Świeżak
Świeżak
Nie rozumiem tylko pojęcia "przeciwnicy serialu" czy ktoś jest zmuszany żeby to oglądać ? Ktoś niechce to niech nie ogląda problemy ludzie mają...
Świeżak
Świeżak
Właśnie nie chca to TV off a jak im sie podoba to ogladac ile wlezie ak beda nowe odcinki to super nie moge sie doczekac :D:D
Tweener
Tweener
mnie się wydaje ,że to dobrze iż oglądalność serialu spada..dzięki temu ostatni odcinek obejrzą głównie prawdziwi fani i to będzie koniec a jeśli do oglądania serialu wróci zbyt wielu ludzi producenci z tej radości zrobią kolejny sezon,który może okazać się bardzo nie wiarygodny...nie mniej cieszę się jednak że seria będzie miała więcej niż 16 odcinków ponieważ to za mało by pożegnać się z ulubionymi bohaterami;)..a jeśli zrobią te dwa dodatkowe odcinki to można liczyć na to że pokażą jak potoczyły się losy bohaterów gdy wrócili do "normalnego życia"..może niektórych to nudzi ale mnie bardzo zastanawia co będą robić gdy odzyskają wolność....jeśli odzyskają xD dlatego liczę na ten mały bonusik ze strony producentów:D
C-Note
dobrze ze nie bedzie 5 seasonu wlasnie, bo nudne by sie to zrobilo , lubie PB znaczy uwielbiam ale lepiej bedzie jak sie skonczy na 4 seasonie 22 odc, bo takto to zanudzi, juz tera nie maja co dawac :D a w 5 seasonie tez pewnie by nie mieli ;/ szkoda no ale mowi sie trudno ;-)
John Abruzzi
John Abruzzi
Sam już nie wiem co oni teraz wymyślą, żeby tylko "upchać" jakoś te 22 odcinki, bo widać, że nie mają już nowych pomysłów. Bo jak dla mnie to, że matka braci żyje jest jak dla mnie chyba najbardziej naciągane ze wszystkich naciąganych rzeczy jakie widziałem. Czekam z niecierpliwością aż miną te odcinki i będzie w końcu koniec, mam nadzieję, że jak najlepszy koniec.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Dominik676, co za pesymizm... :shock:
ale w sumie to rozumiem. Gdyby tylko twórcy Pb się nie wypalili z pomysłami, gdyby dali nam serial wielowątkowy i bardziej realistyczny, prawdopodobnie z ochotą i chęcią oczekiwalibyśmy 5 sezonu, ba! tych sześciu odcinków do końca. Skoro jednak jest tak jak jest, nawet prawdziwi fani zaczynają mieć dosyć. To znaczy, że jest coś nie tak.
Ale ja się cieszę, że zakończą na 22 odcinkach. Mimo wszystko tęsknić będę. Ale nie chcę 5 sezonu.
Świeżak
Świeżak
Na filmwebie pisze, że będą 24 odcinki i już jest podana data, czy tytuł odcinka pierwszego sezonu 5... Pomyłka ?
Tweener
Obrazek

faktycznie, wie ktoś co to ?
Tweener
Tweener
Moze jednak 5 sezon bedzie :)
Michael Scofield
Michael Scofield
Tytuły odcinków 23 i 24 były podane wtedy, kiedy twórcy mieli w planach zrobić 2 odcinki więcej - takie dwa prezenty na wielkie zakończenie wszystkich serii i serialu Prison Break w ogóle.
Później pojawiły się informacje, że te dwa dodatkowe odcinki będą dostępne tylko na DVD.
Jak sprawa stoi teraz to szczerze mówiąc nie wiem, w każdym bądź razie w oficjalnej rozpisce odcinków FOX'a serial kończy się w przyszłym tygodniu dwoma odcinkami na raz, nazwanymi 'series finale' - 21 i 22.
Świeżak
Świeżak
Jeszcze nie dawno, jakiś miech temu pisali, że 5 sezon powstanie... A teraz nic nie słychać o tym, pewnie plotka...
Tweener
no juz 4 seria jest nudna i naciagana to watpie zeby zrobili 5

1 - 3 seria najlepsza xd
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”