John Abruzzi
No to było tak, że jak zgasło światło to się umówili, że T-Bag, Bellick i Lechero pójdą pierwsi, a że im tak na ucieczce zależało, to nawet nie pomyśleli, że Michael mógł ich oszukać, a on właśnie tak zrobił. Zaplanował, że tamci zostaną złapani, co im pomoże uciec. Lechero został postrzelony podczas ucieczki do ogrodzenia.
C-Note
dobrze
zadajesz ;]
John Abruzzi
Dlaczego Abruzzi odciął dłoń T-Bagowi? Chodzi mi o to, dlaczego Abruzzi w ogóle użył siekierki, a nie o porachunki T-Baga z Abruzzim.
C-Note
uzył siekierki zeby przeciąc kajdanki bo t-bag był związany z michaelem , znaczy kajdankami ;]
John Abruzzi
No a czym myślałeśzwiązany z michaelem , znaczy kajdankami ;]
Odpowiedź jak najbardziej dobra, więc wygrałeś możliwość zadania kolejnej zagadki.
C-Note
dlaczego Michael ozenił sie z Niką i dzien pózniej poszedł do wiezienia ??
Michael Scofield
To był układ. Polegał na tym że NIka dostanie obywatelstwo i w zamian za to przyniesie mu do więzienia kartę na wyzycie małżeńskiej.
Świeżak
Moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze Scofield wiedzial ze bedzie potrzebna mu pomoc Niki i przy widzeniu Nika chyba cos mu tam przekazala.
Tak mi sie jakos kojarzy ;-)
Tak mi sie jakos kojarzy ;-)
C-Note
Ania zaliczam, Twoja kolei 
Michael Scofield
Gdzie Michael po raz pierwszy spotkał się z Lincolnem w Fox River??
Mahone
W kaplicy , gdzie się więźniowie mogli modlić?
Michael Scofield
Dobrze zadajesz ;-)
Świeżak
i t-baga Misterku 
Po wykopaniu tunelu pod "ziemią niczyją", Michael dowiedzial się po ilu minutach włączy się zapasowy akumulator. Nagle koalicja Lechero, Theodore i Brad podstawili Michaela pod ścianą i powiedzieli mu, że oni idą pierwsi. Wszyscy ufając Michelowi, że zdążą w 30 sekund wejść, przygotowali się na jego znak do ucieczki. 7 osób w 30 sekund ? No właśnie... Scofield dał znak odsunięto klapę i pierwsza trójka wybiegła na "ziemię niczyją". Zapasowy akummulator włączył się szybciej (Majk skłamał, aby podkusić koalicję), a w/w trójka została pięknie oświetlona/ Lechero zostrzał pos3elony, a Michael rzekł: "To jest nasz plan"
Po wykopaniu tunelu pod "ziemią niczyją", Michael dowiedzial się po ilu minutach włączy się zapasowy akumulator. Nagle koalicja Lechero, Theodore i Brad podstawili Michaela pod ścianą i powiedzieli mu, że oni idą pierwsi. Wszyscy ufając Michelowi, że zdążą w 30 sekund wejść, przygotowali się na jego znak do ucieczki. 7 osób w 30 sekund ? No właśnie... Scofield dał znak odsunięto klapę i pierwsza trójka wybiegła na "ziemię niczyją". Zapasowy akummulator włączył się szybciej (Majk skłamał, aby podkusić koalicję), a w/w trójka została pięknie oświetlona/ Lechero zostrzał pos3elony, a Michael rzekł: "To jest nasz plan"
Michael Scofield
Ta zagadka już zosrała rozwiązana. Teraz zadaje Alexxa ;-)
Mahone
No to tak.
Kogo lub co napotkał T-Bag w pierwszym dniu swojej nowej pracy ?
Kogo lub co napotkał T-Bag w pierwszym dniu swojej nowej pracy ?
Świeżak
Xing'a?
Mahone
Hmm... Nie.
Podpowiedź: to nie było, gdy był już w budynku Gate . Wcześniej albo później.
Podpowiedź: to nie było, gdy był już w budynku Gate . Wcześniej albo później.
Świeżak
Sucre i Linc'a 
Lincoln Burrows
Pana White'a.
Mahone
Steferd jest najbliżej odpowiedzi, choć nie podał całej jeszcze.
Świeżak
Michaela i Linc'a 
Mahone
Dokładnie! Twoja kolej.
Świeżak
Co było "najważniejszy jest (?)" w tekście Odysei o Scylli i Charybdzie ? Chodzi mi o to jedno słówko 
Tweener
"jedyne,co się liczy to lot"?
Świeżak
tak ;]