Świeżak
Seria "Skazany na śmierć" zakończy się na emitowanej obecnie serii.

Finałowe odcinki ostatniego sezonu powrócą na antenę amerykańskiej telewizji 17 kwietnia w zupełnie nowej porze.

Wiadomość o zakończeniu serialu z pewnością nie będzie dla nikogo zaskoczeniem, bowiem oglądalność kolejnych sezonów systematycznie malała i niedawne odcinki czwartej serii oglądało średnio 5 milionów widzów, podczas gdy emitowany w 2005 roku sezon pierwszy cieszył się widownią rzędu 12 milionów widzów.
Potwierdzając informację o zakończeniu "Skazanego", prezes telewizji Fox Kevin Reilly podkreślił, że twórcy serialu postanowili pożegnać się z widzami będąc u szczytu formy, zaś sieć rozważa jeszcze zamówienie kilku dodatkowych odcinków ostatniej serii.
informacje zaczerpniete z portalu internetowego Onet.pl
Świeżak
Czas najwyższy na zakończenie, dobrze, że dopiero w kwietniu - niech to przemyślą, żeby lipy nie było.
Świeżak
Ja bardzo żałuję, że to już koniec. Mam nadzieję, że postarają się i finał będzie ciekawy ;)
Świeżak
Jak dla mnie ten serial mógłby trwać w nieskończoność. 8-)
John Abruzzi
Nie powiem, że bym się cieszył z tego, że to już koniec, ale tak chyba będzie lepiej dla całego serialu. Szkoda tylko, że musimy czekać jeszcze do kwietnia, ja to już bym sobie obejrzał ten serial do końca.
Świeżak
Też najchętniej obejrzałabym teraz. Nie wiem po co takie przeciąganie ale może wyniknie z tego coś ciekawego :-D Liczę na to
Michael Scofield
Niech robia ile chce czasu, byle by dało się to oglądać. W przypadku 3 serii taka przerwa wyszła na dobre. Teraz to się zobaczy, Ja bym tylko chciała że jak już musze kończyć to w dobrym stylu. Zeby wszyscy zapamiętali serial jako hit a nie jak przeciągnięta na przymus produkcje.
Świeżak
Ja zacząłem oglądac serial dopiero niedawno. Niestety żałuję, że dopiero tak późno obudziło się we mnie zainteresowanie Prisonem Breakiem. Teraz jestem dopiero w połowie drugiej serii. Jednak bardzo mi smutno, że na czterech seriach zakończono. Chociaż lepiej zakończyc serial wcześniej i dobrym stylu niż ciągnąc niemiłosiernie i robic z niego gniot.
Świeżak
JA SKAZAŃĆA 4 SEZONY OD POCZATKU OGLADAM I NA DOBRE BY TO WYSZLO JAK NA 4 SEZONIE SKONCZYŁA SIE JUZ PRODUKCJA
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”