Pozdrawiam wszelkich obecnych PrisonBreak'owców!
Jestem za Susan. Mimo negatywnych stron jej charakteru, można w niej ujrzeć wiele cech pozytywnych, podoba mi się taki typ osobowości, którego nie do końca można przejrzeć i który zawsze czymś zaskoczy. Przeżyła wiele i niestety popełniła wiele błędów, jak każdy z nas w końcu. Choć gra w zasadzie czarny charakter, odczuwam sympatię wobec tej postaci. No i mistrzowski patent twórców z Jej nazwiskiem ;-)
NAJWIĘKSZA POLSKA BAZA DYSKUSJI I INFORMACJI O PRISON BREAK | Dołącz do nas!
Jaka jest twoja ulubiona postać z 3 serii Prison Break?
A ja głosuje na Suzan (Gretchen czy jak kto woli) jest bardzo ciekawą postacią zaskakiwała mine z odcinka na odcinek a co ona może za to że pracuje dla firmy wykonuje swoją prace, a może jest tak samo szantażowana jak Mahon ,myśle że nie jest ona taka najgorsza. A co do Whistlera to ma drugie miejsce też jest bardzo zagadkowy tak faktycznie to nie wiemy co jest prawdą o nim a co nie,2 nazwiska, rybak,co jeszcze?
-
Mahone - Posty:770
Zagłosowałam na Whistlera. Chyba to była najlepsza nowa postac w III sezonie 

-
John Abruzzi - Posty:587
Susan jest silną złą kobietą :twisted: Po prostu cudna ^^
Xaneta pisze:ale jak można go nie lubić? ;>własnie mozna. To postac która najbardziej w gruncie rzeczy mnie irytuje w tym sezonie, bo wszystko kreciło sie wokół niego, a nic nie zostało wyjasnione.
Takze Jamsa zaczynam od jakiegos czasu utozsamiac z tym wszystkim, co spowodowało ze ten serial zaczyna powoli tracic swój dany poziom

-
John Abruzzi - Posty:616
Zagłosowałem na Whistlera, za tą jego tajemniczość, która pozostała do momentu ucieczki. Przez cały sezon nie wiedzieliśmy o nim niemal nic, i to w nim było najlepsze. W sumie nawet nie miałem na kogo innego zagłosować, bo reszty po prostu nie lubię.
Oczywiście że Susan. Jak dla mnie najbarwniejsza postać. Takich co Lechero to często się spotyka, więc dla mnie nic ciekawego, Whistler taki jakiś jałowy, niewiele robi w tym sezonie, Sofia też odgrywa tylko zdesperowaną dziewczynę Whistlera, a o reszcie to już nie wspominam
Natomiast Susan ma tę ''żądzę mordu'' w oczach i widać po niej że to nie jest osoba którą da się pomiatać, jest twarda a nie tak jak co druga dziewczyna piszczy i ucieka... to mnie strasznie irytuje w filmach...zawsze przedstawiają kobiety jako takie strachliwe łamagi