Sara Tancredi
a ja dedykacje skladam mojej konsoli z ktorej pisze tego posta i juz wiecej nie chce bo ta klawiatura mnie wnerwia:/i dedykacje skkladam wam czyli ekipie z forum 
Michael Scofield
o dzięki ;]
a ja tego posta dedykuję hmm...jeny no Wam wszystkim no!;]
a ja tego posta dedykuję hmm...jeny no Wam wszystkim no!;]
Michael Scofield
ale się słodko zrobiło ^^
ja...dedykuje sobie żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
ja...dedykuje sobie żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
Michael Scofield
Dla św. Walentego. Nie znam człowiekaaa xD
Michael Scofield
Umarł P.N.E., więc się nie dziwię:-DDla św. Walentego. Nie znam człowiekaaa
Dla Wena, żeby w końcu wylazł spod szafy ;-)
Michael Scofield
dla mk95 żebyśmy założyły nasz spółkę
PS:ktos sie dołącza:D
PS:ktos sie dołącza:D
Michael Scofield
dla xanety, że się zgodziła na tamto rozwiązanie 
Michael Scofield
Dla Ani, pamiętaj ja zawsze będę z Tobą ;*
Michael Scofield
Dla Grażyny(nasza nauczycielka od matmy) za to ze nie umie nam wytłumaczyc tematy,gdyż sama go nie rozumie...
Michael Scofield
dla wspaniałego inaczej YouTube'a, który nie chce mi odtwarzać filmów 
Michael Scofield
Dla wszystkich dziewczyn, które mają dość codziennych obowiązków i problemów - żebyście miały siłę je pokonać ;**
Michael Scofield
dla Agulca- za to ze dotrzymała słowa, wykazując przy tym godna podziwu odwage cywilna, i napisała, ze kocha Lincolna
to było boskie ;-)
Lincoln Burrows
Dla mnie, że w całym minionym tygodniu nie zaspałam ANI RAZU!!
:P:P Robię postępy.... Może następnym razem nie będę usypiać na lekcjach.... Kto wie.... 
Michael Scofield
zawsze? :*AutumnLeaf pisze:Dla Ani, pamiętaj ja zawsze będę z Tobą ;*
dla Natalii za to, że wie jak mnie pocieszyć :*
Sara Tancredi
Dla mnie żeby baba od fizyki nie złapała się że na chwilkę pożyczyłam sobie klucz od klasy i odcisnełam w plastelinie...
no i oczywiście jeszcze raz dla mnie żebym mogła jeszcze częściej wpadać na forum 
T-Bag
Dedykuje tego posta Czarnemu_Rumakowi za to że jest szczęśliwą posiadaczką superaśnego PSP 
Sara Tancredi
to ja składam dedykacje dla Handcannon5 za to że jest podobnie jak ja posiadaczem psp.Fajno masz ice silvera...ja mam czarną ale tez slima 
Michael Scofield
hmmm...nie, od 12 po południu bo wcześniej śpie xDxD ;*zawsze? :*
Michael Scofield
pączku namber 2 :*AutumnLeaf pisze:hmmm...nie, od 12 po południu bo wcześniej śpie xDxD ;*zawsze? :*
ja tego dedykuję wszystkim znającym hiszpanski xD
T-Bag
No to w takim razie ja dedykuje tego posta wszystkim którzy mają 5 z angielskiego 
Michael Scofield
przyda się bo nie mam na nic siły xDagulec pisze:Dla wszystkich dziewczyn, które mają dość codziennych obowiązków i problemów - żebyście miały siłę je pokonać ;**
a Ci co mają 6? xDxDHandcannon5 pisze: No to w takim razie ja dedykuje tego posta wszystkim którzy mają 5 z angielskiego
a ja tego posta dedykuję wszystkim ludziom którym zdażyła się sytuacja po której najchętniej zapadli się pod ziemię...^^
Lincoln Burrows
Oh.... Ja mam takich na pęczki
:P:P::P:P:P:P To ja mój setny post dedykuję..... Wszystkim z tego forum..... Bez wyjątków..... =)=)=)=)=)
Michael Scofield
to ja mojego dedykuję wszystkim, którzy tak jak ja mają w pon. na nieludzko wczesną godz. lekcję (u mnie na 7.10. i we wtorek też
)
Lincoln Burrows
HGmmm.... Ja mam na 8 i uzważam że to bardzo wcześnie....
C-Note
Mojego pierwszego posta z dedykacją podaruję...wszystkim z tego wspaniałęgo forum