mi też się podobała jego zmiana wizualna - szczególnie te blond włoski ale ciuchy to nie wiem... fajnie mu było w tej białej więziennej koszulce ale ogólnie patrząc na całość, najbardziej podobał mi się w pierwszym sezonie - było w nim wtedy najwięcej T-Baga w T-Bagu^^
dokładnie
co do 'staczania się' to myślę, że wszyscy się trochę zapuścili.. i nie wyglądali najlepiej.. no ale to przecież Sona - tam się nawet umyć nie dało, więc o wyglądzie nawet nie ma co gadać.. chociaż Alex miał fajne włosy i czarną koszulkę
A co do charakterów - to wyszło, kto co umie, kto jest tchórzem, kto jest odważny, kto sobie umie poradzić - a kto nie^^
Mi się podoba zmiana T-Baga w 2 sezonie, rozkręca się i w ogóle najlepsza postać w 2 sezonie, chociaż w 1 też był świetny...zaś jego zmiana w 3 sezonie nie podoba mi się...Jakiś taki przyciszony i służył Lechero, no wiem, że niby się ustawił dobrze, ale i tak to nie był ten sam T-Bag...W ostatnim odcinku dopiero wraca stary, dobry, dawny Teddy.
I podobała mi się zmiana Tweenera w drugim sezonie. Absolutnie na +, był bardziej zaradny no i taki fajny się zrobił, wolał się narazić, niż nafrajerzyć, jak to robił w 1 sezonie na początku...
Mi się podobała zmiana Kellermana na lepszego w 2 sezonie i jeszcze Alexa w 3 sezonie. Najbardziej to znienawidziłam Lincolna w 3 sezonie, bo się taki menda zrobił