ehehehe o matko xD on mi kogoś przypomina w tej czapce i okularach..
Jestem coraz bardziej ciekawa, czyim kierowcą będzie Mahone xD
Sympatyczna ta fota i kolejna szczęściara^^ fajnie by było tak oprzeć główkę o Willa
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
OMG ... chyba za duza ta czapa i garniak i okulary..wszytko za dużo.. wygląda jakby "tonał" w tym kostiumie... biedactwo zaprzegli go do szoferki... ale moze bedą jakies elementy poscigu a'La taxi albo transporter
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Jak to zdjęcie z planu to ciekawe po co się tak ubrał.
tak, to jest zdjęcie z planu^^
Ale no prawda.. dziwnie wygląda.. tak mało "Mahonowo" xD Ech.. gdzie się podział ten wysokiej klasy agent FBI hehe..
Mam nadzieję, że te przebieranki (kelner - kierowca) są częścią jakiegoś wyczesanego planu
oO ile fot.... normalnie siok.
zlewa skomentuje... albo nie skomentuje... szkoda słów...
Went jak zaciesz
Sofii ładnie w błękitnym-powtarzam się xD
Marshall-chyba rozbawił się głupotą zlewa
Sara-No własnie.Jak dobrze ją widzieć xP
aż mi się gorąco robi jak patrze na te zdjęcia..
Też mają tam niezły skwar^^ a biedny Scofield znowu w grubej marynarce :]
naprawdę im współczuję biorąc pod uwagę to, że sama ostatnio zdycham przez ten upał bez żadnej marynarki.
ahahaha Alex jakie usteczka
jak nam pomachał
i jaki boski ruch głowa wykonał juz w pierwszej scenie z nim w tej nieszczesnej czapie mmmmm takie alexiowy, typowy mmmmmm
<brak tlenu>
Nie nie, wcale nie za dużo - idealnie
Fajnie tam na tym planie xD Ale nie mogę z tego, jak teraz wygląda Prisonowy Alex hehehehe.. jakoś tak zabawnie^^ Ale samemu Willowi chyba się podoba, bo się uśmiecha xD
I fajnie, że pomachał.. tak właśnie 'po swojemu'
No i był James w garniaku^^
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 110 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-05, 20:48
James zabójczo wygląda w garniaku!
A ta babka, która z nim jest w 53. sekundzie, to przypadkiem nie Susan? Widać ją tylko od tyłu, jak stoi z Jamesem, on ją lekko obejmuje od tyłu i gadają.