Odcinek, o którym w ogóle nie myślałem po seansie, co jest ewenementem jak na "Prison break". Nie robi wrażenia, co nie znaczy, że kiepski: z takimi zaletami jakie posiada serial nawet odcinek z najmarniejszą fabułą będzie się przyjemnie oglądało.
Ścieżki uciekinierów zaczynają się łączyć, jeden kierunek - Utah.
Ścieżki uciekinierów zaczynają się łączyć, jeden kierunek - Utah.
Tweener
Wszyscy zaczynają zmierzać w jednym kierunku, choć nawet nie wiadomo, czy kasa Westmorelanda faktycznie jest na tym całym KK rancho. W tym odcinku świetnie radzi sobie T-bag, potrafi wykorzystać naiwnego i zagubionego Tweenera.
Świeżak
taki sobie ten odcinek
Sara Tancredi
A mnie się strasznie podobał ten odcinek! Tyle było w nim momentów, które zaskakiwały! - to jeden z moich ulubionych epizodów. Raz - ciąg dalszy znajomości Sary z Kellermanem, bardzo ciekawy wątek, moim zdaniem... Do tego to, jak się połączyły drogi "siódemki z Fox River". Nareszcie zamieszanie z tym kto ma mapę -
no i ci wredni sprzedawcy.
Wreszcie, jakby tych kłopotów było mało, na koniec okazuje się, że ranczo jest zabudowane. No genialne!
Wreszcie, jakby tych kłopotów było mało, na koniec okazuje się, że ranczo jest zabudowane. No genialne!
Sara Tancredi
No to był bardzo dobry odcinek, drogi więźniów zaczynają się łaczyć cel - Utah. Właściwie od tego odcinka chyba się zaczeła tak jak by większa akcja w drugiej serii.
Świeżak
Odcinek, o którym w ogóle nie myślałem po seansie, co jest ewenementem jak na "Prison break". Nie robi wrażenia, co nie znaczy, że kiepski: z takimi zaletami jakie posiada serial nawet odcinek z najmarniejszą fabułą będzie się przyjemnie oglądało.\
__________________________________________-
Get Braindumps demos Pass4sure 640-864 and pass guide with 100% success 300-101 Our high quality itil prepares you well before appearing in the final keiseruniversity of www.sckans.edu
__________________________________________-
Get Braindumps demos Pass4sure 640-864 and pass guide with 100% success 300-101 Our high quality itil prepares you well before appearing in the final keiseruniversity of www.sckans.edu