Już się nie mogę doczekać na następny
Mahone
03x01 bardzo mi się podobał 
Tweener
Nie był zły. Na końcu nieźle się zdziwiłem. ;-) Kiedy następny odc? 
Michael Scofield
Już jest
ja jeszcze nie oglądałem
[ Dodano: 2008-10-07, 19:25 ]
linki dodałem do dzialu download
[ Dodano: 2008-10-07, 19:25 ]
linki dodałem do dzialu download
Świeżak
Dexter - wyśmienity serial! Niesamowity klimat. Oglądam na bieżąco teraz 3 serię, w niedzielę 4ty odcinek
(u nas w poniedziałek). Przestrzegam przed oglądaniem z lektorem i przerwami reklamowymi - serial strasznie przez to traci. Poza tym obraz tylko dla widzów (conajmniej) pełnoletnich, serio.
Michael Scofield
przyznam ci racjeDexter - wyśmienity serial! Niesamowity klimat. Oglądam na bieżąco teraz 3 serię, w niedzielę 4ty odcinek (u nas w poniedziałek). Przestrzegam przed oglądaniem z lektorem i przerwami reklamowymi - serial strasznie przez to traci.
A tu ci nie przyznam racjiPoza tym obraz tylko dla widzów (conajmniej) pełnoletnich, serio.
Wystarczy napisac ze dla ludzi o mocnych nerwach
A co do 3x3 to genialny
Świeżak
Na wstępie się witam wszystkich (mój pierwszy post).
Aktualnie jestem po 3 odcinku 3 serii.
Serial jest świetny. Jeżeli chodzi o moje odczucia to:
Pierwsze odcinki w każdym sezonie rozkręcają się powoli ale z czasem mocno wciągają.
Nie będę się rozwodził, bo sporo zostało napisane w poprzednich postach.
Dla amatorów Dextera polecam film Mr Brooks z Kevinem Costnerem (2007). Tematyka podobna ale wykonanie lepsze no i widz ma większego kaca moralnego niż po Dexterze.
Dextera lubimy bo morduje tych złych i ogólnie to swój chłop.
Mr Brooks to bezwzględny morderca a mimo to dopingujemy mu aby mu się udało uciec przed policją. Idealny przykład jak reżyser może manipulować odczuciami widzów. Gorąco polecam.
Aktualnie jestem po 3 odcinku 3 serii.
Serial jest świetny. Jeżeli chodzi o moje odczucia to:
Pierwsze odcinki w każdym sezonie rozkręcają się powoli ale z czasem mocno wciągają.
Nie będę się rozwodził, bo sporo zostało napisane w poprzednich postach.
Dla amatorów Dextera polecam film Mr Brooks z Kevinem Costnerem (2007). Tematyka podobna ale wykonanie lepsze no i widz ma większego kaca moralnego niż po Dexterze.
Dextera lubimy bo morduje tych złych i ogólnie to swój chłop.
Mr Brooks to bezwzględny morderca a mimo to dopingujemy mu aby mu się udało uciec przed policją. Idealny przykład jak reżyser może manipulować odczuciami widzów. Gorąco polecam.
Tweener
Fajne to chociaż? Nie oglądałem. O czym to w ogóle jest?
Mahone
Genialne! polecam! Serial opowiada historię seryjnego zabójcy, który zabija według własnego kodeksu. Na co dzień pracuje w policji.
Świeżak
Z tego co się orientuję to raczej jeszcze nie ma pełnej 3 serii w necie. O ile się nie mylę ostatnim dostępnym odcinkiem jest 7. Na pewnym innym forum o serialach są dziesiątki linków do odcinków na rapidshare. Z resztą w tutejszym dziale Download jest parę linków.mlody_metny pisze:A ktoś wie może skąd ściągać Dextera ale w wersji RMVB i nie z torrenta?? (Chodzi mi o 3 sezon oczywiscie)
Na pewno odcinki 1-7 znajdziesz na chomikuj.pl . Zaletą ich jest to, że nie są podzielone. Wadą jest konieczność zapłacenia kilku-kilkunastu złotych za transfer (w zależności od potrzeb) i założenie konta.
Świeżak
wiem ze ten sezon jest niepelny bo zaczal sie chyba w pazdzierniku... 
Michael Scofield
jestem po pierwszych odcinkach 1 sezonu i muszę przyznać, ze ciekawy pomysł, ale trochę wolno się tempo rozkręca, choc z tego co tu ktoś pisał po 4-5 odcinku jest już znacznie lepiej...no nic, przekonam się wieczorem
juz teraz mogę jednak stw., ze główny bohater jest prze...
i te jego wtrącone 'monologi wewnętrzne' baaaardzo ciekawe
[ Dodano: 2008-12-09, 00:19 ]
zmieniam zdanie:
Dexter nie jest ciekawy, jest zajeb*sty!!!
Kapitalny serial, swietnie połaczone wątki, wszystko jest tak ' w siebie' wkomponowane ze nie mozna sie oderwac od kolejnych odcinków, mimo, ze moze nie czeka sie na nie z takim wielkim napieciem jak np w przypadku PB. Tu jest całkiem inaczej.
Główny bohater swietnie wykreowany, wątek jego przeszłosci i całej emocjonalnej strony jego zycia robi wrazenie, a te 'wstawki' w przebieg akcji jedynie czynia serial jeszcze bardziej atrakcyjnym dla widza.
Jestem po 11 odcinku 1 sezonu, za 4 minuty odpalam 12 hehe.
Ale jak zabija mi tego pieknego Rudy'ego to się popłaczę xD
juz wiem, co zajmie mi kolejne Gb na dysku...
[ Dodano: 2008-12-09, 13:15 ]
takiego obrotu sprawy w finałowym odcinku sie niespodziewałam O_o
od początku...no moze od 2 sceny wiedziałam ze Rudy, a raczej Brian jest tym mordercą, ale w zyciu bym sie nie spodziewała ze takie 'coś' łaczy go z Dexterem
uffff zabieram sie za 2 sezon, podobno jest jeszcze lepszy!
aaaaa i ostatnia scena: ten 'pochód w chwale' i mina Dextera mnie rozwaliła na amen
juz teraz mogę jednak stw., ze główny bohater jest prze...
i te jego wtrącone 'monologi wewnętrzne' baaaardzo ciekawe
[ Dodano: 2008-12-09, 00:19 ]
zmieniam zdanie:
Dexter nie jest ciekawy, jest zajeb*sty!!!
Kapitalny serial, swietnie połaczone wątki, wszystko jest tak ' w siebie' wkomponowane ze nie mozna sie oderwac od kolejnych odcinków, mimo, ze moze nie czeka sie na nie z takim wielkim napieciem jak np w przypadku PB. Tu jest całkiem inaczej.
Główny bohater swietnie wykreowany, wątek jego przeszłosci i całej emocjonalnej strony jego zycia robi wrazenie, a te 'wstawki' w przebieg akcji jedynie czynia serial jeszcze bardziej atrakcyjnym dla widza.
Jestem po 11 odcinku 1 sezonu, za 4 minuty odpalam 12 hehe.
Ale jak zabija mi tego pieknego Rudy'ego to się popłaczę xD
juz wiem, co zajmie mi kolejne Gb na dysku...
[ Dodano: 2008-12-09, 13:15 ]
takiego obrotu sprawy w finałowym odcinku sie niespodziewałam O_o
od początku...no moze od 2 sceny wiedziałam ze Rudy, a raczej Brian jest tym mordercą, ale w zyciu bym sie nie spodziewała ze takie 'coś' łaczy go z Dexterem
uffff zabieram sie za 2 sezon, podobno jest jeszcze lepszy!
aaaaa i ostatnia scena: ten 'pochód w chwale' i mina Dextera mnie rozwaliła na amen
Tweener
a ja jakoś za nim nie przepadam...tylko się nie wściekajcie:) pracuje dla policji i zabija jednocześnie...a później pracuje nad własnymi sprawami?...gość nie przypadł mi do gustu;) wolę PB:P
Michael Scofield
ależ w tym cały jego urok^^
genialny serial i jak dotad chyba jedyny z tych które ogladałam, który w kolejnych sezonach nie zalicza spadku jakosci
co prawda jestem na poczatku 3 ale juz widac ze bedzie ciekawie... Sama postac tez sie zmienia, pojawiaja sie nowe watki a wszystko jest coraz bardziej wciagajace
a dexterowy humor mnie rozwala kompletnie xD
np. jedna ze scen, z 2 sezonu jakos, gdy Dex i Deb wychodza z windy, Dex cos ciagnie, nie widac co na poczatku, a potem hehe okazuje sie ze to trup
nie no to trzeba zobaczyc!
genialny serial i jak dotad chyba jedyny z tych które ogladałam, który w kolejnych sezonach nie zalicza spadku jakosci
a dexterowy humor mnie rozwala kompletnie xD
np. jedna ze scen, z 2 sezonu jakos, gdy Dex i Deb wychodza z windy, Dex cos ciagnie, nie widac co na poczatku, a potem hehe okazuje sie ze to trup
Tweener
Właśnie skończyłem oglądać 3. sezon.
Ten serial jest rewelacyjny, pełen napięcia i co najważniejsze wyzwala wielkie emocje. ;-)
Michael Scofield
a 4 tez juz wyszedl w całosci czy jeszcze nie?
Tweener
Nie,bo w nocy z niedzieli na poniedziałek w Ameryce emitowali finał sezonu 3.Start 4 serii szacuje się na jesień 2009 
Tweener
O tak. Czyli pozostaje nam czekanie. ;-)
Michael Scofield
uuuuu, juz miałam nadzieje, ze konczac 3 sezon bede mogła od razu wziac sie za 4
szkoda.
Ten serial jest jakis fenomenalny ;] ktory sezon przypadł Wam najbardziej do gustu?
Ja co prawda 3 jeszcze nie skonczyłam, gdyz zaczełam przygode w ogole z tym serialem jakies 2 tygodnie temu^^, ale pochodzac do połowy moge z cała odpowiedzialnoscia stw., ze juz go raczej nie schrzania i zapewne wyrówna, o ile nie polepszy poziomu dwóch poprzednich
Ogolnie najwieksze wrazenie zrobił na mnie 1 sezon, z rozmaitych (
) powodów^^, w drugim polozyli wiekszy nacisk chyba juz na to napiecie, przynajmniej ja odniosłam takie wrazenie, ale był nie mniej 'dexterowy' 
szkoda.
Ten serial jest jakis fenomenalny ;] ktory sezon przypadł Wam najbardziej do gustu?
Ja co prawda 3 jeszcze nie skonczyłam, gdyz zaczełam przygode w ogole z tym serialem jakies 2 tygodnie temu^^, ale pochodzac do połowy moge z cała odpowiedzialnoscia stw., ze juz go raczej nie schrzania i zapewne wyrówna, o ile nie polepszy poziomu dwóch poprzednich
Ogolnie najwieksze wrazenie zrobił na mnie 1 sezon, z rozmaitych (
Mahone
A są tam jacyś przystojniacy? Chętnie zobaczyłabym ich to może zacznę oglądać ^^
Michael Scofield
Dla mnie jedynym przystojniakiem jest pan z mego ava
wiecej o nim znajdziesz w temacie :"Ot, temat o wzdychaniu" w chillu. Niektórym się podoba sam Dexter, ale on wyglada dla mnie jak jakis taki zwierzaczek hehe, choc musze przyznac ze z sezonu na sezon jest z nim coraz lepiej, ale do Rudy'ego/Briana jeszcze daleko
wiecej o nim znajdziesz w temacie :"Ot, temat o wzdychaniu" w chillu. Niektórym się podoba sam Dexter, ale on wyglada dla mnie jak jakis taki zwierzaczek hehe, choc musze przyznac ze z sezonu na sezon jest z nim coraz lepiej, ale do Rudy'ego/Briana jeszcze daleko
Mahone
A co to za Rudy? Jakiś męski typ? ;>
Tweener
Mieliście rację, serial jest naprawdę baardzo fajny. Przemogłem się i w święta zacząłem od nowa go oglądać, no i juz koncze pobierac 2. serię. Mam pytanie do tych, którzy już obejrzeli do konca 3. część. Jak byście ją ocenili? Fajna? Czy już gorsza od 2 pozostałych? Pytam, bo boję się, że może być tak jak z prisonem i serial po pierwszych super seriach, obniży loty 
Mahone
Ja jestem świeżo po 3 serii i muszę przyznać, że bardzo mi się podobała. Irytował mnie co prawda ten Miguel, ale mimo wszystko świetna seria.
Hmmm czy gorsza od poprzednich? Według mnie nie. Może nie ma tyle akcji co w 1 i 2 sezonie, ale i tak ciekawie się ogląda
Poziom 3 części na pewno nie spadł tak jak w PB. Nie ma nawet co porównywać. Polecam.
Hmmm czy gorsza od poprzednich? Według mnie nie. Może nie ma tyle akcji co w 1 i 2 sezonie, ale i tak ciekawie się ogląda
Michael Scofield
Równiez polecam.
Jestem co prawda na 8 odc 3 serii, ale zgadzam sie z Madzialena, 3 sezon nie odstaje poziomem od pozostałych
Jestem co prawda na 8 odc 3 serii, ale zgadzam sie z Madzialena, 3 sezon nie odstaje poziomem od pozostałych
Tweener
Wow, to super. :-> Czytałem opinie, że 3. seria jest dużo gorsza od pozostałych dwóch, uspokoiłyście mnie