Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Nickelback & Prison Break

Post autor: Nero »

Dzisiaj czytając o zespole Nickelback przeczytałem, że ich utwór "Savin' Me" był w Prison Break. Może mi ktoś podać moment, w którym słychać owy utwór?
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Re: Nickelback & Prison Break

Post autor: Żmij »

to się nadaje do działu zagadek :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Z2br22pffwY - tak brzmi utwór, można się osluchac, ale ja się osłuchałem i nie mam bladego pojęcia.
Nie wiem dlaczego, ale coś mi się wydaje, że chyba a propo Sary to leciało, ale naprawdę... hmm...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Utwór mi znany jak najbardziej, ale nie kojarzę, aby pojawil się w którymkolwiek z odcinków. Może dodali go tylko do soundtracka, lub użyli w celach promocyjnych? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia :D
Tweener
Tweener

Post autor: javelin »

Kurde, jest na soundtracku, utwór ogólnie znam, ale nie mam pojęcia kiedy mógł lecieć w PB - a od zeszłego poniedziałku do czwartku obejrzałem od nowa wszystkie 4 sezony...
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Żmij »

a więc może to jakaś pomyłka, skoro javelin, jakkolwiek nie natknął się na ten utwór... a może w tle leciało, w radiu, w samochodzie... tak mimochodem że się wyrażę. :?:
Tweener
Tweener

Post autor: javelin »

Całkiem możliwe. Choć np. taki "The Outsider" w wykonaniu A Perfect Circle, który też jest na soundtracku - jego fragment został wyraźnie puszczony w jednym z odcinków... Kurcze nie wiem po prostu :) W google szukałem informacji łącząc tytuł utworu i prison break i też znalazłem jedynie info, że utwór ten jest na soundtracku - żadnej informacji kiedy dokładnie miał się pojawić w serialu... :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”