Sara Tancredi
czuje sie neutralnie...właścieiwe nie wiem jak sie czuje. Ale jak sobie pomyśle że jutro do szkoły to mi sie płakać chce i jeszcze tak długo na ferie musze czekac.....No teraz to sie czuje źle 
Jestem głodna i zmarznięta... :[ Idę sie najeść opatule się i pójdę śpiochać
Michael Scofield
czuje sie cudownie nie moge sie doczekac soboty a jeszcze bardziej niedzieli. Kurcze. Jak ja kocham życie w tym momencie.
Michael Scofield
Jestem zdruzgotana...Dlaczego nie ma Maciaszka w telekamerach? 
Michael Scofield
łeb mnie boooooli okrutnie 
Michael Scofield
mnie tez...i reka...
Mahone
Serce mi wali, hmmm...
Michael Scofield
czuję się taka bezsilna, że aż brak słów.
i głowa boli nie wiadomo czemu.
[ Dodano: 2009-01-06, 17:36 ]

i głowa boli nie wiadomo czemu.
[ Dodano: 2009-01-06, 17:36 ]
Michael Scofield
Kurde, taki mnie len opanowal ze az sie boje. B...chyba od ciebie zlapalam...
Michael Scofield
Czuje się odobnie jak B..., staram sie nauczyć chemi ale w moim przyadku jest to niemożliwe. Totalnie niemożliwe. Aż mi się łakać chce. Im bardziej się uczę tym mniej rozumiem z tego.
Swierdziłam że mój rofil pol-his-wos to tylko tak przykrywka dla mat-chemu.
Swierdziłam że mój rofil pol-his-wos to tylko tak przykrywka dla mat-chemu.
Sara Tancredi
Mozg mi sie zlasował od oporów zastepczych i calkowitych o masakra .... 
Michael Scofield
jestesmy kapitalnym dowodem na to, ze polski system edukacji sssssie
szczeliłam se kawkę mocną...odżyłam, ogladam M jak miłosc, a za 20 min. wracam do nauki hihihihihi
szczeliłam se kawkę mocną...odżyłam, ogladam M jak miłosc, a za 20 min. wracam do nauki hihihihihi
Michael Scofield
Dżizys. zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce.
jak nie zalicze tego durnego sprawdzianu jutro to bedzie zal i rozpacz. Kurna no. -_-
Głowa boli. ^^
jak nie zalicze tego durnego sprawdzianu jutro to bedzie zal i rozpacz. Kurna no. -_-
o tak ^^jestesmy kapitalnym dowodem na to, ze polski system edukacji sssssie
Głowa boli. ^^
Michael Scofield
Wezcie mi nic nie mowcie o szkole.... W przyszlym tygodniu mam 4 klasowki i jakies testy + konkurs z hist. (pierwszy i ostatni
). Czuje sie wiec zle na sama mysl o nadchodzacym tygodniu
Michael Scofield
okrutnie jest.
Michael Scofield
..zaczynam czuć sesje 
Michael Scofield
nie mam juz nerwów do tego. 
T-Bag
strasznie choryyyy 
Michael Scofield
wkurzyłam się. Wchodze do mieszkania, syf taki ze az w oczy kuje, kuchnia w jakis okruchach, z pewnoscia nie moich
dywan to samo, choc przedwczoraj wysprzatałam wszystko na błysk, kafelki w łazience podejrzanie mokre, pewnie znowu down nie przypilnował pralki, pranie nie odwirowane jak trzeba, a moj proszek, ktory kupiłam przed swietami chyba wyparował. . Szlag mnie zaraz trafi. Niech no wróci ta p*nda to jej zrobie potop szwecki, bedzie kurz zlizywać na klęczkach!!!
chryste, zero szacunku i zrozumienia.
nie spałam od ponad 35 h, nie poznaje swojej twarzy, ksiązki mi się w rekach palą zywym ogniem, a jeszcze musze nerwy tracic przez tą mende!!1!1
niech no wróci tylko. Nie pojde spac teraz by ją przywitac w drzwiach. Cierpliwosc ma swoje granice.
chryste, zero szacunku i zrozumienia.
nie spałam od ponad 35 h, nie poznaje swojej twarzy, ksiązki mi się w rekach palą zywym ogniem, a jeszcze musze nerwy tracic przez tą mende!!1!1
niech no wróci tylko. Nie pojde spac teraz by ją przywitac w drzwiach. Cierpliwosc ma swoje granice.
Tweener
Uhuhu, ktoś komuś zalazł za skórę widzę 
U mnie kijowo, pierwszy raz od 5 albo 6 lat jestem chory
W dodatku jutro musze jechać do szkoły, co nie bardzo mi się uśmiecha. I nawet nie o naukę chodzi, bo swoją szkołę lubię, ale muszę zapłacić, bo znowu mi grożą że mnie wyrzucą 
U mnie kijowo, pierwszy raz od 5 albo 6 lat jestem chory
Michael Scofield
Czuje że znowu się nie wyśpię. To nawet bardziej niż pewne.
A tak pozatym to zwątpiłam w to wszystko. Moja koleżanka rozsała się ze swoim chłopakiem i teraz się na mnie odbija wszystko. Trzeba schodzić z drogi takim ludziom bo można oberwać
A tak pozatym to zwątpiłam w to wszystko. Moja koleżanka rozsała się ze swoim chłopakiem i teraz się na mnie odbija wszystko. Trzeba schodzić z drogi takim ludziom bo można oberwać
Michael Scofield
Jestem zmeczona zmeczona zmeczona!!! kurde nie pociagne tak długo.
Poprawiam jutro z niemca wgl zal i pl jest. Gdybym sie uczyła byłoby lepiej.Mam kolejne postanowienie noworoczne >.<
Jeszcze durna pielegniarka co robiła dzisiaj bilans. Kurna ta szkoła mnie tak momentami wkurza...
Poprawiam jutro z niemca wgl zal i pl jest. Gdybym sie uczyła byłoby lepiej.Mam kolejne postanowienie noworoczne >.<
Jeszcze durna pielegniarka co robiła dzisiaj bilans. Kurna ta szkoła mnie tak momentami wkurza...
Sara Tancredi
czuję, że padnę czołem na klawiaturę kompa - idę spać.
A tak po za tym, to czuję się zaskakująco dobrze. Na całe szczeście mieszkam na południu, więc niż ze Skandynawii chyba do mnie nie dotrza, głowa i tak boli. Durna. Jakby tak można było ją odstawić na moment...
A tak po za tym, to czuję się zaskakująco dobrze. Na całe szczeście mieszkam na południu, więc niż ze Skandynawii chyba do mnie nie dotrza, głowa i tak boli. Durna. Jakby tak można było ją odstawić na moment...
Michael Scofield
jezuuuuuuuuuuuu połozyłam sie wczoraj przed 14, po 19 obudził mnie na chwile telefon od rodziców...na chwile....ta chwila trwała do dzis do 9:40
to nie jest dobry system.
wyspałam sie, coby nie, ale to wcale nie znaczy ze dobrze sie czuje.
nie wyrobie sie z tym wszystkim.
to nie jest dobry system.
wyspałam sie, coby nie, ale to wcale nie znaczy ze dobrze sie czuje.
nie wyrobie sie z tym wszystkim.
Tweener
Ta choroba jest wyjątkowa podła
Spałem 16 godzin, wstałem 2 godziny temu i znów jestem śpiący... I do szkoły nie pojechałem, znowu bedę musiał egzaminy w terminie poprawkowym pisać... Grrrr...