wersja "cicho-ciemna"??? Chyba "pracowito-rodzinna" ;-)
Patuś, jaką ty masz słitaśną sygnę... <rozpływa się> i te oczy...
NAJWIĘKSZA POLSKA BAZA DYSKUSJI I INFORMACJI O PRISON BREAK | Dołącz do nas!
Miś
- Poprzednia
- 1
- 2
Strona 2 z 2
-
Lincoln Burrows - Posty:482
-
Michael Scofield - Posty:1616
Tak on jest on nie obnasza się z emocjami więc ciężko się domyśleć o czym myśli. A tu jest to świetnie opisane.
-
Lincoln Burrows - Posty:482
-
Michael Scofield - Posty:1616
e tam co to są 2 strony A4 poradzisz sobie ze swoim talentem.
<nudna sala teatralna. Autorka zaczyna monolog.>
Napisałam kolejną, ostatnią już część do "misia". Tym sposobem mamy na forum misiową trylogią. normalnie, prawie jak LoTR
. Prawie robi wielką różnicę.
<patrzy na salę. mniej więcej w połowie Agulec i Patuś chyba śpią. Pod ścianą jacyś przypadkowi widzowie. Widać inne osoby. A w drugim rzędzie siedzą Nati i Ann. Gadają o sukniach ślubnych XD.> Wiemy, że krótkie. Bardzo prosimy o nie zjadanie autorki za długość. Niech jeszcze coś napiszę.
PS. Wiem, że melodramat wyszedł. I można dopisywać reakcje ;-)
[center]Powrót[/center]
Alex nie miał racji. Cameron nie zapomniał o małej maskotce. W tajemnicy przed mamą zabrał go z pudła. I z piwnicy. Tak niby przy okazji, ale wiedział, co musi zrobić i kiedy. Miał to po ojcu.
Odłożył misia na półkę, tą specjalną. Zamykaną przed Pam. Cam trzymał tam rzeczy, kojarzące się jego pięcioletniemu umysłowi z tatą. Były tam stare wycinki z jakiś gazet, zdjęcia, o których zarówno Pam, jak i Alex zapomnieli, a nawet kartki urodzinowe czy życzenia sprzed kilku lat. I teraz jeszcze miś, przedtem odkurzony.
Pluszak już tam kiedyś był, gdy Cameron był bardzo mały. Wtedy miś był nowy, czysty
i miał jeszcze ucho. Wtedy, zanim tata odszedł. A raczej oni od niego. Więc misiek już tam był. I wrócił.
Cam miał cichą nadzieję, że tata też wróci. Kiedyś. Bo na razie pracuje.
Napisałam kolejną, ostatnią już część do "misia". Tym sposobem mamy na forum misiową trylogią. normalnie, prawie jak LoTR

<patrzy na salę. mniej więcej w połowie Agulec i Patuś chyba śpią. Pod ścianą jacyś przypadkowi widzowie. Widać inne osoby. A w drugim rzędzie siedzą Nati i Ann. Gadają o sukniach ślubnych XD.> Wiemy, że krótkie. Bardzo prosimy o nie zjadanie autorki za długość. Niech jeszcze coś napiszę.
PS. Wiem, że melodramat wyszedł. I można dopisywać reakcje ;-)
[center]Powrót[/center]
Alex nie miał racji. Cameron nie zapomniał o małej maskotce. W tajemnicy przed mamą zabrał go z pudła. I z piwnicy. Tak niby przy okazji, ale wiedział, co musi zrobić i kiedy. Miał to po ojcu.
Odłożył misia na półkę, tą specjalną. Zamykaną przed Pam. Cam trzymał tam rzeczy, kojarzące się jego pięcioletniemu umysłowi z tatą. Były tam stare wycinki z jakiś gazet, zdjęcia, o których zarówno Pam, jak i Alex zapomnieli, a nawet kartki urodzinowe czy życzenia sprzed kilku lat. I teraz jeszcze miś, przedtem odkurzony.
Pluszak już tam kiedyś był, gdy Cameron był bardzo mały. Wtedy miś był nowy, czysty
i miał jeszcze ucho. Wtedy, zanim tata odszedł. A raczej oni od niego. Więc misiek już tam był. I wrócił.
Cam miał cichą nadzieję, że tata też wróci. Kiedyś. Bo na razie pracuje.
Korzystając z okazji, iż się właśnie obudziłam --' <wchodzi na scenę> chciałabym uściskać autorkę tej trylogii i coś powiedzieć. To co napisałaś jest k**** tak za******e w c**j, że w******y mi się na plecach p********e ciarki.
<schodzi ze sceny, zauważając wyraźne rozbudzenie widowni>
Bardzo wzruszające.. i jeszcze zakończenie opowiedziane oczami Camerona.. ;** masz talent :]
<siada na miejsce i szturcha Patus..>
<schodzi ze sceny, zauważając wyraźne rozbudzenie widowni>
Bardzo wzruszające.. i jeszcze zakończenie opowiedziane oczami Camerona.. ;** masz talent :]
<siada na miejsce i szturcha Patus..>
Sporo się tu pisze o prezentach dla taty, pod kontem filmowym. Ja proponował bym zająć się tym problemem troszkę szerzej. Uważam, że na taki prezent można by kupić http://najlepszymasaz.pl/opinie.html. Można sprawdzić co myślą klienci, którzy już taki sprzęt posiadają.
- Poprzednia
- 1
- 2
Strona 2 z 2