Świeżak
Potrzebuje wszystkie odcinki serialu Twarzą w twarz jak ktoś ma jakieś linki to podajcie.
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje
Fernando Sucre
fuj
nie cierpie tego serialu, jest taki sztuczny, a jak denny ma poczatek te "zaczynanie sie" czy inaczej "start" Ten Małaszynski jako jakis polski James Bond to kompletna wies
nie trawie tego serialu
C-Note
eh... wiesz też szukam i nigdzie nie mogę znaleźć ...

nie podzielam tego.. mi się podobał i wciagał mnie. ze zniecierpliwieniem czekałam na kolejny odcinekfujnie cierpie tego serialu, jest taki sztuczny
Tweener
widziałam parę odcinków ale nie przypadł mi do gustu... nie jestem fanką Małaszyńskiego więc nic mnie przy tym serialu nie trzyma jednak ostatni odcinek 2 wadziłam...był trochę rozczarowujący...tvn stwierdziło że 3 nie będzie ,natomiast 2 kończyła się tak że widz nie wie co ma o tym wszystkim myśleć...zabili ich tam w domu czy nie?;)
Michael Scofield
Zgadzam sie z Toba. Powinni dac jakies zadowalajace zakonczenie, a nie takie...prakrycznie nic sie nie wyjasnilo i skonczylo tak, jakby mialy byc kolejne odcinki, ktorych jak wiadomo juz nie bedzie. O ile pierwszy sezon ogladalam uwanie to z drugiego widzialam piate przez dziesiate.
Tweener
w sumie mogli by dokroić odcinek specjalny;) nie całą serię bo ie wielu by to oglądało ale jeden odcinek specjalny który by wszystko wyjaśnił:)
Michael Scofield
no dokladnie, nawet w tym ostatnim odcinku mogliby wyjasnic wszystko
Tweener
pewnie liczyli ,że drugi sezon przyciągnie większą oglądalność i jeszcze im się 3 uda nakręcić...osobiście bym nie oglądała:P nie widziałam jedynki ani dwójki zawsze jedynie po 3,4 odcinki i oczywiście ostatni odcinek..wszystkich seriali oglądam ostatnie odcinki:P a w tym zakończeniu denerwujące jest to że ten generał wydał wyrok na te nieszczęsną rodzinę w razie gdyby go wsadzili do więzienia albo go zabili....a co mu po śmierci to daje?;)
Michael Scofield
krecac drugi sezon zepsuli caly serial. Pierwszy sezon byl ciekawy, bo mial swieza fabule. Drugi byl naciagany jak guma w gaciach. Nawet boski Pawel nie pomogl
. I ten koszmarny dzieciak. Nie wiem gdzie znalezli takiego sztywniaka