chyba nie widziałam tego czegosedzik pisze:Music & Lyrics
mi sie podobał w Byl sobie chłopiec....mmmm
a film se obejrz bo smieszny
chyba nie widziałam tego czegosedzik pisze:Music & Lyrics
w te święta mam zamiar obejrzeć wszystkie filmy z Leonardem D. ^__^Infiltracji
a no wlasnie. Mam takie jednego cwiczeniowca ( tzn ja z nim nie mam, nie przepisałam sie bo jest sku****syn strasznie wymagajacy i robi kartkówki, a mi sie tak nie chce^^) od konsty, ktory nie dosc z piekny to jeszcze taki stylowy hehe, a jak go widze na korytarzu w garniaku to mdleje. Za to nie cierpie gdy ktos z mojego wieku chodzi tak ubrany. Wczesniej w liceum raczej siez takim czyms nie spotykałam, ale teraz...Aglek pisze:No i styl! zawsze koszule, elegancki sweter, porządne buty... Jak trzeba to garniak.
Na moim wydziale też jest sporo takich. I też mnie to bawi no ale co... Pewnie spora część z nich chce zrobić dobre wrażenie na profesorach, wyglądać na bardziej inteligentnych niż są w rzeczywistościB... pisze:smieszy mnie jak na wykładzie widze pare takich elementow, w pelnej zbroi, jeszcze moze z neseserkiem lub jakas elegancka teczka, ktorym wydaje sie ze chyba juz skonczyli te studia i sa wybitnymi i inteligentnymi prawniczkami
O tak! O tak! O tak!A tak w ogóle, to inteligencja jest czymś, co mnie przeogromnie u facetów rajcuje.
Generalnii jak zobaczylam Macka na finale FG w garniturze to mi sie zrobilo slabo.... Po prostu bosko. I jeszcze te okulary, ktorych sie za chwile pozbyl (niestety).No i styl! zawsze koszule, elegancki sweter, porządne buty... Jak trzeba to garniak.
*__*Ojj, ja tyż xD Ale tylko na tych ładnych warto patrzeć xP I jeszcze żeby mieli dokładnie wypolerowane buciki (jak MaciekPrzystojny facet w garniturze to cos na co moge patrzec calymi dniami
On jest sexowny nawet w worku po ziemniakach...A może jednak na niektórych Maciek wygląda tak sexownie jak teraz??