Tweener
LJ Burrows pisze: Bellick wróci do mamuśki
Zgadłeś, ale powróci nie żywy. :-/
Zakończy się, że firma zostanie unicestwiona i po cichu liczę, że będzie 5 sezon a w nim ktoś będzie chciała dopaść Sarę aby Michael zrobił jakieś nie wykonalne zadanie inaczej Sara zginie. ;-)
John Abruzzi
Operacja Michaela się uda, będzie zdrowy. Znajdą wszystkie dyski Scylli, pokonają Firmę, może uda im się założyć ten sklep dla nurków. Michael pobierze się z Sarą, przeprowadzą się gdzieś gdzie będą mieli święty spokój, gdzie Michael nie będzie uważany za gwiazdę, a może nawet nie będzie znany w ogóle. Tak moim zdaniem zakończy się PB, ale wolałbym aby zakończył się inaczej, jakimś nie happy-endem. To by dopiero był oryginalny serial.
Michael Scofield
A ja myśle że nie wyjaśni się wszystko tak bardzo jak powinno. Na pewno zostanie coś co sami będziemy musieli sobie dopowiedziec. Nie zostanie powiedziane w prost tak jak na końcu 3 sezonu.
Nawet jak wrócą do normalnego życia będą już zupełnie innymi ludzmi. Będą mieć inny sposób patrzenia na świat niż przedtem
Świeżak
A ja bym chcial zeby byly jeszcze 2 sezony :P w 6 sezonie wszystko by sie wyjasnilo a najlepiej zeby Micheal trafil w 4 sezonie do jakiegos wiezienia z ktorego ciezko uciec...I w jednej celi z Linciem :D to by byly odcinki...Kolejna ucieczka bo to przyciagnelo ludzi do PB...A wszystko mysle ze skonczy sie tak ze tylko Michael , Linc , Sara , LJ i Sucre zostana zywi... :roll: pozdro
Świeżak
Happy endem nie zakonczy sie napewno :). Moim zdaniem skonczy sie na tym ze bracia pokonaja "firme"... Napewno Bagwell bedzie chcial sie zemscic na Scofildzie :) To podly sukin***, sam jego watek w tym filmie mowi o tym - Pedofil, morderca...
Choc przez caly drugi trzeci i czwarty sezon mu sie nie udaje. Ja widze osotatni odcinek czwartej seri, Scofild i Sara plyna w wczesniej wspomniany przez niego rejs.
"Pewnego dnia" - wszysko sie okaze. Trzeba czekac - niestety. No nic czekam na nastepny odcinek.
Tweener
Według mnie to będzie tragiczne zakończenie: ŚMIERĆ MICHAELA
Michael Scofield
Michael Scofield
A ja mowie ze bedzie sie ciagnelo do 2012, a jak wiadomo ma wtedy nastapic koniec swiata wiec sie skonczy na niczym xD

na serio to pewnie wszystko sie dobrze skonczy, rozwala firme, beda sluby, chrzciny i pogrzeby...xD
Michael Scofield
Skonczy się na pewno jakąś wielką akcją. Nie że tak spokojnie wszyscy sobie pójdą. Będzie jakaś strzelanina albo powranie. I na końcu Michael będzie musiał dokonać ważnego wyboru który albo uratuje wszystkich albo zabije. I wtedy Michael nie będzie chciał wyzykować życia przyjaciół i sam się podłoży.
Tweener
Ania1991_ck pisze:I wtedy Michael nie będzie chciał wyzykować życia przyjaciół i sam się podłoży.
jeśli tak będzie to będzie trochę melodramatycznie;)...myślę że ktoś z głównych postaci zostanie uśmiercony,zło zostanie zgładzone^^:P a reszta zacznie nowe życie, o i może jeszcze będzie tak że np zginie Michael i zrobią mu rządowy pogrzeb bo uznają go za bohatera xD i akcja serialu zakończy się na mckliwym pogrzebie...tak było w csi miami..wprawdzie to nie był koniec serii ale koniec odcinka i taki koniec bardzo wpływa na emocje widzów i przy takim zakończeniu ludzie długie dni po zakończeniu emisji by jeszcze o tym mówili..
Tweener
Moim zdaniem misja zakończy się pomyślnie, Michael i Sara przeżyją i będą żyli długo i szczęśliwie...lecz coś mi się wydaje że może umrzeć ktoś bardzo bliski Michaela...może to być nawet Lincoln i że umrze w obronie Michaela ;]
Michael Scofield
alfiQ PB ma dużo z melodramatu więc takiego rozwiązania nie możemy wykluczyć. Było by dołujące ale z klasą. Jak napisałam wyżej na pewno nie wszystko zostanie wyjaśnione. Zostanie coś co trzeba będzie sobie dopowiedziec samemu. To nawet dobrze. Zakończenie musi był tak dobre jak cały serial.
C-Note
macie bujna wyobraznie , oni raczej sie nie pobiora ;) beda razem ale watpie , chociaz zycze tego im , mysle wlasnie ze Sucre Lj , Linc , i Michael beda mieli ten sklep , no bo Sucre pytal Linca czy znajdzie sie dla niego praca ;)
Tweener
ja bede teraz oryginalny . po obejrzeniu odcinka 4x22 uwazam ze scofield umrze, sara urodzi syna, sucre wroci do maricruz, lincoln do tamtej swojej niuni, alex pojdzie do murzynki, i wogole wszyscy zostana uniewinnieni a t-bag do wiezienie pojdzie :)

heheh xD
Świeżak
Niestety Michael umrze ......dowie sie ze nowotwor mozgu znowu sie odradza i ratujac Sare z wiezienia poswieci swoje zycie .... poniewaz jedyna droga ucieczki Sary bede drzwi otiwerane elektrycznie i tylko spiecie moze je otworzyc ...Wtedy Michael wezmi dwa kable pod napieciem i zlczy je reszty sie juz domyslacie ...na koniec wszycsy pojda na jego grob...;(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”