Michael Scofield
zdecydowanie. ;D
ciekawe czy tak samo bedzie z Moseleyem.
ciekawe czy tak samo bedzie z Moseleyem.
Michael Scofield
aaaa to czaje juz...smieszny jest ten gosc, ale taki se^^
a co do wyboru to jednak Leo
mimo obslizgłosci , jakby go ładnie ubrac i uczesac to z pewnej perspektywy moze byc ładny.
a co do wyboru to jednak Leo
mimo obslizgłosci , jakby go ładnie ubrac i uczesac to z pewnej perspektywy moze byc ładny.
Michael Scofield
jaka pedalska!!! Ja Ci zaraz dam kurde. !! On był rockersem w końcu nie?! Dlatego taki fajny fryzikedzik pisze:I ta jego pedalska fryzura OO.
gdyby sie tak nie rozrósł ostatnimi czasy i zapuścił fryz a zgolił zarost dalej byłoby z niego ciacho.B... pisze:mimo obslizgłosci , jakby go ładnie ubrac i uczesac to z pewnej perspektywy moze byc ładny.
Michael Scofield
taaa chyba w nocy i tylem.
No wiem ale ...aaaa to czaje juz...smieszny jest ten gosc, ale taki se^^
Michael Scofield
lepiej tyłem niz w ogole
ale to i tak nie moj typ^^
zupełnie.
daleko mu do ideału, wole brunetów, o brazowych oczach, wysokich i o pieknych rysach twarzy...
ale to i tak nie moj typ^^
zupełnie.
daleko mu do ideału, wole brunetów, o brazowych oczach, wysokich i o pieknych rysach twarzy...
Michael Scofield
Maciek xDwole brunetów, o brazowych oczach, wysokich i o pieknych rysach twarzy...
Michael Scofield
nooooo tez 
edit:
on ma brazowe oczy?
nie wiedziałam nawet.
musze dorwac go w blondzie koniecznie. Masz jakas fote z tego okresu?
edit:
on ma brazowe oczy?
musze dorwac go w blondzie koniecznie. Masz jakas fote z tego okresu?
Michael Scofield
Nie wiem jakie am oczy...ale chyba arczej brazowe xD.
Nie mam zadnych fotek.... pewnie jest masa w googlach ale mi sie szukac nie chce...to te z czasow idola xd
Nie mam zadnych fotek.... pewnie jest masa w googlach ale mi sie szukac nie chce...to te z czasow idola xd
Michael Scofield
co młodosc xD ahahahaha
xDDD
no jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
on ma zielone oczy, nie moj typ xD
[ Dodano: 2008-12-13, 17:34 ]
http://galeria.korba.pl/mm/0,9092,elem.jpg
Michael Scofield
Fajny jest xd...nawet za mlodu bym nim nie pogardzila
. A co tam w tym linku jest, bo nie wiem czy otwierac...
Michael Scofield
otwórz!!!
za młodu był taki chłopaczek, w sumie teraz tez jest,w zyciu bym nie powiedzila ze ma tyle lat ile ma, ale ten...na jednym zdjeciu mu sie przytyło chyba xD
za młodu był taki chłopaczek, w sumie teraz tez jest,w zyciu bym nie powiedzila ze ma tyle lat ile ma, ale ten...na jednym zdjeciu mu sie przytyło chyba xD
Michael Scofield
No ja tez bym nie uwierzyla ze ma 30 lat. Ale moim zdaniem to jest jedyny fajny dziennikarz. Wszyscy Ibisze Kamele i nie wiadomo kto jeszcze sa sztuczni...tak mi sie przynajmniej wydaje

Taaa
Michael Scofield
raczej prezenter, ale racja- jest nadzwyczaj wiarygodny i naturalny :->
ciekawe jak bedzie wygladał gdy bedzie miał z 50 lat?
ciekawe jak bedzie wygladał gdy bedzie miał z 50 lat?
Michael Scofield
oj jak zwal tak zwal-wiadomo o co chodzi. zapomnialam dzis se sie kreci obejrzec
. Za 20 lat bedzie wygladal jakby mial 30 
Michael Scofield
Ach... Gdzie Ty jesteś Romeo... *__*

Michael Scofield
a no własnie juz go wolałam w tym czyms xD niz w Titanicu.
nowa fota! nowa fota! wygrzebana z czelusci guglowych:

nie wiem jak taka 'bida i sierota' moze mi sie az tak podobac, w sensie ze strasznie mizerna
a dzis se byłam po rekawiczki w reeboku <lans> i gdy zobaczyłam na scianie wielka reklame z biegnacym za piłką Thierry'm moja twarz zaczeła dziwne promieniec, hehe az sie pan ekspedient dziwnie patrzył xD
nowa fota! nowa fota! wygrzebana z czelusci guglowych:

nie wiem jak taka 'bida i sierota' moze mi sie az tak podobac, w sensie ze strasznie mizerna
a dzis se byłam po rekawiczki w reeboku <lans> i gdy zobaczyłam na scianie wielka reklame z biegnacym za piłką Thierry'm moja twarz zaczeła dziwne promieniec, hehe az sie pan ekspedient dziwnie patrzył xD
Michael Scofield
w Titanicu też był cudny... Teraz jest ble : ( Ach.,.. Jeszcze niebiańską plażę obczaję w ten weekend ;D
Ten ziomek taki zwykły jest. no .;d
też tak miałam jak widziałam Podolskiego reklamującego ciasteczka w jakiejś szwabskiej reklamie xD
Ten ziomek taki zwykły jest. no .;d
uuu kozakB... pisze:a dzis se byłam po rekawiczki w reeboku <lans> i gdy zobaczyłam na scianie wielka reklame z biegnacym za piłką Thierry'm moja twarz zaczeła dziwne promieniec,
Michael Scofield
Ja tak mam kiedy przergladam listopadowy swiat kobiety....zwlaszcza ostatnie strony...*__*
Michael Scofield
A ja ostatnio tak nie mam... nic... Żaden facet mi się specjalnie nie podoba...
Normalnie to jest masakra tak żyć
Normalnie to jest masakra tak żyć
Mahone
Aglek, uuu, to smutno masz

Ja tam się jak głupia podkochuję w moim wykładowcy i w ćwiczeniowcu i mam wesoło przynajmniej
Ja tam się jak głupia podkochuję w moim wykładowcy i w ćwiczeniowcu i mam wesoło przynajmniej
Michael Scofield
Babydoll postaraj sie o jakies zdjecie
. teraz mozesz nei dac rady ale po swietach...;p.
Aglek jak nie masz nikogo to mozesz do mojego damona wzdychac
Aglek jak nie masz nikogo to mozesz do mojego damona wzdychac
Michael Scofield
e tam Damon mi się przejadł xD
Ale jak wrócę do szkoły to będę miała na co patrzeć xD Na święta razem z dwoma kumpelkami kupiłyśmy kalendarz z Cosmopolitan xD Ale najlepsze jest to, ze na wszystkie miesiące są przystojni, umięśnieni i prawie goli faceci xD Nasza pani wyraziła lekką niechęć, ale chyba już się do takiego naszego zachowania przyzwyczaiła xD
Ale jak wrócę do szkoły to będę miała na co patrzeć xD Na święta razem z dwoma kumpelkami kupiłyśmy kalendarz z Cosmopolitan xD Ale najlepsze jest to, ze na wszystkie miesiące są przystojni, umięśnieni i prawie goli faceci xD Nasza pani wyraziła lekką niechęć, ale chyba już się do takiego naszego zachowania przyzwyczaiła xD
Michael Scofield
Mmmmmmmmmmmm...
[img][img]http://triton.imageshack.us/Himg396/sca ... &ysize=480[/img] [/img]
Jesli jutro znow zapomne obejrzec Sie kreci to sie utopi w stawie po prostu.
[img][img]http://triton.imageshack.us/Himg396/sca ... &ysize=480[/img] [/img]
Jesli jutro znow zapomne obejrzec Sie kreci to sie utopi w stawie po prostu.
Michael Scofield
nie lubie Macka w wydaniu pseudo-eleganckim^^ jakos tak mu to nie pasi do konca...
A jutro jest Love Actually i H.Grant, ktory co prawda jest brzydki. ale slodki zarazem
A jutro jest Love Actually i H.Grant, ktory co prawda jest brzydki. ale slodki zarazem
Michael Scofield
Maciek w garniturze...mrrrrrrrrrr....i jeszcze te okularyyyyy!!! zaraz oslepne chyba xD. Cud, istny cud. *__* *__* *__*
A co do Love actually to wypadaloby wkoncu obejrzec, bo mam chyba tez film z 1,5 roku a jeszcze nie ogladalam. Moze jak w TV bedzie to sie luknie. Hugh fajnie wygladal w Music & Lyrics
A co do Love actually to wypadaloby wkoncu obejrzec, bo mam chyba tez film z 1,5 roku a jeszcze nie ogladalam. Moze jak w TV bedzie to sie luknie. Hugh fajnie wygladal w Music & Lyrics