Adresy możecie pisać na gg
Mahone
No więc komu mam wysyłać?
Michael Scofield
Oo jesteś..xD
Mi 2 litry i może jeszcze skrzyneczkę browaru(może być Tyskie)..xDMadzialena pisze:No więc komu mam wysyłać?
Michael Scofield
Oj to dopiero pierwsze spotkanie...jeszcze dwa mecze przed nami ;p. badzmy dopbrej mysli ja przynajmniej jestem i mysle ze wyjda chociaz z grupy.
P.S. dobrze ze chociaz Kubica pokazal klase
P.S. dobrze ze chociaz Kubica pokazal klase
Michael Scofield
jaka ospała ta Francja
kurde rozkręcac sie chłopaki, rozkręcać xD jsli chodzi o ten mecz to byłam troszkę zaskoczona składem pierwszej jedenastki, bo brakowało wiadomo kogo xDDD hehe. Myslałam ze Henry wejdzie w drugiej polowie a tu kij. Zmiany były trochę nie trafione moim zdaniem, bo w sumie nic nie wniosły. Jedynie Ribery ulatal sie po boisku jak szary wół i walczył do ostatniej chwili
Mam nadzieje ze w nastepnym spotkaniu zobacze Thierry'ego na murawie nie na ławce, choc wygladał tam bardzo bardzo korzystnie
pierwszy mecz wiec jeszcze nic nie wiadomo^^ Maja strasznie cięzką grupę i trochę nie dziwię sie ze grali tak zachowawczo. Brakowało wykonczenia akcji, szczególnie w 2 polowie. Jakos nie trawię tej druzyny w takiej wersji bez Zidana, Henry'ego i Viera'y.
a zaraz Włochy - Holandia. Mam nadzieje ze zobaczymy jakieś bramki. Oby dla Włoch^^ liczę na wysokie zwyciestwo, bo zgodnie z moim planem
Francja ma wyjsc z grupty druga za Włochami i teraz z remisem przydałaby sie porazka Holendrów ;-)
pierwszy mecz wiec jeszcze nic nie wiadomo^^ Maja strasznie cięzką grupę i trochę nie dziwię sie ze grali tak zachowawczo. Brakowało wykonczenia akcji, szczególnie w 2 polowie. Jakos nie trawię tej druzyny w takiej wersji bez Zidana, Henry'ego i Viera'y.
a zaraz Włochy - Holandia. Mam nadzieje ze zobaczymy jakieś bramki. Oby dla Włoch^^ liczę na wysokie zwyciestwo, bo zgodnie z moim planem
Lincoln Burrows
Francja zagrała banalnie. Zupełnie do niczego w porównaniu do wyczynów na Mundialu 2006. Nie było Zidana, Henry'ego a Rumuni zagrali bardzo ciekawy mecz, moim zdaniem, a nigdy ich nie doceniałem w tym sporcie.
Michael Scofield
Widać było że Francji czegoś brakowało...(nie goli..xD) brakowało kogoś kto kończył by akcje... zawsze fajnie sie oglądało duet Henry&David T...

Żurawski wypadł ze składuedzik pisze:.jeszcze dwa mecze przed nami
Michael Scofield
a słyszałam własnie^^
w sumie niczym sie wczoraj nie wyróznił, ale szkoda, bo jeszcze miałby szanse sie pokazac z dobrej strony.
Włochy-Holandia:
obstawiam na 2:0 dla Włochów xD oby
w sumie niczym sie wczoraj nie wyróznił, ale szkoda, bo jeszcze miałby szanse sie pokazac z dobrej strony.
Włochy-Holandia:
obstawiam na 2:0 dla Włochów xD oby
Michael Scofield
Włochy-Holandia
Oczywiście chce aby Italia wygrała..ale ale coś myślę że będzie remis, dwie mocne reprezentacje, początek turnieju...taaa będzie remis..xD oby jakieś 1-1 albo 2-2 ;-)
Oczywiście chce aby Italia wygrała..ale ale coś myślę że będzie remis, dwie mocne reprezentacje, początek turnieju...taaa będzie remis..xD oby jakieś 1-1 albo 2-2 ;-)
Michael Scofield
A... O co cho?? Bo ja nie w temacie!!Madzialena pisze:No więc komu mam wysyłać?![]()
Michael Scofield
aglek nie odstawiałas wiec nie dziwne^^
ładna szydka. Lekki szooook, ale w sumie mi wszytsko jedno. Wazne ze róznica w wyniku duza. 2:0 jak myslałam, ale nie dal tycj co myslałam^^ hehe
ale jeszcze czesc 2 polowy wiec moga podwyzszyc
ładna szydka. Lekki szooook, ale w sumie mi wszytsko jedno. Wazne ze róznica w wyniku duza. 2:0 jak myslałam, ale nie dal tycj co myslałam^^ hehe
ale jeszcze czesc 2 polowy wiec moga podwyzszyc
Michael Scofield
To tu jakis hazard!!B... pisze:glek nie odstawiałas wiec nie dziwne^^
Obstawiam 2-0 dla przeciwnika!! xD
Michael Scofield
to dopiero początek xD
hehe
hehe
Michael Scofield
Dobra!! Ale co można wygrać, a co przegrać!!
Bo ja wole to pierwsze!! xD
Kto gra??
Kto gra??
Michael Scofield
Ci do obstawiają^^
hehe a w ostatnim rozegraniu optymisci patrioci niestety przegrali^^ i teraz potrzebuja naszych adresów aby dostraczyc przesyłki xD
a kiedy następny zakład to nie wiem. Jak gra Polska to emocje są większe i ludzuie bardziej skłonni do zakładów
"Allez Les Bleus"
hehe a w ostatnim rozegraniu optymisci patrioci niestety przegrali^^ i teraz potrzebuja naszych adresów aby dostraczyc przesyłki xD
a kiedy następny zakład to nie wiem. Jak gra Polska to emocje są większe i ludzuie bardziej skłonni do zakładów
"Allez Les Bleus"
Michael Scofield
No to ja chcę coś wygrac
A kto gra... No o kogo się obstawia że tak powiem xD
Michael Scofield
3:0 ....O_o
Michael Scofield
A to pech xD Nie wygram już nagrody!! xD
Michael Scofield
rozgromili ich xD ja tam może ogladałam z 30 min meczu ;D no bo na urządziliśmy podwórkową ekstraklase xD
Mahone
A może będę wpadać przez tydzień, jeśli Anka pozwoliOo jesteś..xD
Skrzynkę tylko? Może od razu całą cysternęMi 2 litry i może jeszcze skrzyneczkę browaru(może być Tyskie)..xD
Francja biedula nic ciekawego nie pokazała.... Szkoda, że Henry nie grał. Natomiast cieszę się z wygranej Holandii
Michael Scofield
No też będzie..xDMadzialena pisze:Skrzynkę tylko? Może od razu całą cysternę
Włochy ....ooo jaaaa 0-3...na lipa jak nie wiem...nie oglądałem całego to nie napisze nic o grze,....niby to pierwszy mecz, ale teraz jest Francja i Rumunia...Oo jaaa...ale sobie narobili..xD
T-Bag
wczorajszy dzien pokazał kto jest faworytem a jest nim Holandia ,bo Francuzi cieniutko zagrali
,a co do Polaków to bez żurawskiego daleko nie zajda choć jeszcze optymizm i nadzieja we mnie nie zgasła ;-)
[ Dodano: 2008-06-10, 20:07 ]
VIVA ESPANIA
[ Dodano: 2008-06-10, 20:07 ]
VIVA ESPANIA
Michael Scofield
nie wiedziałam ze Raula nie ma kadrze
dobra, dobra, koniec tych pogaduszek^^
poniewaz jutrzejszych meczy oglądac nie będę, bo przewiduję, ze będą stratą czasu, juz myslę o kolejnym meczu naszych perełek
A zatem jak przewidujecie? Jaki skład? Jakie zmiany taktyczne? No i jaki wynik? xD
dobra, dobra, koniec tych pogaduszek^^
poniewaz jutrzejszych meczy oglądac nie będę, bo przewiduję, ze będą stratą czasu, juz myslę o kolejnym meczu naszych perełek
A zatem jak przewidujecie? Jaki skład? Jakie zmiany taktyczne? No i jaki wynik? xD
Fernando Sucre
Jeśli chodzi o Polaków to Leo ponoć szykuje jakąś niespodziankę.
Michael Scofield
no ja obstawiam 1-0 dla naszych xD tu już jestem optymistką gdyż no... w końcu od Austri lepsi jesteśmy. xD
T-Bag
Napisze tak ...Niewierze w porażke naszych z Austrią ale jesli tak sie stanie choć nawet staram sie o tym nie myslec to już nigdy im nie zaufam .A wynik obstawiam 2-0 dla naszych ;-)