Jest mi szczerze szkoda tego człowieka!Kształt jego czaszki i wyraz jego twarzy to akurat nie jego wina ale jego postawa....zachowanie....nieogarnięcie zawsze i wszędzie.Nie wiem ... jak na niego patrze to odechciewa mi się wszystkiego.
Danay pięknie jak zwykle, faktycznie ładnie jej w błekicie Marshall bez miny płaczliwego bobasa wygląda znacznie lepiej
A gdzie reszta twarzy, które przyćmiły by choć trochę tą gburowatą i napuszoną TWARZ Sir Dominica pożal się Boże???
błyhyhyhyhy xD
Linc- bucu ty mój ulubiony oj brakowało mi tego zwierzaka ahahahaha a tak w ogole to on chyba powinnien pomysleć o pewnym elemencie damskiej bielizny Oo
młody Burrows jakis podciety taki^^ znaczy nowa fryzurka a moze po prostu uzył
szamponu ? xD
Sofia sliczna jak zwykle
aaaa i jakis ładny profil z tyłu mi przemyka, w ciemnych okularach mmmm
Hehe dobre foty, pasuje mu ten faruch, z całą stanowczością mogę powiedzieć, że jak mu się (jakimś cudem) nie uda dalej w aktorstwie może startować na kelnera A tak na poważnie to ciekwie się zaczyna robić, będzie biegańsko a ja lubię jak się ganiają I Went wreszcie zmienił tą marynarę na stylowy garniak.Nie mogę się doczekać Na 9 focie wyglada jekby się za dużo najadł tak mu trochę brzucho urósł.A na tym 16 to chyba razem z tym Report'em czy mi się wydaje??
To chyba nie jest Mumin
Za to ja na 2 focie widze chyba mojego Anioła xD chociaż nie wiem...Nie jestem pewna za mało widać. Ale tak mi pasuje ten jego pyszczek. Tylko...chłolera on siwy jest Oo Ale co tam jak mam mi popylać w garniaku to...mmmmmmmmmmmmm...Nati nie masz życia już czuje, że sie za duzo rozpisałam na temat tego jednego zdjęcia --
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
I bardzo dobrze, że się tak rozpisałaś ale to chyba nie Whistler - podobny, tylko coś mi nie pasuje.. ale jeżeli to on, to zobaczenie go w garniturze będzie niezłą odmianą
A tak w ogóle to: o żeż Ty w mordkę jeża nie mogę się już doczekać aż zobaczę to w ruchu xD
widać, że już na samym początku, będzie się działo^^
..a Wentowi rzeczywiście do twarzy w tym garniaku, świetnie wygląda^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Tanira jak możesz , przeciez to oczywiste że to Żejms, tylko on ma taką czuprynke w gajerku nonono widac w firmie nie ma odstepstwa , jak wszysty to wszyscy - niezła odmiana
a michael jako kelneraeczka a potem tez w gajerku- istna rewia ;-D
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3025 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-05-29, 10:05
Toż to Whistek z tym swoim świętym loczkiem, ale jakie on tam ma zajefakenbiczne adidaski, czy mnie zaspane oczy o świcie mylą?
a Wynta stanowczo za dużo, po 2 zdjęciu już mi się przejadł ten kelnerzyna.
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
kelnerzyna
hła hłe hłe xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Na stronie http://www.wentinfo.com jeden z fanów widział ekipę Prison Break podczas filmowania^^
W skrócie: Opowiada, że pewnego dnia zobaczył zdjęcia Wenta (te, które dodała Tanira) i przeczytał pod nimi, że ekipa kręci niedaleko Roosevelt Hotel w Los Angeles, do którego ma ok. 10 minut z domu:
Poszedł tam i zobaczył to:
Widział też Wenta i Fichtnera. Napisał, że ten pierwszy był kelnerem, a drugi kierowcą - dodał, że te ciuchy chyba mu się podobały (strój i czapka) bo cały czas się uśmiechał:
Ale szczęściarz Williamkowi bardzo wyśmienicie ślicznie w gajerku, przypomina mi się 2 sezon Mi też się podobają ten strój i czapka.Więc będą się ganiać w gajerach CUDOWNIE Ciekawość do tego czasu chyba mnie zeżre
Sara jest!!!No to jeszcze cudowniej :mrgreen:Tylko ta klata Dominica zawsze psuje mi humor Niech ktoś mu zaproponuje rozbieraną sesję w jakimś kolorowym pisemku to może się chłopak w końcu spełni A co on ma na ramieniu????Spodobały mu się dziary Went'a czy co??Po za tym świetne foty, Sarah bardzo ładnie wygląda i pewnie już na sam poczatek nacieszymy się jej twarzą, bo sądząc po ciuchach Went'a to początkowe sceny.Ajaj dawajcie więcej