Michael Scofield
głos tak. Reszta odpada. ;D
Michael Scofield
Ej to jednak sluchalas xD
Michael Scofield
no słuchałam xDDDDDDDDDD
Michael Scofield
Paul wymiata, reszta odpada, Maciaszek ino smiszny
nie ma do kogo wzdychać...kryzys
nie ma do kogo wzdychać...kryzys
Michael Scofield
ja wzdycham 24/dobe. Nawet we śnie. Caaały czas. A niedługo Poniedziałek *__*
Michael Scofield
Kolejna rzecz w ktorej sie zgadzamyja wzdycham 24/dobe. Nawet we śnie.
paul wymiata, Maciaszek wymiataPaul wymiata, reszta odpada, Maciaszek ino smiszny
Ogladalyscie gale mistrzow sportu? W sumie Czerkawski nei najgorszy
Michael Scofield
nie ogladałam. ja oglądam teraz kolesia z gitarką ...
Michael Scofield
Ten koles jest straszny, daj se z nim spokoj.
I Borek tez niezly
I Borek tez niezly
Michael Scofield
ale nie wiesz o ktorego mi chodzi. xDDDDD
Michael Scofield
Czerkawski jest miodny, racja.
Przed gala, ktorej ogladałam koncówke widziałam se Ogniem i ... i stwierdzam, ze Domogarow tez brzydki nie BYŁ xD
a na gali wypatrzylam se jednego Francuzika ladnego, taki typ Thierry'owy z Pekinu jak pokazyzali urywki, ale nie wiem w czym zdobył medal
Przed gala, ktorej ogladałam koncówke widziałam se Ogniem i ... i stwierdzam, ze Domogarow tez brzydki nie BYŁ xD
a na gali wypatrzylam se jednego Francuzika ladnego, taki typ Thierry'owy z Pekinu jak pokazyzali urywki, ale nie wiem w czym zdobył medal
Michael Scofield
No chociaz raz mi racje przyznal ktos xd. No i borek tez nie jest zly xd
Michael Scofield
no tu Ci racji nie przyznam, bo Borek jest okropny.
ale glos ma ladny
ale glos ma ladny
Michael Scofield
Ej no taki zly nie jest . Fajny wlasnie. W ostatnim wydaniu sie kreci byly takie urywki i tam se w pilke grali to tak fajnie wygladal ;p
Mahone
Moja stara miłość
Co myślicie? 

Michael Scofield
Baby czy naprawde chcesz wiedziec? Mysle ze lepiej bedzie jesli sie nei wypowiem xd
Michael Scofield
To Ville Valo jest tak? ;P
Michael Scofield
Normalnie podzielę się z Wami czymś xD
Będąc w malej dziurze na nartach, teraz przed sylwestrem spotkałam Mateusza Damięckiego!!
Jechał swoim terenowym Mercedesem przez wieś i wpadł do rowu xD Leciał na piechotę po traktor, żeby go wyciągnął
Było fajnie
Niestety nie miałam odwagi aby go poprosić o autograf czy zdj., ale też szybko się zmył
Ale powiem, ze mam teraz na niego fazę xD
Chciałam napisac na pudelka o tym, ale tak jakos wyszło, ze nie xD
I ja dobroduszna Agleka dam Wam fotę

Będąc w malej dziurze na nartach, teraz przed sylwestrem spotkałam Mateusza Damięckiego!!
Jechał swoim terenowym Mercedesem przez wieś i wpadł do rowu xD Leciał na piechotę po traktor, żeby go wyciągnął
Chciałam napisac na pudelka o tym, ale tak jakos wyszło, ze nie xD
I ja dobroduszna Agleka dam Wam fotę

Michael Scofield
OO. Ale przygoda xD. nie no fajnie, fajnie...trzeba bylo go wypchan z rowu
. Moze zaprosilby cie w podziece na kolacje i tak narodzilaby sie miedzy wami milosc xd
BTW nie moge sie opanowac : Damiecki ejst brzydki
BTW nie moge sie opanowac : Damiecki ejst brzydki
Mahone
No, pan Valo. Jak dla mnie to on jest megaseksowmy i megaprzystojny, ale wiecie, są różne typy facetów, znaczy ich urody. Mi się podobają tacy mhrochni, CZAICIE BAZĘ
No, długie włosy, męskie rysy, niski głos, podkrążone oczy, melancholia, itepe. A na przykład Tobie edzik, Tobie podoba się typ Maćka R, a to zupełnie inny typ jest
Tak czy inaczej przecież ogólne pojęcie piękna nie istnieje 
Michael Scofield
--'BTW nie moge sie opanowac : Damiecki ejst brzydki
xD
No jak możesz? xD On jest słodki...
Michael Scofield
Prawda... i ja sie nie powinnam smiac z damieckiego czy z ville (ale sie nie moge opanowac), a wy z MartinezaTak czy inaczej przecież ogólne pojęcie piękna nie istnieje
Michael Scofield
oj tak tak xDDDDDDDBabydoll pisze:długie włosy,[...]podkrążone oczy
Martinez - technoboj bez daszka ^^edzik pisze:a wy z Martineza
Damięcki jest brzydki.
A ja widziałam Wlazłego na żywo jakieś 6 miesiecy temu i tez bylo fajnie. Problem w tym ze poszłam do niego po autograf... a go juz nie było^^
Michael Scofield
StraszneProblem w tym ze poszłam do niego po autograf... a go juz nie było^
Michael Scofield
Fajnie, że go widziałaś, ale szkoda, że poszedł...Xaneta pisze:A ja widziałam Wlazłego na żywo jakieś 6 miesiecy temu i tez bylo fajnie. Problem w tym ze poszłam do niego po autograf... a go juz nie było^^
Nie ironizuj!!! xDedzik pisze:Straszne
Michael Scofield
Nie moglam sie powstrzymac xD
Kurcze, ja bym chyba sie roche zdenerwowala xD O ile wogole zdecydowalabym sie podejsc xd
Przejzalam juz chyba wszystki foty z martinezem xD. Pozostaje zcekac na jakas impreze i fotorelacje
.
No i po 3 dniach przekopywania naszej-klasy doszlam do wniosku, ze chyba nie ma go tam xD
Kurcze, ja bym chyba sie roche zdenerwowala xD O ile wogole zdecydowalabym sie podejsc xd
Przejzalam juz chyba wszystki foty z martinezem xD. Pozostaje zcekac na jakas impreze i fotorelacje
No i po 3 dniach przekopywania naszej-klasy doszlam do wniosku, ze chyba nie ma go tam xD