P.S. Nasz Alex przynajmniej nigdy nas nie rzuci
Michael Scofield
szalona.. i (sorry) trochę żałosna z mojego 21-letniego punktu widzenia^^ Ech.. te piękne lata

Michael Scofield
zgadzam się z tobą. Bo ona jest żałosna. I jeszcze się na innych wyżywa... ;-)
Michael Scofield
ona nie przezywa tego co Wy.dlatego do niej nie dociera xD
Michael Scofield
A co my przeżywamy? 
Michael Scofield
a przepraszam bo znowu nie czaje xD Co my przeżywamy? ^^
Michael Scofield
Chyba jej chodziło o Willa... a to dziwne, bo dopiero dzisiaj ci wysłałam tego klona ;-)
Michael Scofield
Alexa xDxD inaczej tego nie mogłam ując.
Michael Scofield
No wiesz! <foch>Xaneta pisze:Alexa xDxD
Michael Scofield
no dobra już nei bede xDxDmk95 pisze:No wiesz! <foch>
ktoś słyszał Video-Bella?
Michael Scofield
Nie... a o czym toto?Xaneta pisze:ktoś słyszał Video-Bella?
Michael Scofield
hm.

no w końcu.. już czekam i czekam... xD mam nadzieję, że idzie priorytetemmk95 pisze:dopiero dzisiaj ci wysłałam tego klona
Michael Scofield
ale żeby przesyłki przypadkiem nie otworzyli. bo po klonie bedzie xDagulec pisze:no w końcu.. już czekam i czekam... xD mam nadzieję, że idzie priorytetem ;-)
Michael Scofield
Prioreytetem, oczywiście^^ I napisałam, że w środku jadowity wąż, więc nikt nie otworzy 
Michael Scofield
nie e, bo to jest specjalny klon, który wie gdzie jest jego miejsce i dotrze tam choćby nie wiem co
Co nie, mk?^^
Co nie, mk?^^
Michael Scofield
to jakies oprogramowanie specjalne ma czy jak?agulec pisze:nie e, bo to jest specjalny klon, który wie gdzie jest jego miejsce i dotrze tam choćby nie wiem co
Michael Scofield
Absolutnie
A jak coś się stanie po drodze, to jedziemy z Agulec i robimy tam rzeź. Taką, że przy tym Sona to plac zabaw ;-)
Michael Scofield
to ja tam nie ide xDxDmk95 pisze:Taką, że przy tym Sona to plac zabaw
chociaz.moze i pójde.z sekatorem xD
Michael Scofield
Ty z sekatorem, ja z siekierą (a do kieszeni sobie długopis schowamXaneta pisze:chociaz.moze i pójde.z sekatorem xD
Michael Scofield
ja wezmę.. karabin jakiś. A długopis się przyda, bo jak już znajdzię się zguba, to się go nakarmi i gołymi rękami nam pomoże^^ I zrobimy 'sałatkę' z poczty polskiej 
Michael Scofield
Może lepiej nie... Ale przecież Will miał szkolenie przed BHD, to się przydaagulec pisze:gołymi rękami nam pomoże^^
Michael Scofield
przydałoby sie.Kartka na święta bożonarodzeniowe nie doszła do tej pory xDagulec pisze:I zrobimy 'sałatkę' z poczty polskiej
a nie pióro? ;]mk95 pisze:a do kieszeni sobie długopis schowam
Michael Scofield
To długo idzie ;-)Xaneta pisze:Kartka na święta bożonarodzeniowe nie doszła do tej pory xD
O ja głupia, jak to pióro było! <kaja się>Xaneta pisze:a nie pióro? ;]
Michael Scofield
W razie co dam mu mój karabin, se poradzimk95 pisze:Will miał szkolenie przed BHD, to się przyda
weź nic nie mów. Jak mi wysyłają paczkę, to zamiast iść jeden dzień tak jak mówią, idzie tydzień. A to priorytet niby --'Xaneta pisze:Kartka na święta bożonarodzeniowe nie doszła do tej pory xD
Michael Scofield
a ile by szła bez priorytetu... Strach pytać ;-)agulec pisze: A to priorytet niby --'
Michael Scofield
pewnie kilka miesięcy --' już lepiej pojechać do domu i samemu sobie przywieźć :]