John Abruzzi
Witam
Chciałbym dowiedzieć się od was czy chciałbyś/abyś aby twoje zdjęcie zostało umieszczone w kalendarzu na 2009 rok, który promował by forum Prison Break.
Czekam na wasze głosy.
Chciałbym dowiedzieć się od was czy chciałbyś/abyś aby twoje zdjęcie zostało umieszczone w kalendarzu na 2009 rok, który promował by forum Prison Break.
Czekam na wasze głosy.
Ostatnio zmieniony 2008-12-03, 20:08 przez KhAn, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Jeśli bym wybrała zdjęcie to pewno 
T-Bag
czemu nie w takim forumowym gronie nawet fajnie by to wyglądało ;-)
Michael Scofield
Ja bym bardzo chciała. Tak najlepiej na Czerwiec żebym była. A tak Serio to ciekawe kto by wydał coś takiego.
John Abruzzi
Wydaniem takiego egzemplarze zajmę się ja i wy się o nic nie będziecie martwić tylko kwestia jest taka czy jesteście chętni na taki pomysł i czy nie było by problemu jakbyście mieli swoje zdjęcia udostępnić aby znalazły się w kalendarzu 
Michael Scofield
Ze zdjęciem nie na problemu a jak to będzie wyglądało dokładnie ? Tylko my czy jeszcze postacie z PB
Michael Scofield
Ale ale o co chodzi?
Co to za kalendarz? Gdzie bedzie ewentualnie udostępniany i skad w ogóle pomysł, żeby zdjęcia userów promowały forum, bo jak rozumiem po to ma być tworzony?
Co to jakas nowatorska forma marketingu? xD
Co to za kalendarz? Gdzie bedzie ewentualnie udostępniany i skad w ogóle pomysł, żeby zdjęcia userów promowały forum, bo jak rozumiem po to ma być tworzony?
Co to jakas nowatorska forma marketingu? xD
John Abruzzi
Tylko wy na jakimś tle bo jeśli chodzi o postacie PB to może być problem z prawami autorskimi 
Michael Scofield
Heh...kurde ja to chyba nie, bo kalendarza szkoda niszczyc
Michael Scofield
ale opłaca się produkować takie coś tylko z myślą o nas? no bo nie wiem jak Ty to widzisz, ale chyba nie liczysz, że ktoś poza forum się na niego skusi?
p.s.
ja na nie, no bez przesadyzmu zebym u kogos na scianie wisiała
p.s.
ja na nie, no bez przesadyzmu zebym u kogos na scianie wisiała
Michael Scofield
Więc tak:
Pomysł fajny ;-) fajnie by to wyglądało, powiem że fajnie by było mieć taki kalendarz w pokoju! raczej był bym skłonny się zgodzić, czyli ZA, ale tak do końca nie jestem przekonany więc teraz nie oddaje głosu ;-)
Chciałbym go zobaczyć przed wydaniem, czyli projekt ;-)
Pomysł fajny ;-) fajnie by to wyglądało, powiem że fajnie by było mieć taki kalendarz w pokoju! raczej był bym skłonny się zgodzić, czyli ZA, ale tak do końca nie jestem przekonany więc teraz nie oddaje głosu ;-)
Chciałbym go zobaczyć przed wydaniem, czyli projekt ;-)