Ja też Whistlera zauważyłam tylko raz^^ Nie ma to jak wyczulone na pewne obrazy oko Taniry^^
Kto wie, może Mahone będzie woził Whistlera.. nie wiem jak to zniosę xD
Co do szujowatości, to na pewno będzie jeszcze większą szują, bo wygląda na to, że jest kimś ważnym, więc będzie sobie mógł na to pozwolić ze zdwojona siłą
Scylla napisał/a:
Przynajmniej raz darowali sobie Purcella.
hehe no, wszędzie tylko Went albo Purcell.. w końcu to dwie główne postacie, ale innymi tez powinni się więcej interesować :]
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Co do szujowatości, to na pewno będzie jeszcze większą szują, bo wygląda na to, że jest kimś ważnym, więc będzie sobie mógł na to pozwolić ze zdwojona siłą
własnie własnie xD
teraz to nasza serialowa szuja chyba pokaze na co go stac choc, moim zdaniem, na marne pojdą jego starania, bo coś czuję, ze go ustrzelą albo jakos inaczej zakoncża jego szujowaty zywot
Nie ma to jak wyczulone na pewne obrazy oko Taniry
nie mam pojęcia o czym mowisz *brewka*
Tylko niech go nie zabijają. Chris ma pecha co do rodzaju śmierci ^^ Może niech sobie gdzieś wyjedzie. Tylko niech nie umiera bo bedzie histeria. Jak nie wypadek samochodowy to kulka w głowe? eeeeeeee nie ja sie nie zgadzam
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
haha .. nie mogę z Alexa ..jaki "ziomuś" czapaja, kurtała na tym 7 z Michaelem jakby sobie jakieś bity zapodawali ;-D
T-Bag z wąsikiem - nie pogadasz
Lincoln - no Comments
super zdjęcia - dzięki Tanira ;-D ;*
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Dobre foty Alex swietnie wygląda w tym kapeluszu, chyba od Wenta przejął takie zamiłowianie do rybackich czapajek Czemu Michael znowu jest w tej bluzie z 2 i 3 sezonu?Co to za przystojny brunet na 5 zdjęciu??Linc'a nie będę komentować, bo po co...T-Bag jaki wąsaty i elegancki Fajnie, fajnie
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 912 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-28, 13:28
OMG!!!! Jakie fotki A Will naprawdę cudnie wyszedł na tych zdjeciach. Boże ja już chce Prisona! Chce Alexa!
A jeszcze w tym poscie od agulca sie pieknie usmiecha. Tak słodko
T-Bag jaki wąs xD
Najbardziej podobają mi się te foty z Michaelem i Alexem jak sobie tak stoją razem - obydwoje na granatowo i uśmiechnięci Tylko ten kapelusz znowu, ale nawet mu w nim ładnie Sympatycznie tak jakoś, faaaaaaajnie^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]