Dobra, dobra... ;]
;*
Ja mam tylko nadzieje, że 4 będzie nawiązywać najbardziej swoim 'stylem i poziomem' do 1.
Czemu Ci sie 2 najbardziej podobała? Tylko z powodu wyglądu Paula, czy z jakichs innych tez? Nie wiem fabuła, akcja mememe?
Dobra, dobra... ;]
Nie wlaaśnie! W 1 taki chłoposzek latał. W dwójce nabrał jakichkolwiek kształtów, no a w 4 to juz wogole... Ogarnął się chłopokPaul był ładniejszy w 1
Zapomniałaś o Hindusie!a ja sobie stwierdzę, że w Housie jest sporo obiektów do wzdychania w sumie.
nooooo dokładnieomG hahaha xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MHRR *___*
oszalałaś chyba /o\edzik pisze:Zapomniałaś o Hindusie!![]()
Nie... skoro Chase moze byc fajny, to i Hindusekoszalałaś chyba /o\
Chase ma ładną i taką niewinną twarz.
W którym miejscu?!Hindusek jest zdeformowany
w każdym?edzik pisze:W którym miejscu?!
Znaczy się Jesse Spencer, bo tak się aktor nazywaedzik pisze:On taki pedalski jest ze szok! Chase znaczy sie
ja tez za bardzo za ta postacia nie przepadam, chociaz z drugiej strony nie jest wcale taki zły^^edzik pisze:On taki pedalski jest ze szok! Chase znaczy sie. I do tego fałszywy...nie lubie go. Fuj!!!
zdefiniuj to szerzej jak możesz xDagulec pisze:chłystki
Na pewno ma na myśli Patisonazdefiniuj to szerzej jak możesz xD
kogo takiego znowu?edzik pisze:Na pewno ma na myśli Patisona.
jakiż?edzik pisze:Mam stary nowy film z Paulem...Jak się uda to jeszcze dziś go obejrzę. mam tylko nadzieję, że nie wygląda przez cały film tk jak na plakacie![]()
No juz nie udawaj ze nie wieszkogo takiego znowu?
The lazarus projectjakiż?
Oj coś mi się wydaje, że Ty już wiesz co miałam na myśli ;DB... pisze:zdefiniuj to szerzej jak możesz xD
w tym przypadku ja raczej tez nie :->agulec pisze:(Chociaż jakby np. Hugh Laurie zaprosił mnie na randkę, tooo.. no cóż, nie przepuściłabym takiej okazji)
I ja też nie!agulec napisał/a:
(Chociaż jakby np. Hugh Laurie zaprosił mnie na randkę, tooo.. no cóż, nie przepuściłabym takiej okazji )
w tym przypadku ja raczej tez nie
Wiedziałam że wiedziałaś cholero jedna :>B... pisze:no ja już prosząc o dalsze wyjasnienie wiedziałam o co chodzi^^
B... pisze:w tym przypadku ja raczej tez nie :->
edzik pisze:I ja też nie!
Walker nie podjał zbyt dobrej decyzji kiedy zdecydował się zapuścić brodę i te inne baczki czy coś xDNadmiernie owłosiony?
i ja też oOedzik pisze:agulec pisze:(Chociaż jakby np. Hugh Laurie zaprosił mnie na randkę, tooo.. no cóż, nie przepuściłabym takiej okazji )I ja też nie!B... pisze:w tym przypadku ja raczej tez nie
Trzeba bylo zobaczyć mnie jak się dowiedziałąm, że premiera w Polsce w piąteka ja sobie wychodzę z autobusu...patrze...a tu reklama 'Szybko i wsciekle' I pyszczki Vina i Paula. Jak mi się jakos wesoło zrobilo na ten widok xD