John Abruzzi
John Abruzzi
Oglądalność Odcinków

Post autor: KhAn »

Oto statystyki oglądalności pierwszych ośmiu odcinków 3 Sezonu Prison Break , jak widać oglądalność daleka jest tej z 1 sezonu.

Odcinek 1: “Orientación” 7.5 mln. widzów (17.09.2007)
Odcinek 2: “Fire/Water” 7.28 mln. widzów (24.09.2007)
Odcinek 3: “Call Waiting” 7.22 mln. widzów (1.10.2007)
Odcinek 4: “Good Fences” 7.21 mln. widzów (8.10.2007)
Odcinek 5: “Interference” 7.52 mln. widzów (22.10.2007)
Odcinek 6: “Photo Finish” 7.80 mln. widzów (5.11.2007)
Odcinek 7: “Vamonos” 7.80 mln. widzów (5.11.2007)
Odcinek 8: “Bang & Burn” 7.20 mln. widzów (12.11.2007)
Michael Scofield
Michael Scofield
Czyli powinni ładnie zakończyć na tym 3 sezonie. Taki mój wniosek. Albo zrobić "coś", żeby przyciągnąć ludzi do ekranu. Czyli chyba pożyczyć różdżkę od Harry'ego Pottera ;P
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Oglądalność Odcinków

Post autor: niunia »

a jaka była oglądalnosć w I sezonie ?

własnie; jeśli chcą zrobic 4 sezon, to muszą czymś zachęcić widzów, bo obawiam się, iż ogladalnosc widzow moze spaść.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

nie, no nie jest tak zle, jak by jeszcze nie bylo internetu i nikt nie moglby sciagac to ogladalnosc byla by kilka razy wieksza :-P boze dzieki ci za internet :-P :-P :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
No wiem wiem, chciała sobie zażartować ;P
boze dzieki ci za internet
Oj tak ^^ Co my byśmy zrobili bez tego neta ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

oj tak, potwierdzam , mam neta od stosunkowo niedawna a już nie wyobrażam sobie zycia bez niego
Świeżak
Świeżak

Post autor: PryQ »

Net jest o tyle niebezpieczny że można się od niego uzależnić. :-D A co do 3 sezonu to powinni na nim zakończyć, wszystko robi się za bardzo zagmatwane. :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

teraz mają czasu trochę to niech dopna te odcinki na ostani guzik, i na tym mogli by w sumie zakończyć... bo zawsze im wiecej serii tym serial nudniejszy
Michael Scofield
Michael Scofield
Net jest o tyle niebezpieczny że można się od niego uzależnić.
skąd ja to wiem :roll: xD
zawsze im wiecej serii tym serial nudniejszy
idealny przykład Lost, według mnie.

Dokładnie, powinni wszytko odpicować jak się patrzy i...zakończyć. Choćby nie wiem co to i tak mi to ciężko przechodzi przez gardło ;P I tak oglądam ten serial już tylko dla jednej postaci. Na poważnie.
Michael Scofield
Michael Scofield

AutumnLeaf pisze:I tak oglądam ten serial już tylko dla jednej postaci. Na poważnie.
ja też.. zrsztą pewnie dla tej samej :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
Pewnie tak ;P
Ja naprawdę nie żałuje, jeżeli zginie to reszta mnie już nie bardzo obchodzi. Nie znaczy, że już nie obejrzę ani jednego odcinka, ale to nie będzie to samo.
Rzucę na nich klątwę ^^ Jak go uśmiercą to oglądalność spadnie im o połowę. O. xD
Michael Scofield
Michael Scofield

dokładnie...wogóle tak mi sie wydawało że w zapowiedzi 9 odcinka T-Bag butował Alex'a :evil: jak tak można .... niedobry T-bag ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Oj no tak Oo straszne...może Alex nie ma jak odwdzięczyć się Teddyemu za dragi. Cholera mam nadzieję, że da sobie radę. No nic poczekamy zobaczymy.
Świeżak
Świeżak

Post autor: Fl3t05 »

1. Nie wiem czemu Was dziwi to, że oglądalność jest mniejsza skoro robią sobie dwumiesięczną przerwę - w I sezonie taka rzecz na pewno nie miałaby miejsca.
2. Pierwsze sezony są zawsze lepsze i przyciągają większą widownie.
3. Ludzie wychodzą z założenie, że im czegoś jest więcej, tym się robi bardziej nudne i przestają oglądać.

IMO oglądalność jest bardzo wysoka. Spodziewałem się czegoś ~5mln. 7 to nie taki zły wynik. Gdy zaczną powstawać kolejne sezony to oglądalność zacznie spadać - taka jest kolej rzeczy. Mimo że sam chętnie obejrzałbym kolejne x sezonów, to i tak uważam, że powinni poprzestać na trzech.
niunia pisze:jeśli chcą zrobic 4 sezon, to muszą czymś zachęcić widzów, bo obawiam się, iż ogladalnosc widzow moze spaść.
Jeśli zrobią to zawsze spadnie. Choćby nie wiem co robili to i tak nie będą mieli takiej oglądalności jak w sezonie pierwszym. No bo przecież nie powiecie mi, że trzeci sezon nie trzyma poziomu? Oczywiście, że trzyma. Ludzie jednak są znudzeni materiałem. Większość wychodzi z założenia: I seria - ok, II - ujdzie, ale po co?; III - do dupy. I tak niestety będzie, gdyby powstał IV sezon i trzymałby nie wiadomo jaki poziom to i tak nie będzie miał takiej oglądalności jak ten I.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z powyższym komentarzem; chyba wiele pisać nie musze skoro już zostało wyjaśnione, no a jeśli chodzi o statystyki to są naprawdę dobre jeśli zważając na to iż fanów jednak ubywa, bo przecież każdy ma świadomość iż kolejne sezony robią tylko dla kasy, a nie dla przyjemności, bo gdyby tak było to wtedy może by się starali o wiele bardziej niż to co jest teraz... przyznam iż jak dla mnie 8 odcinek jest najlepszy z całego sezonu mam jedynie cichą nadzieję, że będzie ich więcej...
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”