Tweener
Mógłby przyjechać, ale nie wiem czy bym pojechała, nie wiem czy akurat wtedy znalazłabym czas.
C-Note
ja tam sie nie ciesze ze by przyjechal;/ bo nawet bym nie dostal sie do niego, ludzie z calego swiata by do niego biegli, ;( xD i bym nic z tego nie mial ;/
Mahone
Ja tam jestem stuprocentową Polką, ale mojego serca na pewno nie podbił. Zbyt chłopczykowaty dla mnie jest, zbyt łagodny, zbyt ogolony też
Ot taki sobie, fajny facet, tylko czasem ciut mało męski 
C-Note
ło tam ;d nie znasz go jeszcze tak dobrze ;D
Mahone
Znam go tak dobrze jak każdy z forum - czyli wcale. Mówię tylko o wyglądzie. Poza tym nie mieszajmy serialu z rzeczywistością, może w realu jako Went jest bardziej stanowczy i żywszy.
C-Note
wszystko jest mozliwe ;-) ja chciałbym go poznac ale raczej nie poznam 
Mahone
Misterek999, a czym on Ci tak imponuje, hm? 
Michael Scofield
ładny to on jest
Ale jakby więcej krzyczał i się uśmiechał a nie cały czas taka mina jakby pisał sprawdzian z matmy dosłownie. Jak się uśmiecha to jest taki słodki a jak krzyczy to nie jest straszny tylko też jest słodki. A jak taką ma smutną minę to szkoda patrzeć na niego.
Ale jakby więcej krzyczał i się uśmiechał a nie cały czas taka mina jakby pisał sprawdzian z matmy dosłownie. Jak się uśmiecha to jest taki słodki a jak krzyczy to nie jest straszny tylko też jest słodki. A jak taką ma smutną minę to szkoda patrzeć na niego.
C-Note
nie wiem
tak jakos od poczatku PB go lubialem taki odwazny ;d dzielny i wogole ;] no i wkoncu sie poswiecil
dla brata
Sara Tancredi
Serce mojej siostry podbił Alex, choć i Scofield jej się podoba, pod względem urody.
Nawet go ciachem nazywa
A propo stylo jej się to ciacho, mówię o Scofieldzie. Ciekawe czy dalej będzie tak życzliwie na niego patrzeć.
Nawet go ciachem nazywa
A propo stylo jej się to ciacho, mówię o Scofieldzie. Ciekawe czy dalej będzie tak życzliwie na niego patrzeć.
C-Note
hehehe
mojej siorce tez sie podoba;] moim zdaniem niby jak to kazda dziewczyna mowi "zakochałam sie " , a nawet go nie znaja
lecą na wygląd jak prawie kazda, duzo dziewczyn tak mowi 
Sara Tancredi
Misterek999, napisał:
a one nie lepsze. Zgodzę się z tobą. W ogóle go nie znają,a piszczą, szaleją... Zresztą nie dziwię się, facet jest przystojny, choć jego przystojność nieco zbladła. Tak czy inaczej znam też dziewczyny, które Scofielda nie lubią i nie widzą w jego urodzie niczego zachwycającego.
Poza tym tytuł tematu jest sloganem. Czyli wyolbrzymionym nic nie znaczącym frazesem.
Hehehe, a na nas mówią dziewczyny, że to my się ślinimy widząc ładne ciałolecą na wygląd jak prawie kazda, duzo dziewczyn tak mowi![]()
Poza tym tytuł tematu jest sloganem. Czyli wyolbrzymionym nic nie znaczącym frazesem.
Świeżak
Lepsza od Scorfilda była Sara