John Abruzzi
Ja czytam obecnie jedynie e-czasopisma, gdyż są wygodniejsze od zwykłych gazet. Nie trzeba za każdym razem latać do kiosku po jakąś gazetę tylko wystarczy włączyć kompa, odpalić neta wejść na stronę sklepu (ja najczęściej wchodzę na http://www.extrab.nexto.pl) i tam znajduję wszystko co chcę. W tym sklepie nie tylko mają czasopisma ale również eksiążki i audiobooki.
A co wy sądzicie na temat czytania takiej formy książek, czasopism??
A co wy sądzicie na temat czytania takiej formy książek, czasopism??
Michael Scofield
Nowoczesne. Ale ja tam wole takie zwykłe gazety z papieru w internecie to tylko pogode sprawdzam. Obecnie to kupuje Patry regulrnie i nic więcej chyba. Lubie tak sobie poczytać jak mam chwilę w autobusie albo w poczekalni jakiejś albo w kolejce. W sumie to tylko po to mi te gazety.
Michael Scofield
Ja nie cierpie takiej formy, w ogole nie lubię 'czytac stron' w internecie, wiec gazety czy ksiazki w formie elektronicznej odpadaja.
Ten schiz osiągnął dość spore rozmiary, bo zamiast se czytać teraz ustawy na stronie Sejmu muszę je drukować, bo ich nie mogę w takiej postaci przyswoić^^
i wydaje majątek na drukowanie
Ten schiz osiągnął dość spore rozmiary, bo zamiast se czytać teraz ustawy na stronie Sejmu muszę je drukować, bo ich nie mogę w takiej postaci przyswoić^^
i wydaje majątek na drukowanie
Tweener
Ja też nie potrafię się niczego nauczyć z monitora
Dłuższe teksty zwyczajnie musze mieć na papierze. Też drukuję ustawy, niedawno 100 stron poszło, wcześniej też niemało... 
Michael Scofield
Nie ma to jak tradycyjna gazetka
. Do WC mozna z nia pojsc i wogole xd. Ale to dobry pomysl. Chyba zaczne korzystac. czasem szkoda tracic aksy na jakas bezsensowna gazetke po to zeby przeczytac jeden artykul ...
Michael Scofield
Ja w internecie czetam książki czasami albo ustawiam lektora on mi czyta a ja robie coś innego ale i tak do mnie dociera.
Ale takto to też jestem przeciwna czytaniu w internecie. a poza tym to oczy bolą.
Ale takto to też jestem przeciwna czytaniu w internecie. a poza tym to oczy bolą.
Michael Scofield
I to najwiekszy minusa poza tym to oczy bolą.
Czasopisma to inaczej magazyny. A magazyn to dość przewrotne słowo, ponieważ oznacza też budynek do składowania materiałów
Na http://www.silesiakomunikacja.pl/malowa ... -magazynie znajdziesz porady jak go odpowiednio wyposażyć.