Świeżak
ja uśmierciłbym Belicka, świnia xD zawsze gdy akcja jest napięta, to jeszcze on się wpiprzy, i ciśnienie podskakuje :D
Michael Scofield
Michael Scofield
rafikiii, o to chodzi żeby trzymało nas w największym napięciu :), może własnie przez to PB, jest tak wspanialym filmem ;-) .
A co do bellicka to się nie zgodzę, niechciałabym żeby go uśmiercili. Wnosi do filmu w pewien sposob taki komizm, dzięki czemu te niektóre sceny z nim śmieszą nas, bo rzuci jakiś ten jego tekst, to samo mogłabym powiedzieć o T-bagu, takowe postacie są nam potrzebne, przecież muszą również być wątki, które rozsmiesza widza mimo napiecia akcji.. :-P
Świeżak
Masz rację, jeżeli chodzi o akcję to jestem taki wystresowany, że jestem bliski zawału xD pod tym kątem super xD Ja ten serial straasznie przeżywam, nie wiem jak wy. Te losy, sytuacje... masakra x) Wkurza mnie jeszcze ten Mahone, przez niego jestem taki zestresowany, bo sami wiecie, odkryje wszystkie sekrety Michaela... ale on nadaje sens 2giej serii ;)
Michael Scofield
Wkurza mnie jeszcze ten Mahone, przez niego jestem taki zestresowany, bo sami wiecie, odkryje wszystkie sekrety Michaela...
ooj :evil: xD
nadaje sens 2giej serii
rehabilitacja ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
ale jak nie Mahone ma je odkryć to kto ? :-) ktoś musi mu dorównywać inteligencją i szukać michaela. Jeśli nikt by nim się nie zajął to by wszystko za proste było, a to ma trzymać w napięciu, a my mamy oglądać z obawą że michael wroci do wiezienia, a jego wielki plan się nie powiódł.. :-)
T-Bag
B... w jaki sposób mam odebrać Twojego posta? ponieważ mam mieszane uczucia...
Michael Scofield
Michael Scofield
yyyyyyyyyy dlaczego??? :-D
bo jesli masz na mysli moje słowa, ze ktos powinnien bardziej zgłebic sie w osobowosc T-Baga to oczywiscie nie miałam na mysli twojej wypowiedzi tylko ta wczesniejsza, bo to wg dziwne uzasadnienie, ze ktos chciałby sie go pozbyć, bo jest pedałem.
aaaa jesli chodzi Ci moze o to ze sie uziałam z twojego postu, no to fakt, bo to fajnie wytłumaczyłas :mrgreen: bez żadnych podtekstów ;-)
Świeżak
On jest pedałem? xD To po co te prostytutki wynajmuje?x)
T-Bag
B... pisze:aaaa jesli chodzi Ci moze o to ze sie uziałam z twojego postu, no to fakt, bo to fajnie wytłumaczyłas bez żadnych podtekstów
O właśnie, oto mi chodziło; dzięki, chociaż tylko napisałam jak jest tzn. jak mi się wydaje...
rafikiii pisze:On jest pedałem? xD To po co te prostytutki wynajmuje?x)
Przeczytaj sobie to co ja napisałam, a później co na to odpowiedziała B... bo nie mam ochoty tłumaczyć jeszcze raz tego iż T-Bag nie jest pedałem! Ech... powoli wpadam w depresję...
C-Note
A moim zdaniem mogłaby zniknąć tylko SARA!! Nie wiem, czy już w tych odcinkach 3 sezonu co wyszły ją kropnęli, ale wiem, że mają to zrobić :D
Michael Scofield
Michael Scofield
nikogo...za bardzo sie przyzwyczaiłam do tych pyszczkow xD
Świeżak
A ja T-Baga
Michael Scofield
Nikogo. Prison Break nie trzeba poprawiać. Zastanawiałam się nad tym i z każdym bohaterem coś sie traci. Kiedyś chciałam usunąć z serialu Swirusa, a jak już umarł było mi go szkoda.
Michael Scofield
Michael Scofield
ten którego chciałam się pozbyć już nie żyje HAHAHA a był to Bill Kim! Jak ginął tak się cieszyłam, że mój współlokator się mnie wystraszył xD
teraz już nie ma dla mnie takiej postaci, której nie chciałabym więcej oglądać :]
Mahone
Ania1991_ck pisze:Zastanawiałam się nad tym i z każdym bohaterem coś sie traci.
Hm po dłuższym zastanowieniu to ma sens :mrgreen: . każda postać wnosi coś do serialu, i bez niej byłoby inaczej. Jedynie w II sezonie chciałam się pozbyć Billa Kima, ale jego na szczęście już nie ma !
Świeżak
Tak każda osoba coś wnosi ale niektóre osoby wnoszą tez negatywne nastawienie do filmu:p moim zdaniem tak jak np: T-Bag dlatego chciałbym żeby sie z nim rozprawili:p
Mahone
igorro pisze:moim zdaniem tak jak np: T-Bag
Emocje muszą być :mrgreen: , potrzebni są wszyscy bohaterowie- i ci tzw. nieskazitelni i ci bardziej zagubieni...
Świeżak
No tylko czasem niektórzy psuja otoczkę serialu:p
Michael Scofield
Michael Scofield
negatywne uczucia też są potrzebne. Gdyby ciągle była sielanka mielibyśmy 'M jak miłość' :]
igorro pisze:niektórzy psuja otoczkę serialu
eeee.. nie do końca rozumiem.. 'otoczkę serialu'..?
Świeżak
Chodzi mi klimat:p No bo np: taki T-Bag czy C-Note Moim zdaniem oni bardziej psuja serial niż go tworzą:p
Michael Scofield
Michael Scofield
ale jak psują? oni są bohaterami tego serialu, tak samo jak np. Scofield. Jak mogą go psuć? Przecież też go tworzą... wszyscy bohaterowie tworzą ten serial..nie rozumiem jak bohater może 'psuć klimat serialu' :shock:
hehehe..ale dobra, już nie wnikam w to xD szanuję Twoje zdanie, jest bardzo... oryginalne jak dla mnie :D
Michael Scofield
Michael Scofield
no wg mnie to nie mozliwe zeby T-Bag psuł cokolwiek w serialu^^ toz to nie byłby ten sam PB gdyby go nie było
Mahone
igorro pisze:i T-Bag czy C-Note Moim zdaniem oni bardziej psuja serial niż go tworzą:p
Ale że niby jak go psują :mrgreen: ? Bo mieli na pieńku z kochanym Majkelem .. :-P ? No bez przesady, serial to wszyscy bohaterowie i raczej nikt go nie psuje.
Świeżak
No tylko majkel nie jest moim ulubionym aktorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wcale nie o to chodzi tylko poprostu ich nie lubie i takie jest moje zdanie!!!!
Michael Scofield
Michael Scofield
hehe.. okej, okej.. nie denerwuj się xD każdy ma swoje zdanie i jest fajnie :D ja np. uważam że serial dużo by stracił po pozbyciu się T-Bag'a :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”