Że co proszęagulec pisze:Tymczasem Wheeler i Lang transportują Mahone'a do więzienia.
Mahone
Michael Scofield
To jest spoiler do odcinka 15, a na zdjęciach z 16 siedzi już sobie na kanapie w białej bluzie, więc wszystko będzie zapewne dobrze 
Michael Scofield
Oj tak agulec w białej koszuli. Może jemu uda się wyciągnąć jakiś korzystny układ od FBI. I wróciół żeby sie podzielić tym z reszta. A ten Westmorland to bardzo ciekawa sprawa jest.
Mahone
No jak Lang transportuje Mahone'a do pierdla to jasne że długo tam nie posiedzi albo wcale nie dojedzie 
T-Bag
Cast Lista do odcinka 4x16:
Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Michael Rapaport as Don Self; Amaury Nolasco as Fernando Sucre; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; William Fichtner as Alexander Mahone
Guest Cast: Kathleen Quinlan as Mystery Woman; Leon Russom as General Jonathan Krantz/Pad Man; Stacy Haiduk as Lisa Tabak; Graham McTavish as Ferguson; Titus Welliver as The Representative; John Getz as Dr. Roger Knowlton; Crystal Allen as Tia; James Ferris as Brent; Jad Mager as Mark
źródło: spoilertv
Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Michael Rapaport as Don Self; Amaury Nolasco as Fernando Sucre; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; William Fichtner as Alexander Mahone
Guest Cast: Kathleen Quinlan as Mystery Woman; Leon Russom as General Jonathan Krantz/Pad Man; Stacy Haiduk as Lisa Tabak; Graham McTavish as Ferguson; Titus Welliver as The Representative; John Getz as Dr. Roger Knowlton; Crystal Allen as Tia; James Ferris as Brent; Jad Mager as Mark
źródło: spoilertv
Michael Scofield
4x16 Sunshine State
Lincoln i jego nowi partnerzy przybywają do Miami, by odzyskać Scyllę od nowego, zaskakującego właściciela. Sarah próbuje odnaleźć Michaela, który poznaje zadziwiające fakty o swojej przeszłości. Tymczasem ciągłe oszukiwanie i wystawianie do wiatru prowadzi do śmierci i aresztowania...
źródło;spoilerTV
Lincoln i jego nowi partnerzy przybywają do Miami, by odzyskać Scyllę od nowego, zaskakującego właściciela. Sarah próbuje odnaleźć Michaela, który poznaje zadziwiające fakty o swojej przeszłości. Tymczasem ciągłe oszukiwanie i wystawianie do wiatru prowadzi do śmierci i aresztowania...
źródło;spoilerTV
Michael Scofield
Zapowiada się bardzo ciekawie z tymi faktami z przeszłości. Generał mówił przecież im że nie wiedzą wszystkiego o swoich rodzicach.
Tylko ta śmierć. Mam nadzieje że nie będzie to ktoś ze starych postaci. Niech sprzątną Selfa. inni są nietykalni.
Tylko ta śmierć. Mam nadzieje że nie będzie to ktoś ze starych postaci. Niech sprzątną Selfa. inni są nietykalni.
C-Note
moze wszyscy trafia do wiezienia ;/ 
Michael Scofield
4x16 Sunshine State, kolejny spoiler
Kiedy Linc i jego nowi koledzy są w środku gorącego pościgu za Scyllą w Miami, Michael znajduje się w odległej górskiej chacie w Kalifornii, gdzie uczy się czegoś nowego o Firmie. Zostaje też przeprowadzony przez swoje dziecięce wspomnienia przez psychiatrę z Firmy (Johna Getz). Tymczasem, Sara czeka na wiadomość od Michaela w luksusowym hotelu, ale luksusem się nie cieszy. Christina: Kathleen Quinlan.
źródło;spoilerTV
Kiedy Linc i jego nowi koledzy są w środku gorącego pościgu za Scyllą w Miami, Michael znajduje się w odległej górskiej chacie w Kalifornii, gdzie uczy się czegoś nowego o Firmie. Zostaje też przeprowadzony przez swoje dziecięce wspomnienia przez psychiatrę z Firmy (Johna Getz). Tymczasem, Sara czeka na wiadomość od Michaela w luksusowym hotelu, ale luksusem się nie cieszy. Christina: Kathleen Quinlan.
źródło;spoilerTV
Michael Scofield
4x17, THE MOTHER LODE
Już w piątek, 17 kwietnia, NA FOX
Michael i Sara poznają niebezpieczeństwa podróżowania autostopem <haha
> zmierzając do Miami, Lincoln spotyka się z Christiną, która informuje go o swoich planach przejęcia Firmy. Tymczasem Pad Man czuje oddech swojego nowego wroga na plecach. T-Bag i Self - poszukiwania Scylli prowadzą do nieoczekiwanego odkrycia.
Cast: Dominic Purcell jako Lincoln Burrows, Wentworth Miller jako Michael Scofield, Michael Rapaport jako Don Self; Robert Knepper jako Theodore "T-Bag" Bagwell; Sarah Wayne Callies jako Dr Sara Tancredi; William Fichtner jako Alexander Mahone
Guest Cast: Kathleen Quinlan jako Christina Scofield; Leon Russom jako generalny Jonathan Krantz / Pad Man; Shaun Duke jako Griffin Oren; Ted King jako Downey; Dan Sachoff jak Krantz's Aide; David Parker jako Trucker; Daniel Zacapa jako Kapłana; Roberto Sanchez jak Rubin
źródło;spoilerTV
Już w piątek, 17 kwietnia, NA FOX
Michael i Sara poznają niebezpieczeństwa podróżowania autostopem <haha
Cast: Dominic Purcell jako Lincoln Burrows, Wentworth Miller jako Michael Scofield, Michael Rapaport jako Don Self; Robert Knepper jako Theodore "T-Bag" Bagwell; Sarah Wayne Callies jako Dr Sara Tancredi; William Fichtner jako Alexander Mahone
Guest Cast: Kathleen Quinlan jako Christina Scofield; Leon Russom jako generalny Jonathan Krantz / Pad Man; Shaun Duke jako Griffin Oren; Ted King jako Downey; Dan Sachoff jak Krantz's Aide; David Parker jako Trucker; Daniel Zacapa jako Kapłana; Roberto Sanchez jak Rubin
źródło;spoilerTV
Michael Scofield
4x18, VS.
Michael i Lincoln walczą o Scyllę, kiedy Christina zleca 'śmiercionośny strzał' i wprawia swój plan w ruch. Sara otrzymuje nieoczekiwaną wiadomość.
T-Bag'owi przytrafia się scena w Indyjskiej Ambasadzie, a paranoja Pad Mana prowadzi do śmierci.
Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Michael Rapaport as Don Self; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; William Fichtner as Alexander Mahone
Guest Cast: Kathleen Quinlan as Christina Scofield; Leon Russom as General Jonathan Krantz/Pad Man; Ted King as Downey; Steve Toms as Stuart Tuxhorn; Raphel Sbarge as Ralph Becker; Anthony Azizi as Naveen Banerjee; Ivar Brogger as Vincent Sandinsky
źródło;spoilerTV
tłumaczenie na szybko;moje
Michael i Lincoln walczą o Scyllę, kiedy Christina zleca 'śmiercionośny strzał' i wprawia swój plan w ruch. Sara otrzymuje nieoczekiwaną wiadomość.
T-Bag'owi przytrafia się scena w Indyjskiej Ambasadzie, a paranoja Pad Mana prowadzi do śmierci.
Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Michael Rapaport as Don Self; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; William Fichtner as Alexander Mahone
Guest Cast: Kathleen Quinlan as Christina Scofield; Leon Russom as General Jonathan Krantz/Pad Man; Ted King as Downey; Steve Toms as Stuart Tuxhorn; Raphel Sbarge as Ralph Becker; Anthony Azizi as Naveen Banerjee; Ivar Brogger as Vincent Sandinsky
źródło;spoilerTV
tłumaczenie na szybko;moje
Michael Scofield
Fox ogłosił dzisiaj, że potwierdza finał serii Prison Break na 15 maja (20.00-22.00). Zgodnie z rzecznikiem Fox'a, dwu godzinny dramat zaowocuje "dwoma głównymi śmierciami" i powrotem czterech znajomych twarzy.
Prison Break wraca do harmonogramu na finałowe odcinki począwszy od 17 kwietnia.
źródło;spoilerTV
Czyżbyśmy mieli ujrzeć w finale dawno nie widzianych postaci, takich jak np. C-Note?
Prison Break wraca do harmonogramu na finałowe odcinki począwszy od 17 kwietnia.
źródło;spoilerTV
Czyżbyśmy mieli ujrzeć w finale dawno nie widzianych postaci, takich jak np. C-Note?
Lincoln Burrows
Powrót czterech znajomych twarzy? Może to być C-Note, Kellerman, Reynolds... Któż jeszcze?
Mahone
mam nadzieję, że nie Abruzzi
. Owszem-póki żył, był jedną z moich ulubionych postaci, ale powrót z rzekomego grobu- niie, to już byłoby za wiele.
Świeżak
Mogę się założyć że wróci C-Note Kellerman i chyba Abruzzia może Grechen ??
Lincoln Burrows
Nie przesadzajmy. Choć błędem było ożywienie Sary, to myślę, że scenarzyści uczą się na błędach i drugiego takiego samego nie popełnią.girls1394 pisze:chyba Abruzzi
Myślę, że wrócić może również Susie, ukochana T-Baga.
Tweener
hehe ja bym się przejął bardziej kogo by uśmiercili 
na kogo stawiacie?
na kogo stawiacie?
Mahone
Nieważne kto, byle by nie uśmiercili Teddy'ego i Alexa. Za to bracia mogą spokojnie odejść xD. Ale tu na pewno chodzi o Gretchen, a kto jeszcze...może Fernando ? 
Tweener
Nie jakby obaj odeszli, to by było w/g mnie najgorsze podsumowanie jakie mogło być.
Wtedy straciłyby sens poprzednie sezony.
Mam nadzieje, że tak się nie stanie.
Wtedy straciłyby sens poprzednie sezony.
Mam nadzieje, że tak się nie stanie.
C-Note
No wlasnie -.- Teddy'ego to jeszcze ale alexa albo Fernando ? i tak bez sensu 
Lincoln Burrows
Dwie główne śmierci - rety, czy tylko ja jestem taki bystry, bo domyśleć się, że chodzi o braci? 
Świeżak
Też mnie się tak wydaje. Ale mam nadzieje że nasze domysły się nie sprawdzą.Nero pisze:Dwie główne śmierci - rety, czy tylko ja jestem taki bystry, bo domyśleć się, że chodzi o braci?
A jak się tak zastanawiam że jak wróci Kellerman to kto go zagra bo sam Adelstein zarzekał się że wątek z jego udziałem jest skończony.Jeźeli wróci Kellerman i zagra go ktoś inny niż Adelstein to ja nie oglądam PB.
Mahone
Hm, ja takie wizje snuję już od hmm..końcówki drugiego sezonu xD. Chociaż jest mowa o dwóch- a wydaje mi się, że Gretchen niestety już nie będzie, to może chociaż jeden z braci wyleci z gry ?Nero pisze:bo domyśleć się, że chodzi o braci?
Michael Scofield
Piątek, 24 kwietnia
4x18 "Vs."
Michael i Lincoln walczą/pojedynkują się; Christina wprawia swój plan w ruch, a Sara dokonuje zaskakującego odkrycia.
Piątek, 1 maja
4x19 "S.O.B."
Michael ma nieprzyjemne spotkanie z Christiną, która "zrzuci bombę sensacyjną" dotyczącą Lincolna, podczas gdy sam Lincoln zmierza wprost do śmiercionośnej pułapki Christiny. T-Bag chce udowodnić, że nadaje się na człowieka Firmy.
Piątek, 8 maja
4x20 "Cowboys & Indian"
W hotelu wybucha zamieszanie po zabójstwie/zamachu na światowej konferencji w sprawie energii i Michael musi wybrać pomiędzy uratowaniem Sary lub Lincolna.
Piątek, 15 maja
4x21, 4x22 "Exchange" / "Killing numer" Series Finale
Znane twarze powracają aby pomóc Michaelowi zakończyć walkę w dążeniu do zniszczenia Firmy raz na zawsze.
źródło;spoilerTV
tłumaczenie;moje
I wszyscy żyli długo i szczęśliwie. xD
4x18 "Vs."
Michael i Lincoln walczą/pojedynkują się; Christina wprawia swój plan w ruch, a Sara dokonuje zaskakującego odkrycia.
Piątek, 1 maja
4x19 "S.O.B."
Michael ma nieprzyjemne spotkanie z Christiną, która "zrzuci bombę sensacyjną" dotyczącą Lincolna, podczas gdy sam Lincoln zmierza wprost do śmiercionośnej pułapki Christiny. T-Bag chce udowodnić, że nadaje się na człowieka Firmy.
Piątek, 8 maja
4x20 "Cowboys & Indian"
W hotelu wybucha zamieszanie po zabójstwie/zamachu na światowej konferencji w sprawie energii i Michael musi wybrać pomiędzy uratowaniem Sary lub Lincolna.
Piątek, 15 maja
4x21, 4x22 "Exchange" / "Killing numer" Series Finale
Znane twarze powracają aby pomóc Michaelowi zakończyć walkę w dążeniu do zniszczenia Firmy raz na zawsze.
źródło;spoilerTV
tłumaczenie;moje
I wszyscy żyli długo i szczęśliwie. xD
Świeżak
Będzie ciekawieagulec pisze:i Michael musi wybrać pomiędzy uratowaniem Sary lub Lincolna.