Michael Scofield
Ja nie udzielam możliwości osobistego odbioru^^ Jeszcze byś mój dom zobaczyła... 
Michael Scofield
taa... Ty się pewnie boisz, że się wyda.. w domu to se pewnie dopiero nieźle poklonowałaś 
Michael Scofield
Nie, ja mam tylko jeden egzemplarz 
Michael Scofield
..i prawidłowo 
Michael Scofield
Więcej nie chciałam, jeden starcza ;-) Nawet dla takiej fanatycznej fanki^^
Michael Scofield
nie no wiadomo. Z większą ilością mógłby być kłopot 
Michael Scofield
Jaki kłopot... raczej nadmiaragulec pisze:Z większą ilością mógłby być kłopot
Michael Scofield
no kłopot, że wiesz.. Ty jedna i np pięciu Willów.. kłopot z jedzeniem, ze spaniem i takimi tam.. może być nadmiar - jak wolisz 
Michael Scofield
Aguś... a co to to "takie tam''? Bo wiesz... problem jest ze zrozumieniemagulec pisze:kłopot z jedzeniem, ze spaniem i takimi tam..
Michael Scofield
eee ja tu widze ze jakies podróbki Naszego Willa krązą pocztą ...
to ja tez poporosze ..tylko tego oryginalnego 
Michael Scofield
Nie ma. Oryginał został odesłany na plan PB. I to nie sa podróbki, tylko klony. Dodam, że doskonałe 
Michael Scofield
no no.. "nie bajeruj bajeranta" xDmk95 pisze:Aguś... a co to to "takie tam''? Bo wiesz... problem jest ze zrozumieniem
P.S. jak podrośniesz trochę to Ci powiem
apropo takich tam xD ..z tym klonem to mam nadzieje, że pamiętałaś, że ma być w wersji 'Otis' ?
Michael Scofield
To ty nie chciałaś w wersji 'Alex'?
Ale ja już uświadomiona jestem 
Michael Scofield
ha! wiedziałam, że bajerujesz 
no i widzisz teraz musisz mi wysłać drugiego
no i widzisz teraz musisz mi wysłać drugiego
Michael Scofield
Nie. Mogę na odległośc go przerobić. Nikt, nawet Patuś nie ma dwóch. A jej się należy, za te wszystkie foty
A ty chcesz dwa? ;-)
Michael Scofield
ale w każdym calu.... dosłownie w "Każdym "mk95 pisze: Dodam, że doskonałe
Michael Scofield
porównanie to ja załatwiałam
hahahaha
[ Dodano: 2008-03-11, 20:09 ]
no dobra, to przerób xD
[ Dodano: 2008-03-11, 20:09 ]
no dobra, to przerób xD
Michael Scofield
naprawde uważajcie na pocztę
i nie róbcie tam aż takiej rozróby bo się zbuntują i wogóle nie wyślą xD
Michael Scofield
zawsze jak duża paczka to zaglądają..jak zobaczą tam naszego Willusia to na pewno już wiecej go nie zobaczymy ..jakaś kobitka z poczty na pewno go sobie zawłaszczy ... trezba wymyslić inna droge przesyłkiXaneta pisze:naprawde uważajcie na pocztę i nie róbcie tam aż takiej rozróby bo się zbuntują i wogóle nie wyślą xD
Michael Scofield
może prywatny samolot?
Michael Scofield
nie nie nie, bo to jest specjalny klon, który i tak dotrze tam gdzie ma dotrzeć
nawet jak jakiś babsztyl z poczty będzie go więził^^
a jak kurde dotrze w naruszonym stanie, to poczta polska może zacząć zbierać kase na remonty xD
nawet jak jakiś babsztyl z poczty będzie go więził^^
a jak kurde dotrze w naruszonym stanie, to poczta polska może zacząć zbierać kase na remonty xD
Michael Scofield
to chyba nigdy nie uzbierają xD poczta coś podobno ostatnio strajkowała, za małe zarobki mają.Wszyscy razem wzięci nawet kasy nie zdobędą. Za taki klon wiele osób by miliony płaciło a Wy macie go za darmo xD
Michael Scofield
Nie będzie. Klon w razie niebezpieczeństwa atakujeagulec pisze:nawet jak jakiś babsztyl z poczty będzie go więził^^
Widzicie?Xaneta pisze:Za taki klon wiele osób by miliony płaciło a Wy macie go za darmo xD
Michael Scofield
no toć bamk95 pisze:Widzicie?Macie ze mną strasznie dobrze^^
no to dobre oprogramowanie ma.takie oryginalne xDmk95 pisze:Nie będzie. Klon w razie niebezpieczeństwa atakuje![]()
Michael Scofield
Sama programowałam ;-)