Michael Scofield
Taaa... to, ze siedzę na GG, zamiast sie uczyć ;-) Ale dobraa...
Michael Scofield
a tam.ja się ucze zawsze tak przedział między 22 a 23
bo tak to mi sie nie chce 
Michael Scofield
Tak wcześnie? Bosh... ja zawsze ok. 2-3. W porywach do 4 
Michael Scofield
ja zasypiam najpóźniej o północy xDxD bo zmęczona zawze jestem.mk95 pisze:Tak wcześnie? Bosh... ja zawsze ok. 2-3. W porywach do 4
Michael Scofield
No i wychodzi na to, ze tylko ja taki niezdrowy tryb życia prowadzę ;-)Xaneta pisze: najpóźniej o północy
Michael Scofield
być może xD pamietam jak na sylwestra całą noc nie spałam.taka bylam zmęczoa że zasnąłęam nie wiem kiedy i spałam 30 min xD a potem poszłam jeszcze na podwórko sie sniezkami rzucać xD
Michael Scofield
Będę musiała lecieć... papa Aniołki wszystkie.
Ale na Sylwestra to ja nigdy nie śpię... to jedyna noc w roku, kiedy zasypiam ok. 12
Ale na Sylwestra to ja nigdy nie śpię... to jedyna noc w roku, kiedy zasypiam ok. 12
Michael Scofield
cóz wy tu wyrabiacie kobiety?
jakie tematy xD
senne... w czas^^
mam pytanie: wy tez macie takie fioletowo-ziolonkawe wory jak spicie 4-5 h?
jakie tematy xD
senne... w czas^^
mam pytanie: wy tez macie takie fioletowo-ziolonkawe wory jak spicie 4-5 h?
Michael Scofield
hmmm.. ja na razie na wory nie narzekam.. chociaz ostatnio nie spałam cała noc i nie mogłam na siebie patrzeć, straszyłam wszystkich wręcz ^^
mam teraz tak tryb poprzestawiany dziewnie OO .. śpie od 16-18 albo od 20-22 a pozniej siedze do 3 w nocy, bo mi sie spac nie chce ^^
mam teraz tak tryb poprzestawiany dziewnie OO .. śpie od 16-18 albo od 20-22 a pozniej siedze do 3 w nocy, bo mi sie spac nie chce ^^
Michael Scofield
ja mam podobnie, prześpię się po południu a potem cała noc moja 
Michael Scofield
ja nie spie po południu i w nocy tez nie moge... i wychodzi ze spie 3-5 h na dzien
ale teraz to mi bardzo na rekę xD
ale teraz to mi bardzo na rekę xD
Michael Scofield
no to nie jestes sama
gdyby nie rodzice to bym spal tak jak ty
mnie jeszcze wyzsze wladze ograniczaja 
Michael Scofield
mnie nie tyle ograniczają co wkur*** włażąc mi do pokoju: tak jak ostatniej nocy: o 1 ojciec 1:40: babka, 2:30: dziadek
nosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Scofield
Ja przez dwa miechy spałam średnio 4 godziny dziennie w porywach do 5, sińców pod oczami nadal się pozbyć nie mogę. Spać chce mi się non stoo i potrzebuję chyba całęgo roku, żeby przestawić się na normalne chodzenie spać xD zresztą...to juz niemożliwe, ja jestem sową...nie śpię w nocy.
Michael Scofield
mi sie nawet nie chce spac w dzien jak nie spie w nocy, z tym, ze jak musze sie na czyms skupic to jest ciezko..choc tez nie zawsze...czasem po siedzeniu do 4 nad ranem, wstawaniu koło 6, dojsciu do szkoły jakos^^mam bardziej swiezy umysł niz gdy spie dłuzej...
dziwne troche...
dziwne troche...
Michael Scofield
hmm.. ja mam napuchnięte oczy jak mało śpię
teraz w miarę długo śpię - korzystam póki mogę xD ja ogólnie to lubię spać^^ ale jak trzeba to potrafię siedzieć i siedzieć cały dzień, całą noc aż do momentu kiedy muszę pójść na uczelnie i nawet jeszcze wrócić, chociaż czuję się wtedy okropnie.
Rekord to 31 godzin na nogach xD a rekord spania to 19h non-stop (po tych 31 bez zmrużenia oka
)
Rekord to 31 godzin na nogach xD a rekord spania to 19h non-stop (po tych 31 bez zmrużenia oka
Michael Scofield
Ja jak śpię za długo to mnie głowa boli a jak za krótko to jestem nie wyspany, i też do kitu się czuje,rzadko zdarzy mi się wstać bez bólu głowy i żebym był wyspany
zazwyczaj albo jedno albo drugie 
Michael Scofield
nom xD albo jak nawet krócej się śpi xD ale jak już ma się spać tak krótko to lepiej wogóle.człowiek jest bardziej rozbudzony jak nie śpi niż jak zaśnie na 4 h xD ja takie same wory mam jak przed kompem długo siedze xD A ten no.Jak często Wam się zdarza ze choć jestescie zmęczeni to nie możecie zasnąć?wy tez macie takie fioletowo-ziolonkawe wory jak spicie 4-5 h
T-Bag
ja cos wiem o spaniu jak mam na rano to wstaje o 4 30 ;-) a usypiam o 00.00 i zawsze sie zastanawiam czemu tak pozno zasypiam choc klade sie o 22 i doszedlem do wniosku ze to przez nerwy ktore mam w pracy .Ale na szczescie zdarza mi sie tylko to jak mam na rano juz z innymi zmnianami jest lepiej ;-)
Michael Scofield
ooo to mój rekord wynosi 33 godziny...i jeszcze poszłąm o 3 nad ranem spać, bo nie mogłam usnąć xD to była sesja zimowa...w letniej to chyba umrę...zejdę na zawał...
T-Bag
AutumnLeaf nie spalas 33 godziny LAdnie musze przyznac ze ja bym zasnal na siedzaco albo na stojaco
a tak pozatym to znam osobe ktora potrafi zasnac na stojaco powaga 
Michael Scofield
o ja xD ja bym padła xD moj rekord to jakieś 27 godzin po czym zasnęlam nie wiadomo kiedy... xDxDxDAutumnLeaf pisze:ooo to mój rekord wynosi 33 godziny...i jeszcze poszłąm o 3 nad ranem spać, bo nie mogłam usnąć xD to była sesja zimowa...w letniej to chyba umrę...zejdę na zawał...
Michael Scofield
haha xD to żółwik AłtumnAutumnLeaf pisze:ooo to mój rekord wynosi 33 godziny..
a z tym, że lepiej nie iść spać w ogóle niż na 4h, to trochę prawda.. bo jak się w ogóle nie pójdzie spać, to koło 8.00 rano człowiek się rozbudza, tylko ciężko potem przetrwać kolejny dzień.
Ale jak przez dwa miesiące jest tak, że 4h snu to wszystko na co można sobie pozwolić, to lepiej chodzić spać
Michael Scofield
ja po nie przespanej nocy jestem pełna energii i w ogole jest zajeb*** az do godz15- 16. Juz kilkakrotnie tak bywało ze jesli nie spałam to byłam w stanie dotrwac tylko do tej godziny i ani chwili dłuzej.
Przez pierwsza klase liceum spałam w ciagu 4 nocy nauki po 4 h...a teraz sobie jkaos tego nie wyobrazam...^^
Przez pierwsza klase liceum spałam w ciagu 4 nocy nauki po 4 h...a teraz sobie jkaos tego nie wyobrazam...^^
Michael Scofield
ja nie wiem...teraz bede siedziec to może cie pobijęAutumnLeaf pisze: wynosi 33 godziny