Wczoraj sie zalapalam na Świadectwo, ktore ogladali rodzice. W sumie film nakrecony w dosc ciekawy sposob, ale szalu nie robi po tych wszystkich obejrzanych i tak juz wszystko wiem...
Michael Scofield
Nie obejtzalam Kevina i chyba dlatgeo kompletnie nie czuje swiat
.
Wczoraj sie zalapalam na Świadectwo, ktore ogladali rodzice. W sumie film nakrecony w dosc ciekawy sposob, ale szalu nie robi po tych wszystkich obejrzanych i tak juz wszystko wiem...
Świeżak
Wczoraj ogladalam az trzy xD
- Nocny pociąg z miesem
-Martwa rzeka
-i moj ukochany Dark Knight
i ostatnio jeszcze:
-Dead Silence
-Kill Bill
jak jest wolne to filmy moge dniami i nocami ogladac
- Nocny pociąg z miesem
-Martwa rzeka
-i moj ukochany Dark Knight
i ostatnio jeszcze:
-Dead Silence
-Kill Bill
jak jest wolne to filmy moge dniami i nocami ogladac
Wczoraj obejrzałam se:
- Dirty Dancing
- Epokę Lodowcową xD
- i Piłę V
Ostatnio jeszcze widziałam Kevina xD (jednak usiadłam i obejrzałam, bo kocham Borowca xD ) i Pearl Harbor
- Dirty Dancing
- Epokę Lodowcową xD
- i Piłę V
Ostatnio jeszcze widziałam Kevina xD (jednak usiadłam i obejrzałam, bo kocham Borowca xD ) i Pearl Harbor
Michael Scofield
Dogadalabys sie z moim tataPearl Harbor
Jeden z najlepszych filmow jakie keidykolwiek widzialam. Po prostu zajeb...-Kill Bill
A co tata też lubi tego typu filmy?edzik pisze:Dogadalabys sie z moim tataPearl Harbor
Jeszcze widziałam Totalny Kataklizm... Normalnie jaki ten film jest roz&^%$&^#^%any
Michael Scofield
ahaha a ja w piatek chyba widziałam zajefajny film s-f chyba z 1995 roku czy jakos z tych okolic^^ :"zołnierze kosmosu"
WOW
kto nie widział, niech zaluje
wartka akcja, zapierajace dech w piersiach efekty specjalne i te genialne robale
zdecydowanie mi sie nudzi.
WOW
kto nie widział, niech zaluje
wartka akcja, zapierajace dech w piersiach efekty specjalne i te genialne robale
zdecydowanie mi sie nudzi.
John Abruzzi
No ja jeszcze ostatnio oglądałem "Pojutrze", niezły film katastroficzny, prawie w całości złożony z efektów specjalnych, fabuła to tylko taki zapychacz, ale nie powiem, że mi się nie podobało. Kozacko ogląda się taki oblodzony świat, no i te tornada też niezłe, na pewno kiedyś obejrzę go jeszcze raz.
Świeżak
Droga do Zatracenia - przezajebisty, dramat gangsterski z Tomem Hanksem - Polecam 
Sara Tancredi
Magus, napisała:
A ja oglądałem ostatnio Felon, ze Stephenem Dorfem o więzieniu, chyba w Arizonie, bo skojarzyło mi się z wyglądu podobnym do tego, w którym LJ siedział. Poznałem w filmie też kilka znajomych twarzy. Był Val Kilmer.
Ale też ten gościu z Sony, którego zabił Bellick tymi wyziewami acetonowymi, no i Michael z Lostów. Taka mieszanka.
Film bardzo fajny. Polecam.
I z Judem Law, tym płatnym mordercą, któremu szkło poraniło twarz?... Moja siostra go ubóstwia, to znaczy Lawa, grał też w Zimnej Górze.Droga do Zatracenia - przezajebisty, dramat gangsterski z Tomem Hanksem - Polecam
A ja oglądałem ostatnio Felon, ze Stephenem Dorfem o więzieniu, chyba w Arizonie, bo skojarzyło mi się z wyglądu podobnym do tego, w którym LJ siedział. Poznałem w filmie też kilka znajomych twarzy. Był Val Kilmer.
Ale też ten gościu z Sony, którego zabił Bellick tymi wyziewami acetonowymi, no i Michael z Lostów. Taka mieszanka.
Film bardzo fajny. Polecam.
Świeżak
a Felona tez ogladalem ale to juz dawno - kazacki film ;]
Michael Scofield
Tez widzialam dzis ten film. Dla mnie troche lipka bo fanka filmow o tej tematce. Zdecydowanie wole cos w stylu "Zabili go i uciekl" 
I patologia- film troche chory, ale Niunie by zainteresowal ;p
I patologia- film troche chory, ale Niunie by zainteresowal ;p
Michael Scofield
a ja sobie obejrzałam w swieta Taxi 2 i 3 i mimo ze znam je chyba na pamiec, a 3 to juz na pewno, to jednak sobie odmowic nie mogłam
Bo sam sposób w jaki filmowy Daniel sie usmiecha rozwala mnie na amen
okropnie pozytywne uczucia wzbudza ten film u mnie.
a dzis se objerze Dirty Dancing 2 heh,e tez fajny, a ten młody tancerzyk, mimo, ze straszny z niego dzieciaczek tam, to jednak taki jakis słodki^^
a i muzyka jest swietna
okropnie pozytywne uczucia wzbudza ten film u mnie.
a dzis se objerze Dirty Dancing 2 heh,e tez fajny, a ten młody tancerzyk, mimo, ze straszny z niego dzieciaczek tam, to jednak taki jakis słodki^^
a i muzyka jest swietna
Michael Scofield
Ja też obejże Dirty Dancing 2, po pierwsze bo gra tam śliczny Diego Luna. Po drugie bo akcja toczy się na Kubie a to wystarczy jak dla mnie.
Plaża, cygara i ta muzyka. Miód i orzeszki dosłownie.
Oglądałam w święta wszytstkie 3 filmy w których grał Johnny Depp. Ale jednak najlepszy to Piraci z Karaibów. Wąsiki są najlepsze.
Plaża, cygara i ta muzyka. Miód i orzeszki dosłownie.
Oglądałam w święta wszytstkie 3 filmy w których grał Johnny Depp. Ale jednak najlepszy to Piraci z Karaibów. Wąsiki są najlepsze.
Michael Scofield
Myslalam ze najbardziej deep spodoba ci sie w edwardzie
.
Odpalilam se Quantum of solace...nudny. malo Bondowy
Odpalilam se Quantum of solace...nudny. malo Bondowy
Sara Tancredi
Ania1991_ck, napisała:
Och, super tryptyk.
Za to mnie nieco rozczarował Edward. Myslałem, że będzie bardzie wzruszający, bo i owszem, trzymał w napięciu i świetny był motyw ze śniegiem!... Ale poza tym, i faktem, że depp też świetnie zagrał, to jakoś nie zrobił na mnie ten film wiekszego wrażenia.
No i Faryka czekolady, to juz zupełnie mi się nie bardzo podobało, chyba ze względu na familijny charakter filmu.
huh, ja tak samo. Mnie się też najbardziej podobał w Piratach, te miny, ten uśmiech... ten klimat piratów!!!Oglądałam w święta wszytstkie 3 filmy w których grał Johnny Depp. Ale jednak najlepszy to Piraci z Karaibów. Wąsiki są najlepsze.
Za to mnie nieco rozczarował Edward. Myslałem, że będzie bardzie wzruszający, bo i owszem, trzymał w napięciu i świetny był motyw ze śniegiem!... Ale poza tym, i faktem, że depp też świetnie zagrał, to jakoś nie zrobił na mnie ten film wiekszego wrażenia.
No i Faryka czekolady, to juz zupełnie mi się nie bardzo podobało, chyba ze względu na familijny charakter filmu.
Michael Scofield
Wczoraj Aviator. Nudy jak flaki z olejem Ale gra aktorska pana L. rządzi.
Blood Diamond. To ciekawe było. Akcja akcja akcja! Wojny,proch,pyl krew... faza.
The Basketball Diaries, Leo mizerota *__* Fabuła fajna, ja lubie filmy na faktach. Polecam go bardzo. o. Ciekawy. Prochy,koszykówka ... Kisiasto.
A i polecam baaardzo równiez Total Eclipse. Opowiada o dwóch poetach. Jeden jest bi a drugi homo xD ale poza tym no to bradzo fajny ;D
Blood Diamond. To ciekawe było. Akcja akcja akcja! Wojny,proch,pyl krew... faza.
The Basketball Diaries, Leo mizerota *__* Fabuła fajna, ja lubie filmy na faktach. Polecam go bardzo. o. Ciekawy. Prochy,koszykówka ... Kisiasto.
A i polecam baaardzo równiez Total Eclipse. Opowiada o dwóch poetach. Jeden jest bi a drugi homo xD ale poza tym no to bradzo fajny ;D
Michael Scofield
zaszalalam i obejrzalam film w TV
. Lus Blues z moim Paulem. Film glupi jak 1,50 zł, a Paul wygladal...jakos tak
. Wniosek koncowy: totalna strata zcasu
Michael Scofield
Sierociniec- cały dzien mi zeszło ze zmordowaniem tego filmu.
strata czasu- jedna wielka
strata czasu- jedna wielka
Sara Tancredi
Ja ściągnąłem ten "horror" jakiś czas temu, ogladałem może godzinę... ciut więcej, ale jakoś coś mi wyszło i musiałem przerwać, a gdy miałem chwilę wolnego czasu, już mi się nie chciało oglądac. Wydaje mi się, że fabuła jest zbyt oczywista. To znaczy już coś podobnego oglądałem.
Mahone
Niedawno obejrzałam 'Człowiek cel'. Tylko i wyłącznie dla Roberta K, który znowu miał tam za małą, jak na jego możliwości, rólkę
. A film taki sobie-żadne arcydzieło, a widziałam też o wiele gorsze.
Michael Scofield
to teraz bede tez sie na forum chwalic jakie filmy mam zamiar w najblizszej przyszłosci obejrzec, zebyscie mnie mogli ostrzec, gdyby nie było warto^^
a zatem, a zatem:
dzis wieczorem zamierzam obejrzec Zmierzch? Widział ktos?
aha, jeszcze ogladałam dzis" nie zadzieraj z fryzjerem". Sandler w dobrej kondycji
a zatem, a zatem:
dzis wieczorem zamierzam obejrzec Zmierzch? Widział ktos?
aha, jeszcze ogladałam dzis" nie zadzieraj z fryzjerem". Sandler w dobrej kondycji
Michael Scofield
Infiltracja- kozak
Klucz do koszmaru(wiem ze stary), powiem wam ze calkiem dobry film. Polecam. Musze sie za cos wziac jutro. Mam zamiar ogladac flmy "plytami" xD
Klucz do koszmaru(wiem ze stary), powiem wam ze calkiem dobry film. Polecam. Musze sie za cos wziac jutro. Mam zamiar ogladac flmy "plytami" xD
Sara Tancredi
Ten Zmierzch, czytałem recenzję, podobno dobry film dla nastolatek, bo jest o miłości, i w ogóle. |ale dla koneserów kina, i dla kogoś, kto chce dobry film obejrzeć - to Zmierzch ponoć zbyt banalny.
Ne wiem czy oglądac. Koleżanki z mojej klasy mają na tym punkcie fioła, szaleństwo...
Ne wiem czy oglądac. Koleżanki z mojej klasy mają na tym punkcie fioła, szaleństwo...
Michael Scofield
No miłosc była hehe, ale ogolnie mi sie podobał. Przy moim obecnym stanie psychicznym wole nie porywac sie na cos ambitniejszego^^
Wcale taki banalny nie był, jeszcze takiego wątku z wampirami w filmie nie widziałam.
Ogolnie stw., ze obejrzec mozna...aaa i muzyczka przyjemna
a kolezanki szaleja pewnie z powodu głównego bohatera
Na mnie tam wrazenia moze nie zrobił, bo kurczę era' emo-boy'ów ' z lekka wypaczyla jego wyglad zewnętrzny... choc w sumie prezentował sie jak rasowy wampir, ale te potwory, jakie mijam na ulicy codziennie spowodowały, ze jakos tak z nimi mi sie skojarzył.
Ale racja...cała ta 'aura' w jakis sposób robi wrazenie.
porównując to Sierocińca to nie ma porównania
Wcale taki banalny nie był, jeszcze takiego wątku z wampirami w filmie nie widziałam.
Ogolnie stw., ze obejrzec mozna...aaa i muzyczka przyjemna
a kolezanki szaleja pewnie z powodu głównego bohatera
Ale racja...cała ta 'aura' w jakis sposób robi wrazenie.
porównując to Sierocińca to nie ma porównania
Sara Tancredi
hej, to może i ja obejrzę?... skoro
potem zrobie na koleżankach wrażenie, kiedy się włączę do dyskusji!
to może i ja nie widziałem?takiego wątku z wampirami w filmie nie widziałam.
potem zrobie na koleżankach wrażenie, kiedy się włączę do dyskusji!