Mahone
Mahone
czarny_rumak pisze:On był we flashbacku t-baga
Tak. To chyba ten kumpel ojczulka T-Baga- ten, który rozmawiał z nim o jego ordzinie a potem słuchał jak Teddy coś tam prezentuje.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Re: Niepeności, podejrzenia...

Post autor: Nero »

czarny_rumak pisze:http://www.us.imdb.com/name/nm0582434/filmogenre
ja znalazłam o nim takie coś... Z tego wynika że on był raczej w drugiej serii
Nero napisał/a:
podobny do tego kolesia co mu Sucre zabrał motor
To napisał Dominik676, nie ja :P
Aha i dziękuję oczywiście za odpowiedź, już wiem kto to. Jakoś dziwnie kojarzył mi się z Soną.
Tweener
Tweener
Ania1991_ck pisze:za co T-Bag trafił do Sony?? .
za poranienie Sucre srubokretem !!!!!!!!!!!!!
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Jeszcze jest paru aktorów, których z PB nie kojarzę, a grali. O to oni:

Tom Lowell - gra "kumpla". Jakiego kumpla?
http://www.filmweb.pl/o592102/Tom+Lowell

Daniel Ross - gra kogoś o imieniu Matt. Kto to jest?
http://www.filmweb.pl/o623183/Daniel+Ross

Cullen Douglas gra rolę Sapo. Tylko kto to jest Sapo?
http://www.filmweb.pl/o216786/Cullen+Douglas

Ostatnia i największa zagadka. Czyją rolę gra David Precopia? Wg filmweb jakiegoś 'Kawalerzysty'.
http://www.filmweb.pl/o624215/David+Precopia
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Wiem kto to jest ten daniel ross to jest chlopak tej sashy co jej ojca zabił świrus :D
Sapo to jest ziom który chciał ucuec z sony ten kumpel bellicka ale go rozstrzelali
A ta największa zagadka to jest policjant ktory zatrzymal kellermana jak jechal linkiem i mjakiem w samochodzie a on nie chcial ich perzpuścic i go kellerman straszył
Nie wiem tylko kto to jest ten pierwszy :D
Michael Scofield
Michael Scofield
Nero pisze:Tom Lowell - gra "kumpla". Jakiego kumpla?
A to nie jest ten kumpel Linc'a, który wisiał mu przysługę? Spotkali się przy porcie, na końcu.. II sezonu chyba :] ...i w IV były z nim i Burrowsem flashbacki. Tak mi się wydaje, że to on.
Tweener
Tweener

Post autor: AnGi »

Ja znalazłam "Tom Lowell jako Cronie"
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp? ... kcja=osoby
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

A to nie jest ten kumpel Linc'a, który wisiał mu przysługę? Spotkali się przy porcie, na końcu.. II sezonu chyba :] ...i w IV były z nim i Burrowsem flashbacki. Tak mi się wydaje, że to on.
Nie podobny w ogóle. A może to ten kumpel Woody'ego ze sklepu ogrodniczego?
John Abruzzi
John Abruzzi
Największą niepewnością jest teraz chyba matka braci. Jak to się stało, że wszyscy myśleli, że ona nie żyje, a ona żyje i jak się okazuje bardzo dobrze i tak nagle zaczęła się dziećmi interesować. Wydaje mi się, że ten temat jeszcze bardzo nas zaskoczy. Sam nie wiem jak go teraz poprawnie zinterpretować.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

No to już teraz niepewnością nie jest, już wiadomo, że żyje
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Żmij »

Głupi temat. Matka miała nie zyć, koniec kropka. Za każdym razem, kiedy okazuje się, że rodzice żyją, albo że nie są tymi rodzicami, którzy być powinni, mam wrażenie, że twórcy obojętnie czego, nie mają pomysłów i czepiają się banalnych wątków.
Dla mnie matka braci to zwykła s***. Bo porzuciła dzieci. Bo nie ujawniała się, choć mieli Burrowsa skazać na śmierć. Ojciec się zjawił, ona nie.
A teraz wielka mi pani. co, chcą ją jeszcze usprawiedliwić matczyną bojaźnią o dobro synów? Nic z tego. Jeśli okaże się, że posiada Scyllę, by zniszczyć Firmę, to ja wysiadam z tego pociągu.
:-x
C-Note
C-Note
kończe akurat przeziębienie i nasunęło mi sie coś takiego :roll: otóż w 4 sezonie są sytuacje jak Mikowi z nosa leci krew i z tego co pamiętam ani razu jakoś tego nie poczuł, co jest bardzo ciekawe z tego względu że np mnie jak leci amazonka z nosa to nie ma opcji żebym tego nie poczuł a krew zdaje mi sie jest gęstsza :->
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Żmij »

No, każdy jak miał krwotok z nosa, nie może tego nie poczuć :mrgreen: Serdziu, a propo, jakie ty paskudne przeziębienie musiałeś mieć, że ci ciekło! :shock:
A powracając do tematu - skóra pod nosem jest na tyle delikatna (zresztą jak w ogóle skóra twarzy), że zarówno wyczuwamy smarki z nosa, gdy ciekną, jak i krew. Tym bardziej, że pierwszym sygnałem jest zapchany nos, a drugim wilgoć w nosie, wreszcie wilgoć pod nosem... Zatem uważam, że ten szczegół został niedopracowany przez twórców...
Tweener
Tweener
Cóż, takich drobiazgów jest mnóstwo. Jest kupa rzeczy nierealistycznych, a czasem wręcz niemożliwych i nielogicznych - ale ten serial nie ma być realistyczny - ma być wciągający i mieć dużą oglądalność :P
Świeżak
Witam w całym serialu było dużo nie pasujących do siebie wydarzeń, jednym z takich wydarzeń było pojawienie się Paula Kellermana. Jakim cudem człowiek który został skazany, potem uwolniony, ale człowiek który popełnił tyle zbrodni może stać się wielkim i szanowanym obywatelem. ??
John Abruzzi
John Abruzzi
Kolejne szukanie na siłę jakichś niedociągnięć, lub nieścisłości w serialu. Jak już gdzieś wcześniej wspominałem to jak dla mnie nie ma jak najmniejszego sensu.
Kellerman może się po prostu poprawił i uczynił dużo dobrych uczynków, co pomogło mu, aby stał się już nie zbrodniarzem, a normalnym obywatelem.
Świeżak
Świeżak
to jest tylko serial, gdyby wszystko miało ze sobą idealnie pasować to nie byłby to PB :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”