Michael Scofield
wohoho to się dopiero nazywa poświęcenie ^^
Michael Scofield
no podziwiam xD ja tam meczu jednak nie odpuszcze...^^
T-Bag
FORUM hm... Nie da opisac sie slowami jak tu jest trzeba wejsc i samemu zobaczyc a jak sie juz wejdzie to juz niewyjdzie bo poprostu jest super,fajni ludzie ,duzo dzialu downlad!
Michael Scofield
hyhy.. wiem coś o tympiotras003 pisze:jak sie juz wejdzie to juz niewyjdzie
uwielbiam to forum i ludzi, którzy je tworzą^^
Michael Scofield
hmmm...co ja sądze o forum...w sumie to mój trzeci dom zaraz po akademiku i rodzinnej chatynce xD jak wstaje to z telefonem w ręku wchodzę na forum, idę spać, ostatnia strona jaką wyłączam....ekhm xD
Michael Scofield
AutumnLeaf, wiem cos o tym
mniej wiecej 90% stron na krore wchodze to.. zgadnijcie 
Michael Scofield
ejejejej kurde xD mnie chodziło o forum, ale nie chciałam po raz trzeci powtarzać wyrazu xD ja pierdziele marrrrrrrreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Scofield
Forum jest jak chodzenie po bagnach----Wciąga 
Michael Scofield
swietnie ujete seboSebo160186 pisze:Forum jest jak chodzenie po bagnach----Wciąga
Michael Scofield
ja mam tak samo. Zawsze rano wchodze tylko się nie loguję czasem xDAutumnLeaf pisze:jak wstaje to z telefonem w ręku wchodzę na forum
Michael Scofield
Nie wyobrażam sobie życia bez forum. Jak tylko wchodzę do neta to pierwsze co robie to na forum tup tup tup...
Michael Scofield
ja mam dokładnie tak samo... pierwsze co robie po powrocie ze szkoły : mykam na forum..
nie wyobrażam sobie co bym zrobiła bez niego i bez Was
Michael Scofield
tak samo. ja tu przesiaduję 3/4 swojego wolnego czasu.ale to bardzo dobrzepatus1905 pisze:ja mam dokładnie tak samo... pierwsze co robie po powrocie ze szkoły : mykam na forum.. nie wyobrażam sobie co bym zrobiła bez niego i bez Was
Michael Scofield
wezcie mnie nie dobijajcie, ja zamiast sie uczyc tu przesiaduje. A jak nie zdam przez was potwory moje matury, nie dostane sie na studia to wy mnie bedziecie utrzymywac i ewentualnie załatwicie mi posade w TESCO ;-)
forum...uzaleznienie...jedno z wielu...ostatnio chyba najpowazniejsze
forum...uzaleznienie...jedno z wielu...ostatnio chyba najpowazniejsze
Michael Scofield
jezeli chodzi o pytanie zawarte w nazwie tematu... to glupie pytanie xD co mozna sadzic o naszym najlepszym na swiecie forum ?? no co ? xD
Michael Scofield
no ze jest najlepsze xD
a pytanie takie bardziej retoryczne ;-)
a pytanie takie bardziej retoryczne ;-)
Lincoln Burrows
Forum po prostu NAJ.... We wszystkim.... xD I nie wiem co by było, gdybym tu nie trafiła....
Michael Scofield
Prawda jest taka, że gdyby nie było tu tylu fajnych ludzi, to by mi się tu nawet wchodzić raz na tydzień nie chciało. Atmosfera na forum jest super - a ja się szybko przyzwyczajam do super rzeczy^^
najwyżej B.., jak mnie już wywalą ze studiów, to będziemy układać papier toaletowy w TESCO xD a co!
najwyżej B.., jak mnie już wywalą ze studiów, to będziemy układać papier toaletowy w TESCO xD a co!
NAJLEPSZE FORUM!!!!!!!!!! Panuje tu bardzo miła atmosfera
Są mili ludzie. Dużo się dzieje. Lepiej tu niż na pbelite. Tam nie traktują ludzi poważnie... A przede wszystkiM panuje tu porządek i jest bardzo spokojnie. Poprostu: na inne świetne forum nie mogłam trafić, tylko tu 
Michael Scofield
Zgadzam się z Pam!! Tolerancja, miła atmosfer! Czuję się jak w domu, a nawet lepiej!! 
Mahone
Według mnie to najlepsze forum o Prison Breaku 
Michael Scofield
Jak ja kocham czytać takie miłe posty ^^ ;*
Michael Scofield
Po czasie jaki spędziłem na forum, Stwierdzam:
-Forum PB nr.1
-Użytkownicy genialni.
-Forum jest jak drugi dom.
-Atmosfera najlepsza.
jestem uzależniony
-Forum PB nr.1
-Użytkownicy genialni.
-Atmosfera najlepsza.
jestem uzależniony
Michael Scofield
no to jest nas dwoje.. a co ja gadam chyba każdy kto chwile z nami pobedzie nie może już nas opuscic...to wciaga jak chodzenie po bagnachSebo160186 pisze:Po czasie jaki spędziłem na forum, Stwierdzam:
-Forum PB nr.1
-Użytkownicy genialni.
-Atmosfera najlepsza.
jestem uzależniony
Michael Scofield
hahahaha xD trzech nas jest, trzech! a nawet myślę, że o wiele więcej^^Sebo160186 pisze:Po czasie jaki spędziłem na forum, Stwierdzam:
-Forum PB nr.1
-Użytkownicy genialni.
-Atmosfera najlepsza.
jestem uzależniony
tak w ogóle to to jest pierwsze forum, na jakim w ogóle się udzielam xD czyli mój tak jakby debiut, jeżeli chodzi o fora, i nigdy nie sądziłam, że można się tak od tego uzależnić, a nawet polubić ludzi na podstawie tego co piszą^^
i jeszcze to było pierwsze forum jakie mi wyskoczyło w wyszukiwarce i miałam wejść tylko na chwilę.. jak w przypadku każdej innej strony w internecie^^