Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Ot, temat o wzdychaniu ^^

Post autor: B... »

edzik pisze:Music & Lyrics
chyba nie widziałam tego czegos

mi sie podobał w Byl sobie chłopiec....mmmm :-P
a film se obejrz bo smieszny :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

Po naszemu Prosto w serce z Drew Barymore...powiem ze nawet sympatyczny film :).
To wlasnie milosc mam na devede z tym spoko lektorem :D.

Maciek nawet w worku wygladalby bosko :)
Mahone
Mahone
A ja wzdychałam dziś przez 3 godziny do mojego wykładowcy :D Tak się gapić na niego jak ja i na jego tyłeczek jak przechadzał się po auli to było po prostu bezczelne... :->
Michael Scofield
Michael Scofield

No a zdjecie? :). jak moglas pominac taka okazje...eh. xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Ja mam wrazenie ze zatrzymalam sie na poziomie rozwoju jakies małotelniej 13-latki xD bo kurde nigdy w zyciu nie zachwycałam sie jeszcze meskim tyłkiem! Co wiecej w ogole nie zwracam na tę część ciała uwagi, a w mym jakze dojrzałym wieku^^ chyba powinnam :lol:
Objerzalam se po raz 10 Goala 2 i stwierdziłam, ze Henry jest mezczyzna mojego zycia. Odkrywcze stwierdzenie O_o
idealny ideał.
Michael Scofield
Michael Scofield

Lol xd. Wiesz, ja tez nei wiem jak mozna sie zachwycac meskim tylkiem :|. Wogole tylkiem...Dup@ to dup@ no xD.

A ja stwierdzam ze Maciek jest boski :D. Tylko co z Paulem? xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Paul odżyje u mnie pewnie dopiero po F&f 4 bo teraz jakos nie mam weny na taki typ i nie mam juz nawet co z nim obejrzec, bo nie chce mi sie ogladac tych samych filmow 150 raz
Michael Scofield
Michael Scofield

No ja mam tak samo...ile razy mozna ogladac 2f2f czy przygode na antarktydzie... Zdjecia tez sie pokonczyly wiec nie am co. Jedynie Maciek w sie kreci (btw snil mi sie dzis *__*)...no i Matt w Infiltracji ktorej nie mam kiedy obejrzec :shock:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Infiltracji
w te święta mam zamiar obejrzeć wszystkie filmy z Leonardem D. ^__^
Mahone
Mahone
Jak można nie zwracać uwagi na męski tyłek? :-o Ja uwielbiam jak facet ma taki zaokrąglony, żeby było za co złapać, to takie słodkie... ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
No wiesz co Babydoll to ty go będziesz za to łapać. łeeeee
Ale tak serio to ja też nie zwracam uwagi na tę część ciała. Ale tak jakbym miała wybierać to żeby jędrna była a nie taka obwisła jak u niektórych.
A ja mam w dalszym siągu fazę na Johnna Deppa i jego wąsiki. Uwielbiam je.
Mahone
Mahone
No właśnie, beznadziejnie jak facet ma płaski zupełnie tyłek i w ogóle... Ja lubię taki wiecie już jaki, taką bułeczkę ;) Hmmm to na co do cholery zwracacie uwagę jeżeli chodzi o facetów, hę? :P :P :P
Michael Scofield
Michael Scofield

na takie standardowe rzeczy, typu twarz, ogolny wyglad, głos, sposob gestykulacji itp^^
a z tych niestandardowych to na plecy zdecydowanie, nawet nie klatę tylko własnie na plecy. To moje zboczenie chyba piłkarskie^^

hehe a Thierry ma nogi jak sarenka xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja tam patrze czy napakowany i czy mądrze gada. A potem dopiero inne sprawy. A z tymi plecami to nie taki głupi pomysł bo jak plecy ma to i klatę. Babydoll, a ty mnie z tym tyłkiem przerażasz. Takie dziwne porównanie. Ja tam się na tyłkach nie znam ale jak jest ładny to zauważe.
Michael Scofield
Michael Scofield

Napakowany?
Ale jakie kryterium: im bardziej tym lepiej czy odwrotnie?
Bo w sumie fajnie jak ktos jest dobrze zbudowany, ale ja tam wole takich smuklejszych typu własnie Thierry'ego, a ostatnio to w ogole w takich mizernych chudzinach gustuje, typu Rudy'ego czy Artura Ch. hehe, w sumie William tez 'smukła dziewica' xD
a z tych 'napakowanych' to kto moze posłuzyc za przykład?
Bo mi jedynie Vin przychodzi na mysl...ale to juz tak w ostatecznosci^^
Michael Scofield
Michael Scofield
Im bardziej tym lepiej. Jak zawsze wchodzę do jakiegoś klubu to musze popatrzeć na ochroniarzy. Snukła dziewica no co do tego drugiego to się chyba nie bardzo się zgodzę. Np jak w filmach sensacyjnych jakis zdejmie koszulkę a tu taki kaloryfer tak klata...aż oczu nie można oderwać. Ja nie lubie chudych facetów. Nie nawidze. A jeszcze bardziej takich z mięśniem piwnym przed sobą. Ochyda...
Mahone
Mahone
Dlaczego od razu przerażam? ^^ Przecież męska pupa to cudo... Przynajmniej te, z którymi do tej pory miałam doczynienia :lol:

No twarz oczywiście, jasne, ciałko musi być takie w sam raz, ani nie chude ani nie napakowane, ale z dwojga złego chyba już wolę chude niż takie mięśniate do przesady...

A tak w ogóle, to inteligencja jest czymś, co mnie przeogromnie u facetów rajcuje.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

Ciekawe co faceci myślą jak to czytają xD

Ja tam osobiście pupą się nie zajmuję :P Raz tylko na wycieczce jak byli tacy dwaj, fajni nauczyciele to się napatrzałam na pupy bo było na co xD
Ale powiem szczerze, że tam pupa mi nie przeszkadza... Byle nie goła xD

A mięśnie... Nie lubię przesadyzmu jak Pudzian!! I do tego solarium i sterydy... To jest najgorszy facet... Gorszy od kujonów w koszuli w kratkę, za krótkich spodenkach i szelkach... Facet idealny musi być przede wszystkim dżentelmenem! Ale nie takim zadufanym w sobie! Taki trochę Kmicic xD No, ale z większą kulturą bo jakikolwiek facet by nie był to zabójcy nie chcę!! :P No i styl! zawsze koszule, elegancki sweter, porządne buty... Jak trzeba to garniak. No a wygląd... Jak marzenie... Hmmm... Trochę podpakowany, ale nie sterydami, ale pracą!! Nie może też być za bardzo umięśniony bo to już bez mózg... No i nie może uważać sie za boga!!!!! Bo normalnie nie wytrzymam z nim! Jednym słowem bajka :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Aglek pisze:No i styl! zawsze koszule, elegancki sweter, porządne buty... Jak trzeba to garniak.
a no wlasnie. Mam takie jednego cwiczeniowca ( tzn ja z nim nie mam, nie przepisałam sie bo jest sku****syn strasznie wymagajacy i robi kartkówki, a mi sie tak nie chce^^) od konsty, ktory nie dosc z piekny to jeszcze taki stylowy hehe, a jak go widze na korytarzu w garniaku to mdleje. Za to nie cierpie gdy ktos z mojego wieku chodzi tak ubrany. Wczesniej w liceum raczej siez takim czyms nie spotykałam, ale teraz... :roll: smieszy mnie jak na wykładzie widze pare takich elementow, w pelnej zbroi, jeszcze moze z neseserkiem lub jakas elegancka teczka, ktorym wydaje sie ze chyba juz skonczyli te studia i sa wybitnymi i inteligentnymi prawniczkami :lol:
Ale jeszcze gorszy jest chłopak w rurkach i emo fryzie :lol:
Mahone
Mahone
B... pisze:smieszy mnie jak na wykładzie widze pare takich elementow, w pelnej zbroi, jeszcze moze z neseserkiem lub jakas elegancka teczka, ktorym wydaje sie ze chyba juz skonczyli te studia i sa wybitnymi i inteligentnymi prawniczkami
Na moim wydziale też jest sporo takich. I też mnie to bawi no ale co... Pewnie spora część z nich chce zrobić dobre wrażenie na profesorach, wyglądać na bardziej inteligentnych niż są w rzeczywistości :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

A tak w ogóle, to inteligencja jest czymś, co mnie przeogromnie u facetów rajcuje.
O tak! O tak! O tak!
No i styl! zawsze koszule, elegancki sweter, porządne buty... Jak trzeba to garniak.
Generalnii jak zobaczylam Macka na finale FG w garniturze to mi sie zrobilo slabo.... Po prostu bosko. I jeszcze te okulary, ktorych sie za chwile pozbyl (niestety).
Przystojny facet w garniturze to cos na co moge patrzec calymi dniami :)
Obrazek *__*
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Łał xD Bardzo ładna focia XD A może jednak na niektórych Maciek wygląda tak sexownie jak teraz?? xD :roll: Muszę się jeszcze zastanowić xD
Przystojny facet w garniturze to cos na co moge patrzec calymi dniami
Ojj, ja tyż xD Ale tylko na tych ładnych warto patrzeć xP I jeszcze żeby mieli dokładnie wypolerowane buciki (jak Maciek :D ), to by było super xD
Michael Scofield
Michael Scofield

A może jednak na niektórych Maciek wygląda tak sexownie jak teraz??
On jest sexowny nawet w worku po ziemniakach...

Co do stroju to zgadza sie Pam :).Maciek na wyzej wstawionym zdjeciu jest po prostu idealny! Cud miod i nei wiem co jeszcze.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

Obrazek

Edzik go już w SB pokazywała, ale pokażę jeszcze raz bo uważam, ze jest całkiem przystojny :P
A do tego jeszcze kilka facetów z "plotkary"

Obrazek
Obrazek

Aktorów wybrali niczego sobie :P
Michael Scofield
Michael Scofield

za bardzo 'gładki', tak panienka :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”