Tweener
Tak-Twoja kolej...
Świeżak
Przeciw poronieniu....
Tweener
No wiem,ale był bardzo blisko,więc postanowiłem mu uznać...
Świeżak
W jakich oklicznosciach Scofield przypalil kawalek swojej skory tym samym tracac wazne czesci swojego tatuazu
John Abruzzi
Nie wiem czy to będzie dobra odpowiedź, ale z tego co pamiętam, to coś tam robił gdzieś gdzie była blisko rura i ktoś go chyba na nią popchnął. Wydaje mi się, że to był jakiś policjant, ale mogę się mylić.
Świeżak
Kuzyn Sucre pożyczył mu strój policjanta (pracował w pralni w FR), a on dał go Scofieldowie. NIe pamiętam dokładnie w jakim celu wydostał się z celi, ale w pewnym miejscu gdzie były gorące rury zauważył policjanta. Nie chcąc zdradzić gdzie jest cofnął się, lecz tam była gorąca rura. Policjant się nie zorientowal, ale Mike stracił część tatuażu, którą pamiętał Haywire
Lincoln Burrows
Poszedł w nocy w stroju Geary'ego sprawdzić jak biegnie system rur pod psychiatrykiem, ale gdy wracał wpadł w rurach na strażnika i aby go nie zobaczył, Michael musiał się cofnąć, ale cofnął się wprost na gorącą rurę.
Sara Tancredi
Zgadzam się. Moim skromnym zdaniem, powinien teraz odpowiadać Nero, był najbliższy prawdy.
C-Note
nikt nic nie zadaje ;d wiec moze ja
?, " w jakim celu Scofield w 1 seasonie , poszedł do T-baga do celi , było to na początku 1 seasonu . "
John Abruzzi
Ponieważ T-Bag zabrał mu śrubę, którą on wcześniej wykręcał i teraz chciał, aby Theodor mu ją zwrócił?
C-Note
tak
zadajesz
John Abruzzi
Dlaczego Michaelowi i Whistlerowi nie udało się uciec z Sony za pierwszym razem, czyli wtedy, gdy minął tydzień od trafienia do więzienia?
Lincoln Burrows
Ponieważ słońce, które miało 'oślepić' na czas ucieczki strażnika na wieży, zaszło za chmurę i musieli się wrócić, aby nie zostać zauważeni.
John Abruzzi
Nero jak najbardziej dobra odpowiedź, zadajesz kolejną zagadkę.
Lincoln Burrows
Opisz scenę 'walki' Bellicka z Wesmoreladnem do momentu, gdy Charles wsadził go do dziury.
C-Note
Bellick znalazl dziure w pokoju strażników przez którą mieli uciekac . Charles go zaatakowal łopatą do sniegu o ile sie nie myle
, a bellick odepchnoł charlesa na butelke szklaną i szkło utknelo Charlesowi w brzuchu , Westmorland uderzyl go termosem :] ... i związał, i wrzucił do dziury 
Lincoln Burrows
Dobrze, zadajesz.
C-Note
opisz scene w 1 seasonie jak Abruzzi torturował Michaela , do momentu przyjscia strazników .
Lincoln Burrows
Jego kolesie położyli go na stole i John kilka razy zapytał: "Gdzie jest Fibbonacci?", aż w końcu mu odciął palca i przyszli klawisze.
O to chodzi?
O to chodzi?
C-Note
tak , zadajesz 
Lincoln Burrows
Dlaczego według więźnia o pseudonimie Magazyn, Lincolna nazywano Sink?
Sara Tancredi
Bo potrafił zrobić komuś krzywdę, nie licząc umywalki/ zlewu?...
strzelam. Ale coś koło tego było...
strzelam. Ale coś koło tego było...
C-Note
Dlatego ze potrafi zaatakowac cie wszystkim co ma pod ręka ? , nie wiem czy o to Ci dokladnie chodziło;]
Lincoln Burrows
No mniej więcej Misterek. Zadajesz.
Odpowiedź była taka: "Bo potrafi uderzyć wszystkim, co ma pod ręką oprócz kuchni".
Odpowiedź była taka: "Bo potrafi uderzyć wszystkim, co ma pod ręką oprócz kuchni".
C-Note
opisz sytuacjie ucieczki Michaela z Sony do momentu złapania bellicka i Lechero ..