najgorsze sie stalo bo sie dowiedzial i zyje :D:D:D Alw nie moge sie doczekac odcinka 9 (tak nawiastem mowiac :P)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

patus1905 pisze:trzymajmy się tego że wiara czyni cuda

no własnie; trzeba mieć optymistyczne podejście :-)

skrzacik0, nie bój się; Miki się nie zabije, bedzie mu ciezko bo sama dobrze wiem jak to jest stracic bliską osobę która już nigdy mimo wszystko nie wróci. Musi być silny zarówno psychicznie jak i fizycznie. Da rade ;-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: summer »

A ja dalej się zastanawiam skąd w książce Whistlera wzięły się wszystkie notatki o Scylli i plan dostania się do niej. Czy to znaczy że przed trafieniem do Sony James współpracował z facetem który wymyślił zabezpieczenie Scylli :?: (nie pamiętam jak mu tam było)
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

T-Bag zajmuję dobrą pozycję w bandzie Lechero, i ta głowa Sary mimo wszystko później okazuje się że to nie jej. Odcinek lepszy od poprzednich, można powiedzieć że dobry :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”