Michael Scofield
nareszcie w domuuuu 
Michael Scofield
tak pachne śmietaną... Tak się troche czuję 
Michael Scofield
dobrze, za sprawą takiego jednego telefonu, który mnie pobudził do życia normalnie
;*
Mahone
A ja źleee...
Chcę do domu.
Michael Scofield
Zle zle zle zaraz idę na angielki będe w domu o 19 a jutro sprawdzian z Historii i matmy no czeka mnie upojna noc jak nic.
Mahone
U mnie już lepiej
Jakoś da się przeżyć dwa dni na samej kawie...
Michael Scofield
Babydoll- w sumie tydzien sie da
wlasnie pije i czuje sie niekomfortowo z mysla o czwartku
wlasnie pije i czuje sie niekomfortowo z mysla o czwartku
Fernando Sucre
tak jakoś... raz dobrze, raz źle... w sumie średnio
przede wszystkim, to nic mi się nie chce, a mam tyyyle do roboty
Czemu te święta im bliżej, tym dalej?!
przede wszystkim, to nic mi się nie chce, a mam tyyyle do roboty
Czemu te święta im bliżej, tym dalej?!
Michael Scofield
o matko!!! chyba pojde w slady kumpeli i najem sie kartofli surowych zeby jutro nie isc do szkoly xd Tyle nauki a ja nic nie umiem i nma dodatek nie chce mi sie tego opanowac xD zle sie mam
Michael Scofield
własnie se przypomnialam...xD
siedze se na pasjonujacym wykladzie ze wstepu do prawoznawstwa notuje uważnie postulaty Harta i Dworkina, w czasie gdy moj sąsiad ryje dlugopisem na podstawce:
"Agent Mahone tu był, ale nie przeżyył"...
ten serial mnie przesladuje...^^
nogi mnie bola, a wczesniej mnie nie bolały.
Jezu jutro wf...znowu sie rozchoruje pewnie
jak mi sie nic nie chce.................................................
siedze se na pasjonujacym wykladzie ze wstepu do prawoznawstwa notuje uważnie postulaty Harta i Dworkina, w czasie gdy moj sąsiad ryje dlugopisem na podstawce:
"Agent Mahone tu był, ale nie przeżyył"...
nogi mnie bola, a wczesniej mnie nie bolały.
Jezu jutro wf...znowu sie rozchoruje pewnie
jak mi sie nic nie chce.................................................
Michael Scofield
B..., to chyba dobrze że cię prześladuje wspomnienia nie dadzą ci się zanudzić na wykładzie. Trzeba było nawiązać rozmowę z tym gościem... 
Michael Scofield
no oczywiscie ze nawiązałam xD
Michael Scofield
No i o to chodzi B..., trzeba się ingerowac z ludzmi o podobnych zaiteresowaniach.
A ja jechałam autobusem i markerem pisało Prison Break na siedzeniu odrazu mi się humor poprawił.
A ja jechałam autobusem i markerem pisało Prison Break na siedzeniu odrazu mi się humor poprawił.
C-Note
rano - positive, po dniówce w szkole - negativ, po obejrzeniu fajnego filmu (10 minut temu) - positiv 
Michael Scofield
hahahaB... pisze:moj sąsiad ryje dlugopisem na podstawce:
"Agent Mahone tu był, ale nie przeżyył"...ten serial mnie przesladuje...^^
U mnie ktoś ma dzwonek do komóry z czołówki PB
Dobrze, całkiem wesoło tak się obijać do momentu, kiedy będzie już za późno na wszystko xD
T-Bag
Haha o lol, niezłe takie prześladowanieB... pisze:"Agent Mahone tu był, ale nie przeżyył"...
Ogółem dobrze, nie licząc tego że mam tak zawalone te dni, że chyba nie dożyję przerwy świątecznej
Świeżak
w tej chwili srednio bo mi zimno i musze czytac lekture na j. polski ;/
Mahone
Studiujesz prawo? ;> Ja tam lubię wstęp, ale o niebo bardziej lubię konstytucyjne... A to dlatego że boooski wykładowca, mniam!B... pisze:siedze se na pasjonujacym wykladzie ze wstepu do prawoznawstwa notuje uważnie postulaty Harta i Dworkina...
A ogólnie to głowa mnie boli.
Michael Scofield
I tylko to jest fajne w edukacji polskiej. Zamiast o treści wykładu myśli się o wykładowcy. Ja czuje się jakby mnie tu nie było jakbym była w zupełnie innym zakątku świata. To chyba oznaka że to nie moje miesce.
Mahone
Ależ koleżanko, ja myślę i o tym i o tym, serio!Ania1991_ck pisze:I tylko to jest fajne w edukacji polskiej. Zamiast o treści wykładu myśli się o wykładowcy.
Ehhh... Czemu mnie tak boli głowa?
Michael Scofield
Babydoll- niestety, Ty na UŁ, ja na UJ
moj wykładowca od prawoznawstwa jest bardzo fajny, rzuca zarcikami na lewo i prawo, ale materia dosc durna, bo mało konkretna, nie lubie takich filozoficznych bzdetów^^
konsta loveeeee
w czw kolokwium, wiec kocham ja jeszcze bardziej
a no własnie....status posła i senatora mnie rozbudził, zapowiada sie miły wieczór
ożesz
oplacalo się nie spać w srodę... hyhyhyhy ale suprajs.... dr M.:*
moj wykładowca od prawoznawstwa jest bardzo fajny, rzuca zarcikami na lewo i prawo, ale materia dosc durna, bo mało konkretna, nie lubie takich filozoficznych bzdetów^^
konsta loveeeee
a no własnie....status posła i senatora mnie rozbudził, zapowiada sie miły wieczór
ożesz
oplacalo się nie spać w srodę... hyhyhyhy ale suprajs.... dr M.:*
Fernando Sucre
spaaaaaaaać mi się chce...
Michael Scofield
po wf o dziwo niezmęczona
staram się jakoś zmobilizować do czegokolwiek...
i brzuch mnie boli... chyba po tym obrzydliwym kubusiu bananowo-marchwiowo- jakimś...

staram się jakoś zmobilizować do czegokolwiek...
i brzuch mnie boli... chyba po tym obrzydliwym kubusiu bananowo-marchwiowo- jakimś...
Michael Scofield
..mam dzisiaj jakiś wstręt do komputera 
Mahone
A mnie znów boli głowa...
Kawyyy...