Michael Scofield
trochę nie po polsku ale oki zalicam.
Zadajesz
Zadajesz
Świeżak
Nie dysku Generała, ale poprawnie.
Świeżak
dlaczego Mahone tak nienawidzil Wyatt'a, torturowal go a potem zabil?
Fernando Sucre
ponieważ Wyatt zabił jego syna( tylko po to żeby nastraszyć jego żonę)
Świeżak
no wlasnie, no to zadajesz
Fernando Sucre
W jaki sposób Sarah przyczyniła się do zdobycia danych z dysku Dyskobola, który większość czasu spędzał w Vegas?
Tweener
Chodzi o to,że poprzez flircik dowiedział się,że prawdopodobnie jest gejem i dlatego wysłali Sucre,aby poszedł z nim do pokoju,gdzie gościu trzymał dysk?
Fernando Sucre
dokładnie oto mi chodziło 
Tweener
No to może gdzie Linc i jego ojciec ukrywali się po tym,jak konwój transportujący Burrowsa na spotkanie z LJ'em został staranowany?
Świeżak
Ukrywali się na złomowisku samochodów, czy jakby to inaczej nazwać. Odjechali czanrym mustangiem, którego ukryli w garażu (drewnianym).
Tweener
Ja otrzymałem prawidłową odpowiedź,a ty prawo do zadania następnego pytania-twoja kolej, steferd ;-)
Świeżak
dzięki wielkie 
jakiego koloru było opakowanie lekarstwa PUGNAc, które miał wręczyć Michaelowi- C- note?
jakiego koloru było opakowanie lekarstwa PUGNAc, które miał wręczyć Michaelowi- C- note?
Tweener
Opakowanie to było zwyczajnym opakowaniem na leki sprzedawane w Ameryce,czyli miało kolor pomarańczowy 
Świeżak
jasne
zadajesz !
Tweener
Gdzie w trakcie rabunku podziewał się kierownik banku na który napadł Michael?
Świeżak
wyszedl na lunch do white castle
Tweener
Dokładnie-Twoja kolej ;-)
Świeżak
Jakiego pretekstu użyła Sara, aby zbliżyć się do dyskobola ( znaleźć sie w jego pokoju) w Las Vegas???
Tweener
Powiedziała dyskobolowi,że jest na wieczorze panieńskim jej 22-letniej kuzynki i,że założyła się,że zrobi sobie zdjęcie w jego pokoju...
Świeżak
Dobrze twoja kolej 
Tweener
Czym uciekał Pathosik po ucieczce z Fox River?
Michael Scofield
Rowerkiem dziecięcym
Tweener
Wiedziałem,że banalne,ale nie miałem pojęcia,co wymyślić
Twoja kolej oczywiście...
Michael Scofield
To moje też będzie banalne.
Jak wytłumaczył się "sprzedawca bibli" gdy T-Bag zapytał go o pierścionek świadczący o ukończeniu szkoły wojskowej??
Jak wytłumaczył się "sprzedawca bibli" gdy T-Bag zapytał go o pierścionek świadczący o ukończeniu szkoły wojskowej??
Tweener
Powiedział,że dostał go od brata,który umarł na służbie w Iraku