chyba nie będzie chciał...Ania1991_ck pisze:Ciekawe czy Scofield ucieknie z uwięzi fanek
Michael Scofield
Michael Scofield
Pewnie że nie będzie chciał, jest samotny, a przecież polskie laski są sexy
Ja szachuje Lincolna!!!! A reszta dla was.
C-Note
zamawiam Roberta 
Michael Scofield
A ja Willa^^ jak ktoś chce, to się podzielę
może XD
Michael Scofield
No to lista wolnych aktorów się kurczy.
Spieszcie się panienki bo zaraz nic nie zostanie.
C-Note
myśle, ze nawet Went nie potrafiłby uciec od polskich fanek
po paru dniach dziewczyny by go puściły, ale przy okazji straciłby tylko kilka części ciała
po paru dniach dziewczyny by go puściły, ale przy okazji straciłby tylko kilka części ciała
Sara Tancredi
Powiedzialoby sie ze nadepnąl na sekator(odwolanie do 1 sezonu PB ;-) )hbc pisze:po paru dniach dziewczyny by go puściły, ale przy okazji straciłby tylko kilka części ciała
Michael Scofield
To musiał by być wielki sekator. Ale po co dziewczyną kawałki wezmą go całego, jakoś się podzielą.
C-Note
no właśnie sie nie podzielą, tylko zaczną kłócic i podczas walki Went straci kilka części ciała 
Michael Scofield
możliwe 
albo jego skórę zerwa z niego i se oprawią
albo mu zęby powyrywają xD
albo jego skórę zerwa z niego i se oprawią
albo mu zęby powyrywają xD
Michael Scofield
eej bez takich.
Przecież prawdziwa fanka nie skrzywdzi swojego idola. Jak ja bym miała coś urwać Lincolnowi to wolała bym już do oddać zonie.
Przecież prawdziwa fanka nie skrzywdzi swojego idola. Jak ja bym miała coś urwać Lincolnowi to wolała bym już do oddać zonie.
C-Note
ja myśle, ze z Wenta to moze nawet zostać tylko ubranie 
Michael Scofield
jak się na niego rozszalały tłum fanek rzuci, to nawet ubrania nie będzie XDhbc pisze:ja myśle, ze z Wenta to moze nawet zostać tylko ubranie
Michael Scofield
hahaha ja jestem w lepszej sytuacji bo o Dominica mniej kobitek zabiega, a ja zupełnie nie rozumiem dlaczego. No nie mam pojęcia.
Michael Scofield
taką postać gra^^ LynkylnaAnia1991_ck pisze:bo o Dominica mniej kobitek zabiega, a ja zupełnie nie rozumiem dlaczego. No nie mam pojęcia.
Michael Scofield
Heh no ale to lepiej będe musiał przez mniejszy tłum się przedrzeć do niego. A do Alexa to w jakiś taran trzeba si zaopatrzyć.

Michael Scofield
nie w taran, tylko w dobrą siłę przebiciaAnia1991_ck pisze:A do Alexa to w jakiś taran trzeba si zaopatrzyć.
Michael Scofield
ten to się dopiero od fanek nie odpędzi xD
Michael Scofield
A może i to wystarczy, albo jakiś numer trzeba wykręcić żeby wejść tam z klasą.

Michael Scofield
tak. Całą chmarą na mojego Willa wejdąXaneta pisze:ten to się dopiero od fanek nie odpędzi
Michael Scofield
A jak wy wszystkie będziecie lecieć na Alexa ja sobie wezmę dominica nawet nikt nie zauważy. hahahah
Michael Scofield
tak. Uważa że jest taki męski i w ogóle... Niemożliwe ;-)hbc pisze:umarłam
Mahone
jak chcą faktycznie promować PB to może niech wyślą kogo innego...
mnie tam dominic raczej by nie przekonał ( gdybym nie była jeszcze przekonana...) już prędzej Went albo Chris 
C-Note
Went pewnie pojedzie do większego kraju. Polske Dominic odwiedzi pewnie tylko dlatego, że po drodze. Taka gwiazda jak Went to pewnie do Niemiec, czy Bóg wie gdzie 
Lincoln Burrows
to wszyscy wszędzie niech pojadą.... a szczególnie po każdej wypidówce niech jeżdżą... xDxD No np. W Sambo.... Chociaż u mnie w samej mojej klasie połowa dziewczyn by sie na Wynta rzuciła... Na Alexa chyba nikt.... No.... Ale jeśli chodzi o ubranie to z Wynt na gaciach by wrócił (albo i bez xD)