Forum zostało przeniesione na nowy serwer. Wygląda, że jest OK, ale nie wykluczam, że mogą pojawić się błędy.
Masz jakiś problem? Coś nie działa? Proszę o zgłoszenie w tym temacie.
Masz jakiś problem? Coś nie działa? Proszę o zgłoszenie w tym temacie.
Czasami jak chcę wejść do jakiegoś działu, to cała strona mi nie działa i musze czekać parę sekund aby się włączyła... Długo to będzie trwało czy po paru tygodniach to się zmieni? 
Michael Scofield
Mi dzisiaj wyskoczyło coś takiego zamiast strony:
Już po wejściu na forum pojawia się dalej - podczas przeglądania.
Kod: Zaznacz cały
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User filmy_prison already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/filmy/domains/filmowo.net/public_html/prison-break/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
User filmy_prison already has more than 'max_user_connections' active connections Michael Scofield
Mi się pojawia to samo co agulec. Trzeba coś z tym zrobić bo nie mogłam wejść na forum dzisiaj,
Zgłaszane przez Was problemy są związane z przeciążeniem forum - zbyt duża oglądalność=zbyt dużo zapytań do bazy danych.
Jak bardzo jest to nagminne?
Rozwiązaniem jest zapewne usunięcie części dodatków...
Jak bardzo jest to nagminne?
Rozwiązaniem jest zapewne usunięcie części dodatków...
Michael Scofield
Jest nagminne rano jak wchodzę to normalnie się ładuje. Ale teraz to mam wielki problem z załadowaniem strony.
Czyli jak mówiłem przeciążenie, data zresztą wybitnie na to wskazuje. Jak dalej tak będzie to czeka mnie optymalizacja skryptu. Może na wtorki będzie trzeba zrezygnować z kilku dodatków...
Michael Scofield
Wydaje mi się, że po wyłączeniu moda z ostatnimi tematami chodzi jak wcześniej, płynnie i bez błędów o przeciążeniu. Może to też za sprawą pory dnia, bo zauważyłam, że późno w nocy, kiedy jest mniejszy ruch lub wcale - chodzi dobrze, natomiast w ciągu dnia ładuje się i ładuje.. Zobaczymy jutro 
T-Bag
Zwłaszcza, że wczoraj były godziny szczytu^^ bo ludzie byli po linki z nowym odcinkiem.
Michael Scofield
Ostatnio zbyt denerwująco często i na zbyt długo pojawia mi się to:
[mod]Kurczę, przez te błędy forum pustoszeje, przynajmniej tak mi się wydaje. Po wyłączeniu części opcji błąd z przeciążeniem chyba się skończył, tylko goło bez nich
.[/mod]
Kod: Zaznacz cały
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /home/filmy/domains/filmowo.net/public_html/prison-break/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 Mi też się to ciągle pokazuje i mnie malutki szlag trafia
Ale musze się przyzwyczaić do tego, że będzie się to ukazywało przez jakiś czas...
Robię co mogę... Mam nadzieję, że uda się do następnego tygodnia wszystko z tym zrobić.
Michael Scofield
Mi tez sie to wyswietla, i czasem jeszcze NOT FOUND 404...ale kij
John Abruzzi
Nie wiem czy to błąd, ale czasami jak klikam w dział "INNE TEMATY", to nie pokazują mi się normalnie tam takie działy jak powinny, czyli np. Offtopic, Telewizja, Gry itp, tylko takie dwa tematy:
Reklama forum
Userbary :: prison-break.filmowo.net
Trochę się zastanawiałem czy to zgłosić, ale zdecydowałem, że zgłoszę bo to może jest jakiś błąd, który można łatwo naprawić. Pozdrawiam.
Reklama forum
Userbary :: prison-break.filmowo.net
Trochę się zastanawiałem czy to zgłosić, ale zdecydowałem, że zgłoszę bo to może jest jakiś błąd, który można łatwo naprawić. Pozdrawiam.
To już było na samym początku
Zawsze jak wchodziłam w Inne tematy, to te tematy już były...
John Abruzzi
Wiem, że były, ale oprócz nich były jeszcze także normalne działy, a teraz czasami nie ma tam oprócz nich nic. Mi się wydaje, że to jakiś błąd, ale ja mogę się mylić.
Luz tam.. Kiedyś na pewno nie zniknie 
Dzisiaj rano pojawił mi się błąd ogólny w temacie IV sezon logo
Dzisiaj rano pojawił mi się błąd ogólny w temacie IV sezon logo
Przyzwyczajam się już pomału do tegoCould not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 12 from storage engine
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_attachment, p.post_expire, p.reporter_id, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 1583 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 25, 25
Line : 847
File : viewtopic.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Michael Scofield
Mnie się pojawił taki sam błąd jak u Pam, nie wiem co się dzieje, ale trzeba to zlikwidować.
Dominik676, Pam, nie wiem w czym rzecz. U mnie takie błędy nie występowały.
Kiedy ostatnio był błąd 404?
Kiedy ostatnio był błąd 404?
Michael Scofield
Blad 404 u mnie jakos w czwartek chyba wystapil, a poza nim to ciagle, jakeis inne, np. wczoraj normalnie sie strona wczytala, ale powyskakiwaly szerego liczb i literek
...czasem ejszcze wyskoczy cos po ang i strona sie nie laduje ale po paru minutach znika
Nie mam pojęcia skąd się biorą takie błędy. Proszę o wklejanie screenów z błędami. Inaczej nie dojdę do źródła problemu.
Michael Scofield
Ok, jesli nastepnym razem pojawi sie cos podobnego to na pewno wstawie screeny... W sumie jest to uciazliwe, ale da sie z tym zyc 
Michael Scofield
W googlach zamiast prawidłowo opisanego linku do forum wyskakuje :
-tacode-error--tacode-error- ( zamiast tytułu i opisu)
www.prison-break.filmowo.net/ - 1k - Kopia - Podobne strony
-tacode-error--tacode-error- ( zamiast tytułu i opisu)
www.prison-break.filmowo.net/ - 1k - Kopia - Podobne strony
Błąd jest mi już znany. Myślę, że do końca tygodnia uda mi się go naprawić.
Dziękuję za zgłoszenie!
Dziękuję za zgłoszenie!
Michael Scofield
Pojawil mi sie jakos w pt blad, nawet mam gdzies na kompie screen'a, wstawic?